- 17 Aralık 2012
- 361
- 384
- 108
Olmazmı canım ne ararsan var bu ara bende sırt ağrısı kasık ağrısı tabi bide mide yanmasıSırt ağrısı oluyo mu sizde de bayanlar
sırt ağrısı karın ağrısı bendede var şimdiden böyleysem bi kaç ay sonra kendimi düşünemiyorumSırt ağrısı oluyo mu sizde de bayanlar
Amin canım bizleride haberdar et...bugün 11 de doktor randevum var Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin
Nasıl geçti cnm kontrol benim de cumartesi üçlü test sonucum çıkacak inşallah sorun yokturbugün 11 de doktor randevum var Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin
kontrole gittim geldim. hastanenin sisteminde sıkıntı vardı bir türlü giriş yaptırıp muayeneye giremedim en sonunda saat 11.55 gibi giriş yatırabildim ve benim gibi 5-10 kişi daha vardı. muayene öğlen arasına sarkınca doktor da paldır -küldür muayene etti. gerekli ölcümleri yaptı! ve 3 lü teste gönderdi ne soru sorabildim ne de gelişimi hakkında bilgi alabildim. cinsiyetini sordum "emin değilim tam göremedim dedi" ama hiç görmek için uğraşmadı. ne ultrason ekranından gösterdi ne de fotosunu çıkarmış. anlıcanız biraz sinir biraz hayal kırıklığı... kan vermeye inince de bi güzel ağladım bu aralar zaten herşeye ağlıyorum sinir oluyorum tutamıorum kendimi. o kadar para verioruz gördüğümüz muamele ortada. doktor mu değiştirsem diye düşünmeye bile başladım ama zaten bu doktora bile zor karar verdim bi de değişiklik yapmaya kalkarsam doğuma kadar hiç gitmem daha iyi[/QUOTE
Ozel hastane mi devlet mi canimkontrole gittim geldim. hastanenin sisteminde sıkıntı vardı bir türlü giriş yaptırıp muayeneye giremedim en sonunda saat 11.55 gibi giriş yatırabildim ve benim gibi 5-10 kişi daha vardı. muayene öğlen arasına sarkınca doktor da paldır -küldür muayene etti. gerekli ölcümleri yaptı! ve 3 lü teste gönderdi ne soru sorabildim ne de gelişimi hakkında bilgi alabildim. cinsiyetini sordum "emin değilim tam göremedim dedi" ama hiç görmek için uğraşmadı. ne ultrason ekranından gösterdi ne de fotosunu çıkarmış. anlıcanız biraz sinir biraz hayal kırıklığı... kan vermeye inince de bi güzel ağladım bu aralar zaten herşeye ağlıyorum sinir oluyorum tutamıorum kendimi. o kadar para verioruz gördüğümüz muamele ortada. doktor mu değiştirsem diye düşünmeye bile başladım ama zaten bu doktora bile zor karar verdim bi de değişiklik yapmaya kalkarsam doğuma kadar hiç gitmem daha iyi
Ayni sorunu bir haftadır ben de yasiyirum ben de bu sabaha karşı uykudan acayip bi agri ile uyandim napicaz bu kramplari offDün gece bacaklarımdaki kramplardan uyuyamadım kızlar ve bugün bacaklarımda inanılmaz ağrı var sanki çok yürümüşümde hamlamış gibi variste var bacağımda ondan kaynaklı olabilirmi
memnun değilsen değiştir ben öyle yaptım özele gidiyodum adam doğru düzgün konuşmuyodu ultrasonlarıda iyi değildi aynı gün başka bi özele gittim tavsiye üzerine.doktorumu çok sevdik ve ultrasonuda çok iyiydi hemen cinsiyetini söyledi bizle ilgilendi iyi ki de değiştirmişim diyorum.ekstra ücret veriyorum diyosun bi farkı olmalı dimiankarada gazi üniversitesi hastanesi ama normal poliklinik değil extra ücret vererek prof a gidiodum.
Canım bebeğin iyi olduktan sonra bunlsr o kadar küçük sorunlar ki... Bak benim halime...3 gün sonra büyük ihtimalle bebeğimi benden alacaklar.kontrole gittim geldim. hastanenin sisteminde sıkıntı vardı bir türlü giriş yaptırıp muayeneye giremedim en sonunda saat 11.55 gibi giriş yatırabildim ve benim gibi 5-10 kişi daha vardı. muayene öğlen arasına sarkınca doktor da paldır -küldür muayene etti. gerekli ölcümleri yaptı! ve 3 lü teste gönderdi ne soru sorabildim ne de gelişimi hakkında bilgi alabildim. cinsiyetini sordum "emin değilim tam göremedim dedi" ama hiç görmek için uğraşmadı. ne ultrason ekranından gösterdi ne de fotosunu çıkarmış. anlıcanız biraz sinir biraz hayal kırıklığı... kan vermeye inince de bi güzel ağladım bu aralar zaten herşeye ağlıyorum sinir oluyorum tutamıorum kendimi. o kadar para verioruz gördüğümüz muamele ortada. doktor mu değiştirsem diye düşünmeye bile başladım ama zaten bu doktora bile zor karar verdim bi de değişiklik yapmaya kalkarsam doğuma kadar hiç gitmem daha iyi
değiştiricem inşallah. zaten hassas bi dönemdeyiz bir de böyle şeyler olunca psikoloji tepe taklak oluo. normalde takılmıcamız şeyler bile saatlerce ağlamamıza sebep (bu aralar ben öyleyim en azından). hiç olmazsa devlet hastanesine giderim ve beklentiye girmem. özelde güya randevu alıosun ama şimdiye kadar hangisi saatinde muayeneye aldı deseniz hiçbiri. devlette en azından randevu saatinde içeridesin. dünden beri migremin coştu hakkımı da helal etmiorum.memnun değilsen değiştir ben öyle yaptım özele gidiyodum adam doğru düzgün konuşmuyodu ultrasonlarıda iyi değildi aynı gün başka bi özele gittim tavsiye üzerine.doktorumu çok sevdik ve ultrasonuda çok iyiydi hemen cinsiyetini söyledi bizle ilgilendi iyi ki de değiştirmişim diyorum.ekstra ücret veriyorum diyosun bi farkı olmalı dimi
haklısın canım Rabbim daha büyük dert vermesin. kendime de diorum buna da ağlama artık tek derdim doktor olsun diorum ama bu hamilelik beni çok ağlak yaptı. aklıma geldikçe sinirlerim zıplıo. Rabbim dermansız dert vermesin.Canım bebeğin iyi olduktan sonra bunlsr o kadar küçük sorunlar ki... Bak benim halime...3 gün sonra büyük ihtimalle bebeğimi benden alacaklar.
Sen boşuna kendini de bebeğini de üzme.
Bu dediklerin iki hafta önce başıma gelse inan ki ben de senin gibi ağlardım ama insan yaşadıkça öğreniyor. Şimdi doktor bana bebeğin iyi ama bunan sonra gelme bana defol dese inan mutluluktan ağlarım. Yeter ki meleğim iyi olsun, almasınlar benden.
Salim kafayla düşün, eğer doktorundan memnun değilsen gebeliğin daha fazla ilerlemeden değiştir.
Canım sen nasılsın çarşamba doktora gidicem diyodun ?Canım bebeğin iyi olduktan sonra bunlsr o kadar küçük sorunlar ki... Bak benim halime...3 gün sonra büyük ihtimalle bebeğimi benden alacaklar.
Sen boşuna kendini de bebeğini de üzme.
Bu dediklerin iki hafta önce başıma gelse inan ki ben de senin gibi ağlardım ama insan yaşadıkça öğreniyor. Şimdi doktor bana bebeğin iyi ama bunan sonra gelme bana defol dese inan mutluluktan ağlarım. Yeter ki meleğim iyi olsun, almasınlar benden.
Salim kafayla düşün, eğer doktorundan memnun değilsen gebeliğin daha fazla ilerlemeden değiştir.
Sagol sordugun için canım, pek bir değişiklik yok. Sol böbreği gördü doktor ama amniyon sıvısının bu kadar az olması o böbreğin olsa dahi çalışmadığını gösterir. Bir, iki hafta gözleyip eğer bir gelişme olmazsa bu gebeliğin sonlandırılması gerek gibi şeyler söyledi...Canım sen nasılsın çarşamba doktora gidicem diyodun ?
Hayırlısı neyse o olsun canım biliyorum zor bir durum emin ol aynı şeyleri yaşadım geçen sene bu günlerde ama ennihayetinde herşey olacağına varıyor ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor ama rabbim hep hayırlı olanı veriyor.eğer varsa yiyecek ekmeği bebeğinin bu dünyada kim ne derse desin değişmez.ama hakkında hayırlısı olsun bitanem sen sabırlı ol ne olur.Sagol sordugun için canım, pek bir değişiklik yok. Sol böbreği gördü doktor ama amniyon sıvısının bu kadar az olması o böbreğin olsa dahi çalışmadığını gösterir. Bir, iki hafta gözleyip eğer bir gelişme olmazsa bu gebeliğin sonlandırılması gerek gibi şeyler söyledi...
Kendi doktoruma da yeniden gittim. Pazartesi amniyosentez yapılacak (sonraki gebeliklerde yol göstermesi açısından), ultrasonda da duruma bakılacak, ona göre bir yol izlenecek. Pek umut yok yani...
Rabbim sağlıkla kavuştırsun hepimizin yavrularını bu aziz gecede duaları ızı kabıl etsin hayırlı haberlerle gel canım yarın işallah...Merhaba arkadaslar bende nasipse nisan sonu dogum yapacagim. Fakat kanimda toxoplasma cikti ve gebelikte gelmis vucuduma. Cok uzgunum yarin amniyosentez yaptircam dualarinizi bekliyorum( minik melegime gecmemis olsun annecikler nollur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?