2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Ay ne güzel denk gelmiş ben hiç sormadım doktoruma ama ogrenicem, dikkat et canım bi sağlıkla dogsunlarda, bakalım 10 aralıkta bizde gidince ogrenicez

bende içmiyorum cnm bu arada 4 lü tarama testini ben yaptırdım sadece ultrasonla genel bi bakıyo ve kan alınıyo.ultrasonada hastanedeki başka bi doktora gönderdi 10 dk fln sürdü ölçüm yaptı ve bitti. sonuçlar iyi çıktı şükür.

4 boyutlu ultrasonda mi bakılıyor canım

merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi

Normalde kefir çok faydalı fakat hamilelikte içmek için net bilgi yok bende Size danışayım dedim :)

Ay ne güzel denk gelmiş ben hiç sormadım doktoruma ama ogrenicem, dikkat et canım bi sağlıkla dogsunlarda, bakalım 10 aralıkta bizde gidince ogrenicez

selam canım, benim kontrol günü yaklaştıkca heyecan basıyor.

zaten bebişte kıpır kıpır iyice hissettiriyor kendini :)

bnm de kontrolüm cumartesi günü ayda bir gelin diyo dr ama bana yetmiyooooo

selam canım, benim kontrol günü yaklaştıkca heyecan basıyor.

zaten bebişte kıpır kıpır iyice hissettiriyor kendini :)
Selam canım bende 10 aralıkta gidicem kontrole ve 4lü test için ben ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum ya valla çok heyecanlı, bende çok minik kiprasmalar var dalgalanma gibi

Selam canım bende 10 aralıkta gidicem kontrole ve 4lü test için ben ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum ya valla çok heyecanlı, bende çok minik kiprasmalar var dalgalanma gibi
cok keyifli ama ya,

onun orada oldugunu bilmek hissetmek
ilk hissettigimde aglamıstım ben :):)

Ya ben emin olamıyorum bebiş mi yoksa başka şey mi diye 17-3 olduk ufaktan kesinleşir :) ayrıntılı ultrason yaptıracak misin canim ?

ben gecen haftaya kadar emin değildim ya herhalde gaz hareketi felan diyordum. ama gecen haftadan beri hareketielrini cok daha net hissediyorum. özellikle bazen o kadar belirgin oluyorki

bu haftasonu gittigimde detaylı ultrasona girecegim

ben gecen haftaya kadar emin değildim ya herhalde gaz hareketi felan diyordum. ama gecen haftadan beri hareketielrini cok daha net hissediyorum. özellikle bazen o kadar belirgin oluyorki

bu haftasonu gittigimde detaylı ultrasona girecegim
Ayy banada haber ver canım ya renkli foto ve cd de vermiyorlarmis, ne kadara cektiriceksin benim hastanem 4lü test yada detaylı ultrason için fiyat vermiyor ya

tamam canım haber veririm tabiki

fiyat olarak bilmiyorum desem... benim kendi doktorum cekecek ve hiç fiyat sormadık kendisine.

gecen ay dörtlü test için kan vermiştim sonuclarım cıktı doktorum sorun görmedi.

kızlar banada yardım edin lütfeeennnn iyice bunalıma girdim ben yaa
ilk olarak bi türlü doktora karar veremedik (21. haftadayız). gittiğim hiç bi doktor adam gibi ilgilenmedi. bide bu aralar tam dipteyiz maddi olarak. o yüzden ne muayene zamanı var ne testlerden falan doğru düzgün haberim var
en son iki hafta önce gitmiştik ayrıntılı ultrason, renkli ultrason, şeker yüklemesi falan dedi ama ne zaman yapılır falan tam anlamadım netten
haydarpaşa numunede ücretsiz yapılıyo mu bunlar bilgisi olan var mı? istanbulda oturuyorum.
offffff iyice daraldım düşünmekten

Canim bende nette bu foto yu buldum yardimci olur ins maddiyatı zorluyor valla hastane ve testler Rabbim yardım etsin iyi araştır vardır mutlaka

Eklentiler

• IMG_49952974354725.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…