2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Canim bende nette bu foto yu buldum yardimci olur ins maddiyatı zorluyor valla hastane ve testler Rabbim yardım etsin iyi araştır vardır mutlaka
çok teşekkür ederim yaa çok güzel oldu bu kağıt bilgisi
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun yaa hakikaten çok zormuş bu hamilelik her açıdan yani

günaydın hanımlar ben de bu hafta bitmeden yada önümüzdeki hafta başında aşı olmaya gideceğim bu arada bebişim de kıpır kıpır maşallah hep böyle gider inşallah

Günaydın olsun inşallah, bugün ufak bi tekme hissettim, resmen uykudan uyandım , bugün eminönüne gidicem annemle güzel şeyler bulursam paylaşırım, anneme park yatak, kardeşime de 3 parçalı bebek arabasi siparişi verdim ahahaha ikiside anasının Çeyiz borcu bitmeden danasinin ki başladı diye dalga gectiler :))

cnm parkyatak olarak ne düşünüyosun hangi markayı?

Canim Kraft ve chicco baktım ama civil mağazasında farklı markalarda var çeşit olarak bi markaya odaklanmadim hangisi kullanışlı gelirse artik
Anladım cnm ben de chicconun üstteki barını kullanışlı bulmadım kraftın modelleri daha bi hoşuma gitti ben de karar vermedim daha merak ettim bi sorayım dedim

Anladım cnm ben de chicconun üstteki barını kullanışlı bulmadım kraftın modelleri daha bi hoşuma gitti ben de karar vermedim daha merak ettim bi sorayım dedim
Iyi yaptın canım evet kraftlar daha kullanışlı görünüyor :) ben ananeye pas atıyorum ama yemiyor anacığım :)

benimde ayın 10 unda 2. aşım olucak kızlar. bu arada ben hala doktor konusunda kararsızım. bebeğimde kıpırtısı olmasa hiç anlamıycam yaşıyo mu falan diye
ayyyy bugün evlilik yıldönümümüzzzzzz ama şans yok cepte para yok ne yapsam hiç bi bildiğim yok

Ayy banada haber ver canım ya renkli foto ve cd de vermiyorlarmis, ne kadara cektiriceksin benim hastanem 4lü test yada detaylı ultrason için fiyat vermiyor ya

canım selam,

cts günü gittik detaylıya

bebişim gayet iyiymiş. hersey yolunda dedi dr. boyu kilosu gayet normal dedi. yüzünü gördük paşanın eli yüzünde cok tatlıydı.

canım selam,

cts günü gittik detaylıya

bebişim gayet iyiymiş. hersey yolunda dedi dr. boyu kilosu gayet normal dedi. yüzünü gördük paşanın eli yüzünde cok tatlıydı.
ohh iyi iyi maaşallah ne kadar oldu boyu kilosu falan.
bu arada özelde mi yaptırdın canm? bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum daha

ohh iyi iyi maaşallah ne kadar oldu boyu kilosu falan.
bu arada özelde mi yaptırdın canm? bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum daha

400 grama yaklaşmısız kilo olarak :) minyatür adam :)

evet cnm özelde yaptırdım. benim kendi drum perinetalog o yaptı. baska bir yer arastırmadım.

sende yaptır, için rahat eder

Kızlar giyinirken taktikleriniz var mı geçengün çorap ggiyicem derken belimi incittim hala ağrıyor

aman c
Kızlar giyinirken taktikleriniz var mı geçengün çorap ggiyicem derken belimi incittim hala ağrıyor
canım dikkatli ol.

benim hala karnım cok cıkmadı. sadece 1 kilo aldım. o yüzden hareketlerim etkilenmedi ama herseyi mutlaka oturarak yapmaya çalışıyorum.

ya bu giyinme ve eğilme meselesi çok fena bişey.dün çoraplarımı giyiyim derken ayağıma kramp girdi diğerini giyiyim dedim onada girdi ben iki ayağım hava kalakaldım yapıcak bişey yok bence eğilirken giyinirken yavaş hareket edicez dikkatli olcaz

ben de yaklaşık 2 aydır belimden kalçama oradan da bacağıma vuran bir ağrı çekiyorum önce sağ tarafımda başladı şimdi solda da var yataktan kalkamıorum, otururken, yürürken bıcak saplıolar resmen. bazen o kadar çok ağrıo ki topallayarak yürümek zorunda kalıorum eşim şimdiden ebe oldun dior. öğrendiğime göre siyatik sinirinin sıkışmasından kaynaklanıormuş. umarım yakın zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…