2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Merhaba arkadaslar bende nasipse nisan sonu dogum yapacagim. Fakat kanimda toxoplasma cikti ve gebelikte gelmis vucuduma. Cok uzgunum yarin amniyosentez yaptircam dualarinizi bekliyorum ( minik melegime gecmemis olsun annecikler nollur bana dua edin
Inşallah bir sorun çıkmaz canım gönlünü ferah tut

Kızlar test de 2li test gibi mi yapılıyor, hem kan veriyoruz hemde 4 boyutlu ultrason değil mi?

ilk öğrendiğimizde doktor erkek demişti. sonra başka doktor erkek dedi. sonra geçen hafta gittik kız dedi. en son cuma gittik yine erkek dedi
benim kafa bi milyon
bu arada gerçekten hcg değeriyle alakalıysa benimki 23 çıkmıştı

arkadaşım durumuna gerçekten çok üzüldüm. şuan içimden nasıl dualar geçiyo bi bilsen Allahım yardım et diye.
inşallah sapasağlam kucağına alırsın bebişini. iyi haberlerini bekliyoruz

mrb kızlar ne zamandır yazmıyodum merak ettiğim bi konu var ayrıntılı ultrasonu kendi drumuz mu yapıyor yoksa perinatoloji uzmanı yada radyoloji uzmanı mı yapıyor?

mrb kızlar ne zamandır yazmıyodum merak ettiğim bi konu var ayrıntılı ultrasonu kendi drumuz mu yapıyor yoksa perinatoloji uzmanı yada radyoloji uzmanı mı yapıyor?
Ayy bak bende bilmiyorum canım ya ama 2li test için doktorumuz radyoloji den randevu alın demişti 4lu test için bişey demedi 10 unda 4 boyutlu ultrasonla bakıcaz dedi, bide dün vuruldugum tetanos aşısını arayip söylemiş eşim ,akşam kolu ağrıdı üstüne yatamadi diye doktorum da aşı enfeksiyonu tetikleyebilir zaten zor geçiyor hamileligi 2.yi vurdurmasin dedi, sizde doktorunuza danışın bayanlar bilgisi olsun.

Merhaba kızlar,

Bende Nisan annesi olacagım inşallah... Nazlı mı nazlı bir paşa bekliyoruz.
Neden mi nazlı

ilk 10 hafta düşük riskim vardı devamlı kanamalarım oluyordu. neyse ki gecti
15. hafta yine şiddetli kanamam oldu. bu seferde plasenta previa olmusum. Doktorum yatak istirati ve rapor verdi. neyseki kanamalar 5 gün sonra durdu. Ay sonu kontrolüm ve detaylı ultrason olacak bakalım bebiş ne durumda

Pazar geceden beri kollarımda inanılmaz bir agrı var. doktora gittim tendinit olmusum. hamilelik tetiklemiş. özellikle sol kolum cok agrıyor. su anda askıda...

bunların hepsi gecer inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız

Ayy sağlık ocağından geliyorum tetanos oldum ve kan verdim bu arada pazartesi kız olduğu kesinleşti aralığın 10 undan sonra 4lu testimiz var sen nasılsın canim
ben de iim daha aşı olmadım 20.-21. haftada gel dediler haftaya gidicem inşallah. ben de 2li ve 3lütest yapıldı herhangibir problem yok inşallah 4lü hakkında bişi solemedi yapılmıcak muhtemelen. aralığın 10unda randevum var ayrıntılı ultrasonla bakılacak. cinsiyetimiz da netleşmedi ayrıntılıya gidince öğreniriz inşallah

amin cnm bnm

Canım ayrıntılı ultrasonu perinatoloji uzmanı çekiyorum yarım saat 45 dk suruyormus

Canım ayrıntılı ultrasonu perinatoloji uzmanı çekiyorum yarım saat 45 dk suruyormus

evet canım,

benim doktorum kendi yapıyor. 45 dk sürecek dedi. bakalım 29 unda gidecegiz.

bu aralar bebiş öyle hareketliki karnımın içinde durmak bilmiyor :)

Şimdi hastanemi aradım 4lu test için fiyat vermiyorlarmis, süresi ne kadar dedim söylemedi, radyoloji cekiyormus ben en iyisi doktorumu arayıp bi konuşayım içim rahat etsin :)

evet canım,

benim doktorum kendi yapıyor. 45 dk sürecek dedi. bakalım 29 unda gidecegiz.

bu aralar bebiş öyle hareketliki karnımın içinde durmak bilmiyor :)
Bende aradım hastaneyi radyoloji çekiyor dediler ya kafam çorba oldu canım normal ultrasonda bizim zilli yapıyor poposunu yatıyor valla bu sefer portakal yicem geçen bi hareketlendi durmadı yerinde :)

Aynen canım

en iyisi doktorun yönlendirsin. ben bu dr a başlarken perinetaloji uzmanı oldugunu bilmiyordum güzel denk geldi :)

dortlu test için kan aldılar gecen ay bu ayda detaylıda bakacak. bu arada bende preavia var işte o biraz tedirgin ediyor. her an kanama olacak endişesi ile dogru düzgün hareket etmeye korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…