inşallah yaaCanim bi şüphe görüldüğünde 3 4 hafta sonra tekrar yyapılabilir diye yazıyor nette inşallah sorun çıkmaz
düşün düşün kafayı yiycem yaaa. perinatoloji bölümüne randevu aldım adı bile ürkütücü "yüksek riskli gebelik"
Allah'ım inşallah bebeğime bişey olmaz. nolursun sağsalim kavuştur beni yavruma
Selam kızlarYarın kontrolüm var ayrıca ayrıntılı ultrason randevum da yarın Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah Bu arada hala cinsiyetini öğrenemedik inşallah onu da öğrenip yavaş yavaş alışverişlere başlarız
Ayy bende yarın 3 te ayrıntılı ultrasona giricem 4lu test yapılacak çok heyecanlıyım cd vSelam kızlarYarın kontrolüm var ayrıca ayrıntılı ultrason randevum da yarın Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah Bu arada hala cinsiyetini öğrenemedik inşallah onu da öğrenip yavaş yavaş alışverişlere başlarız
Ayy bizde yarın 3 te 4lu teste giricez ayrintili ultrason da bakılacak bende çok heyecanlıyımSelam kızlarYarın kontrolüm var ayrıca ayrıntılı ultrason randevum da yarın Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah Bu arada hala cinsiyetini öğrenemedik inşallah onu da öğrenip yavaş yavaş alışverişlere başlarız
anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme içinMerhaba,
ismi korkutmasın bazen hiçbişi olmasa bile yüksek riskli gebelik sınıfında olabiliyorsun. mesela ben yaşımdan dolayı riskli gebelik kategorisine giriyorum.
İnşallah bebeginde bişicikler yoktur ve için rahat eder. detaylı ultrason her zaman yaptırılabiliyor. 23. haftadan önce yaptırılmasının sebebi eger cocukda kalıtımsal bir hastalık varsa ( down gibi) ve eger anne bebegini bu hastalıktan dolayı aldırmak isterse detaylı sonrası yapılan amniyo sıvısı ile bebegin alınmasına karar verilen en gec tarih 24. hafta. devlet 24. haftadan sonra bebeklerin her ne olursa olsun alınmasına izin vermiyor. bu sebeble detaylının 23 e kadar yapılması lazım.
ama bu daha sonrasında hiç yapılmayacak anlamına gelmiyor. yani doktorun isterse yeniden bir yada bir kac kez daha detaylı talep edebilir. gerçi özel de yaptırıldıgı zaman maddi olarak külfetli bir ultrason oldugu için dr lar daha sonrasında pek talep etmiyorlar.
Ayy bizde gittik 4lu ye kızımızı gördük çok tatlıydı, resmini ve cd yi aldık 19-4 günlük ultrasonda 20-1 görünüyor, 344 gr ağırlığında minnacik yüzü var oyy yerim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?