- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Ay ne güzel denk gelmiş ben hiç sormadım doktoruma ama ogrenicem, dikkat et canım bi sağlıkla dogsunlarda, bakalım 10 aralıkta bizde gidince ogrenicezAynen canım
en iyisi doktorun yönlendirsin. ben bu dr a başlarken perinetaloji uzmanı oldugunu bilmiyordum güzel denk geldi :)
dortlu test için kan aldılar gecen ay bu ayda detaylıda bakacak. bu arada bende preavia var işte o biraz tedirgin ediyor. her an kanama olacak endişesi ile dogru düzgün hareket etmeye korkar oldum.
içmiyorumKızlar kefir içiyor musunuz?
Gunaydin bende içmiyorum canım yaKızlar kefir içiyor musunuz?
4 boyutlu ultrasonda mi bakılıyor canımbende içmiyorum cnm bu arada 4 lü tarama testini ben yaptırdım sadece ultrasonla genel bi bakıyo ve kan alınıyo.ultrasonada hastanedeki başka bi doktora gönderdi 10 dk fln sürdü ölçüm yaptı ve bitti. sonuçlar iyi çıktı şükür.
hayır cnm 4 boyutlu değil ama renkli diyolar kan akışına damarlara fln bakıyolar4 boyutlu ultrasonda mi bakılıyor canım
Hmm bende 4 boyutlu diye araştırıyorum hep ya kafam hepten çorba olmuştu Sağol valla canım , detaylı ultrason 4 boyutlu oluyor herhalde benim kafa ona gittihayır cnm 4 boyutlu değil ama renkli diyolar kan akışına damarlara fln bakıyolar
Ay ne güzel denk gelmiş ben hiç sormadım doktoruma ama ogrenicem, dikkat et canım bi sağlıkla dogsunlarda, bakalım 10 aralıkta bizde gidince ogrenicez
Selam canım bende 10 aralıkta gidicem kontrole ve 4lü test için ben ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum ya valla çok heyecanlı, bende çok minik kiprasmalar var dalgalanma gibiselam canım, benim kontrol günü yaklaştıkca heyecan basıyor.
zaten bebişte kıpır kıpır iyice hissettiriyor kendini :)
cok keyifli ama ya,Selam canım bende 10 aralıkta gidicem kontrole ve 4lü test için ben ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum ya valla çok heyecanlı, bende çok minik kiprasmalar var dalgalanma gibi
Ya ben emin olamıyorum bebiş mi yoksa başka şey mi diye 17-3 olduk ufaktan kesinleşir :) ayrıntılı ultrason yaptıracak misin canim ?cok keyifli ama ya,
onun orada oldugunu bilmek hissetmek
ilk hissettigimde aglamıstım ben :):)
Ya ben emin olamıyorum bebiş mi yoksa başka şey mi diye 17-3 olduk ufaktan kesinleşir :) ayrıntılı ultrason yaptıracak misin canim ?
Ayy banada haber ver canım ya renkli foto ve cd de vermiyorlarmis, ne kadara cektiriceksin benim hastanem 4lü test yada detaylı ultrason için fiyat vermiyor yaben gecen haftaya kadar emin değildim ya herhalde gaz hareketi felan diyordum. ama gecen haftadan beri hareketielrini cok daha net hissediyorum. özellikle bazen o kadar belirgin oluyorki
bu haftasonu gittigimde detaylı ultrasona girecegim
Canim bende nette bu foto yu buldum yardimci olur ins maddiyatı zorluyor valla hastane ve testler Rabbim yardım etsin iyi araştır vardır mutlakakızlar banada yardım edin lütfeeennnn iyice bunalıma girdim ben yaa
ilk olarak bi türlü doktora karar veremedik (21. haftadayız). gittiğim hiç bi doktor adam gibi ilgilenmedi. bide bu aralar tam dipteyiz maddi olarak. o yüzden ne muayene zamanı var ne testlerden falan doğru düzgün haberim var
en son iki hafta önce gitmiştik ayrıntılı ultrason, renkli ultrason, şeker yüklemesi falan dedi ama ne zaman yapılır falan tam anlamadım netten
haydarpaşa numunede ücretsiz yapılıyo mu bunlar bilgisi olan var mı? istanbulda oturuyorum.
offffff iyice daraldım düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?