- 5 Ekim 2012
- 268
- 53
- 123
çok teşekkür ederim yaa çok güzel oldu bu kağıt bilgisiCanim bende nette bu foto yu buldum yardimci olur ins maddiyatı zorluyor valla hastane ve testler Rabbim yardım etsin iyi araştır vardır mutlaka
Rica ederim canım, aminn zor valla canım ya muayenesi, testi, ilacı ama geçecek insallahçok teşekkür ederim yaa çok güzel oldu bu kağıt bilgisi
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun yaa hakikaten çok zormuş bu hamilelik her açıdan yani
cnm parkyatak olarak ne düşünüyosun hangi markayı?Günaydın olsun inşallah, bugün ufak bi tekme hissettim, resmen uykudan uyandım , bugün eminönüne gidicem annemle güzel şeyler bulursam paylaşırım, anneme park yatak, kardeşime de 3 parçalı bebek arabasi siparişi verdim ahahaha ikiside anasının Çeyiz borcu bitmeden danasinin ki başladı diye dalga gectiler :))
Canim Kraft ve chicco baktım ama civil mağazasında farklı markalarda var çeşit olarak bi markaya odaklanmadim hangisi kullanışlı gelirse artikcnm parkyatak olarak ne düşünüyosun hangi markayı?
Anladım cnm ben de chicconun üstteki barını kullanışlı bulmadım kraftın modelleri daha bi hoşuma gitti ben de karar vermedim daha merak ettim bi sorayım dedimCanim Kraft ve chicco baktım ama civil mağazasında farklı markalarda var çeşit olarak bi markaya odaklanmadim hangisi kullanışlı gelirse artik
Iyi yaptın canım evet kraftlar daha kullanışlı görünüyor :) ben ananeye pas atıyorum ama yemiyor anacığım :)Anladım cnm ben de chicconun üstteki barını kullanışlı bulmadım kraftın modelleri daha bi hoşuma gitti ben de karar vermedim daha merak ettim bi sorayım dedim
Ayy banada haber ver canım ya renkli foto ve cd de vermiyorlarmis, ne kadara cektiriceksin benim hastanem 4lü test yada detaylı ultrason için fiyat vermiyor ya
ohh iyi iyi maaşallah ne kadar oldu boyu kilosu falan.canım selam,
cts günü gittik detaylıya
bebişim gayet iyiymiş. hersey yolunda dedi dr. boyu kilosu gayet normal dedi. yüzünü gördük paşanın eli yüzünde cok tatlıydı.
ohh iyi iyi maaşallah ne kadar oldu boyu kilosu falan.
bu arada özelde mi yaptırdın canm? bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum daha
Oyy maşşşallahh canım yacanım selam,
cts günü gittik detaylıya
bebişim gayet iyiymiş. hersey yolunda dedi dr. boyu kilosu gayet normal dedi. yüzünü gördük paşanın eli yüzünde cok tatlıydı.
evet kesinlikle cok heyecanlıOyy maşşşallahh canım ya
bende haftaya pazartesi gidicem 4lu teste çok heyecanlı yaa
canım dikkatli ol.Kızlar giyinirken taktikleriniz var mı geçengün çorap ggiyicem derken belimi incittim hala ağrıyor
yok ya dikkat edersin son zamanlarda almazsın fazlaBenim göbüş baya çıktı 7 Kiloaldım çok almışım
ya bu giyinme ve eğilme meselesi çok fena bişey.dün çoraplarımı giyiyim derken ayağıma kramp girdi diğerini giyiyim dedim onada girdi ben iki ayağım hava kalakaldımKızlar giyinirken taktikleriniz var mı geçengün çorap ggiyicem derken belimi incittim hala ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?