Inşallah bir sorun çıkmaz canım gönlünü ferah tutMerhaba arkadaslar bende nasipse nisan sonu dogum yapacagim. Fakat kanimda toxoplasma cikti ve gebelikte gelmis vucuduma. Cok uzgunum yarin amniyosentez yaptircam dualarinizi bekliyorum( minik melegime gecmemis olsun annecikler nollur bana dua edin
hangi test cnm eger 4lü tarama diyosan aynen öyleKızlar test de 2li test gibi mi yapılıyor, hem kan veriyoruz hemde 4 boyutlu ultrason değil mi?
Evet canım bugün doktorumuz aralığın 10 undan sonra 19. Haftada 4lu testimiz olucak 4 boyutlu ultrasonla bakıcaz dedi de ondan sorayım dedimhangi test cnm eger 4lü tarama diyosan aynen öyle
arkadaşım durumuna gerçekten çok üzüldüm. şuan içimden nasıl dualar geçiyo bi bilsen Allahım yardım et diye.Sagol sordugun için canım, pek bir değişiklik yok. Sol böbreği gördü doktor ama amniyon sıvısının bu kadar az olması o böbreğin olsa dahi çalışmadığını gösterir. Bir, iki hafta gözleyip eğer bir gelişme olmazsa bu gebeliğin sonlandırılması gerek gibi şeyler söyledi...
Kendi doktoruma da yeniden gittim. Pazartesi amniyosentez yapılacak (sonraki gebeliklerde yol göstermesi açısından), ultrasonda da duruma bakılacak, ona göre bir yol izlenecek. Pek umut yok yani...
Ayy sağlık ocağından geliyorum tetanos oldum ve kan verdim bu arada pazartesi kız olduğu kesinleşti aralığın 10 undan sonra 4lu testimiz var sen nasılsın canimgünaydın hanımlarbugünlerde kimseler yok buralar çok sessiz
Ayy bak bende bilmiyorum canım ya ama 2li test için doktorumuz radyoloji den randevu alın demişti 4lu test için bişey demedi 10 unda 4 boyutlu ultrasonla bakıcaz dedi, bide dün vuruldugum tetanos aşısını arayip söylemiş eşim ,akşam kolu ağrıdı üstüne yatamadi diye doktorum da aşı enfeksiyonu tetikleyebilir zaten zor geçiyor hamileligi 2.yi vurdurmasin dedi, sizde doktorunuza danışın bayanlar bilgisi olsun.mrb kızlar ne zamandır yazmıyodum merak ettiğim bi konu var ayrıntılı ultrasonu kendi drumuz mu yapıyor yoksa perinatoloji uzmanı yada radyoloji uzmanı mı yapıyor?
ben de iim daha aşı olmadım 20.-21. haftada gel dediler haftaya gidicem inşallah. ben de 2li ve 3lütest yapıldı herhangibir problem yok inşallah 4lü hakkında bişi solemedi yapılmıcak muhtemelen. aralığın 10unda randevum var ayrıntılı ultrasonla bakılacak. cinsiyetimiz da netleşmedi ayrıntılıya gidince öğreniriz inşallahAyy sağlık ocağından geliyorum tetanos oldum ve kan verdim bu arada pazartesi kız olduğu kesinleşti aralığın 10 undan sonra 4lu testimiz var sen nasılsın canim
amin cnm bnmMerhaba kızlar,
Bende Nisan annesi olacagım inşallah... Nazlı mı nazlı bir paşa bekliyoruz.
Neden mi nazlı
ilk 10 hafta düşük riskim vardı devamlı kanamalarım oluyordu. neyse ki gecti
15. hafta yine şiddetli kanamam oldu. bu seferde plasenta previa olmusum. Doktorum yatak istirati ve rapor verdi. neyseki kanamalar 5 gün sonra durdu. Ay sonu kontrolüm ve detaylı ultrason olacak bakalım bebiş ne durumda
Pazar geceden beri kollarımda inanılmaz bir agrı var. doktora gittim tendinit olmusum. hamilelik tetiklemiş. özellikle sol kolum cok agrıyor. su anda askıda...
bunların hepsi gecer inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız
Canım ayrıntılı ultrasonu perinatoloji uzmanı çekiyorum yarım saat 45 dk suruyormus
Bende aradım hastaneyi radyoloji çekiyor dediler ya kafam çorba oldu canım normal ultrasonda bizim zilli yapıyor poposunu yatıyor valla bu sefer portakal yicem geçen bi hareketlendi durmadı yerinde :)evet canım,
benim doktorum kendi yapıyor. 45 dk sürecek dedi. bakalım 29 unda gidecegiz.
bu aralar bebiş öyle hareketliki karnımın içinde durmak bilmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?