2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Aynı dediğin gibi bi ağrı canım UOTE="PISTIGIM, post: 38116200, member: 510725"]ben de yaklaşık 2 aydır belimden kalçama oradan da bacağıma vuran bir ağrı çekiyorum önce sağ tarafımda başladı şimdi solda da var yataktan kalkamıorum, otururken, yürürken bıcak saplıolar resmen. bazen o kadar çok ağrıo ki topallayarak yürümek zorunda kalıorum eşim şimdiden ebe oldun dior. öğrendiğime göre siyatik sinirinin sıkışmasından kaynaklanıormuş. umarım yakın zamanda geçer[/QUOTE]
Ay

kızlar hamilelikle birlikte ödem oluştuğu için sinir sıkışmaları görülebiliyor

iki hafta önce aynı durum sol kolumda meydana geldi. kolumu acamadım. doktora giderken zor giyindim. hamilelikten dolayı tendonlar sıkısmıs dedi. kolum askıda gezdim bir hafta. hala biraz zorlayayım hemen agrımaya başlıyor

offfff moralim çok bozukkkk
dün haydarpaşaya gittik muayene olmak için. bebişimin böbreğinde büyüme varmış ama burda ayrıntılıya bakamıyoruz zeynep kamile sevkedicem seni dedi. orda da taaaa haftaya cumaya randevu görünüyo.
napıcam kızlar akıl fikir verin bana 23. haftada bitmiyo mu ayrıntılı ultrason zamanı

Canim bi şüphe görüldüğünde 3 4 hafta sonra tekrar yyapılabilir diye yazıyor nette inşallah sorun çıkmaz

düşün düşün kafayı yiycem yaaa. perinatoloji bölümüne randevu aldım adı bile ürkütücü "yüksek riskli gebelik"
Allah'ım inşallah bebeğime bişey olmaz. nolursun sağsalim kavuştur beni yavruma

Merhaba,

ismi korkutmasın bazen hiçbişi olmasa bile yüksek riskli gebelik sınıfında olabiliyorsun. mesela ben yaşımdan dolayı riskli gebelik kategorisine giriyorum.

İnşallah bebeginde bişicikler yoktur ve için rahat eder. detaylı ultrason her zaman yaptırılabiliyor. 23. haftadan önce yaptırılmasının sebebi eger cocukda kalıtımsal bir hastalık varsa ( down gibi) ve eger anne bebegini bu hastalıktan dolayı aldırmak isterse detaylı sonrası yapılan amniyo sıvısı ile bebegin alınmasına karar verilen en gec tarih 24. hafta. devlet 24. haftadan sonra bebeklerin her ne olursa olsun alınmasına izin vermiyor. bu sebeble detaylının 23 e kadar yapılması lazım.

ama bu daha sonrasında hiç yapılmayacak anlamına gelmiyor. yani doktorun isterse yeniden bir yada bir kac kez daha detaylı talep edebilir. gerçi özel de yaptırıldıgı zaman maddi olarak külfetli bir ultrason oldugu için dr lar daha sonrasında pek talep etmiyorlar.

Selam kızlar Yarın kontrolüm var ayrıca ayrıntılı ultrason randevum da yarın Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah Bu arada hala cinsiyetini öğrenemedik inşallah onu da öğrenip yavaş yavaş alışverişlere başlarız

hadi bakalım şimdiden güzel haberlerin için bol şans

Ayy bende yarın 3 te ayrıntılı ultrasona giricem 4lu test yapılacak çok heyecanlıyım cd v
Ayy bizde yarın 3 te 4lu teste giricez ayrintili ultrason da bakılacak bende çok heyecanlıyım

anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Niayet bu beklenen günü de güzel bir şekilde geçirdikdoktor randevumuzda musmutlu döndük bebişimin cinsiyetini öğrendik ve evime 2. erkekim gelio hayırlısıyla ayrıntılı ultrasonda da herşeyimizin tastamam ve yolunda olğunu öğrendik daha da mutlu olduk doktorumuz kilomuzun da gayet yerinde olduğunu soledi hatta biraz fazla buldu galiba Rabbim herkesin hamileliğini sonuna kadar murlu ve sağlıklı geçirmesini ve bebişlerimizi de sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Ayy bizde gittik 4lu ye kızımızı gördük çok tatlıydı, resmini ve cd yi aldık 19-4 günlük ultrasonda 20-1 görünüyor, 344 gr ağırlığında minnacik yüzü var oyy yerim ya

Bu bacak ağrısı beni bitiyor kızlar ya sol bacağım hep ağrıyor, uyuşuk ve yanıyor resmen 2 tüp krem bitirdim banamisin demiyor off evden çıkmaya korkuyorum ya kasiliyor hep 4 ay daha sabret diyorlar ama gece olunca yatmak olum geliyor soluna yatamiyorum artık baldirlarim bile acıyor sağ tarafa dönmek de istemiyorum napicami bilmiyorum var mı böyle ağrı çeken, herşeyden etkileniyor insan bi ara damar tıkanıklığı var bacağını kesiciler diyip duruyordum. Hamile psikolojisi çok fena ya

Geçen gün bel ağrısı demiştim mmeğerse böbrek ağrısıymış Çarşamba günü taş düşürdüm doğum yapmışggibi oldum allah hepimize sağlıkvversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…