2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

canım benim adetimin2-3 günlük gecikmesinde yaptığım testte 2100 çıkmıştı değer. bence ikiz değildir ama doktor bilir tabi =) bir de çiğ yumurta asla önermiyorlar, hiçbir yumurtanın yani sadece bıldırcının değil.. pişir ye =)

kızlar yarın sabah doktora gidicem, inşallah kalp atışını duyup bebişi görmeye =) bu 3.kez gidişim doktora.. aslında ultrasona bu kadar sık girmek hiç içime sinmiyor. Amerikada 4 aya kadar asla sokmuyorlarmış ultrasona

merhaba kitty ben de özellikle alttan ultrasondan hiç hazzetmiorum:KK63: o yuzden doktor 1 hafta sonra gel demesine rağmen 2 hafta sonraya randevu aldım daha önce de 1 düşük yaşadığım için bu konu hassas

merhaba kitty ben de özellikle alttan ultrasondan hiç hazzetmiorum:KK63: o yuzden doktor 1 hafta sonra gel demesine rağmen 2 hafta sonraya randevu aldım daha önce de 1 düşük yaşadığım için bu konu hassas

anlıyorum.. geçen hafta gittiğimde kalp atışını duyamaz mıyız şuan dedim, alttan baksak olur ama ona da gerek yok şimdi dedi, haftaya gel rahat rahat dinleyip bebeği görrürz dedi =) hadi inşallah.. aşırı iştahsızım ben, sende de var mı???

Gunaydin kızlar geceden beri sancim war sabah da lekenlenmeler geldi sanirim bebegimi düşürüyorum 2 de dr a gidecem dua edin lutfen bisey olmasin bebegime
Canım çok geçmiş olsun. Her lekelenme, kanama dusuk demek degil. Umarim seninkide degildir. Doktordan sonra haberlerini bekliyoruz. Benim de bebegimin saglikli olup olmadigi yarin belli olacak ve sonuca gore kurtaj olup olmayacagim belli olacak. Bugun benim de biraz sancim var. Hayirlisi demekten baska bir care yok.

ben de 3 eylül de gidicem 2. idişim olcak inşallah ben de görürüm bebişimi miğde bulantısı yok da hafifden koku hassasiyeti var ve ben de aynen iştahsızım içimden yemek gelmio ama zorluorum kendimi

Cok saolun cnm hastahaneden yeni geldim dusuk riskim warmis bi tane igne werdi progestan fitil werdi 200 mg keseyi bebegimin kalp atisini gorduk binlerce sukur olsun ki ama dusuk riskim cok yuksek yatacam dewamli kanama artmisti simdi koyu lekelere dondü insallah bisey olmazzz bebegime allahim nolurr

Insallah degildir cnm ya benim kese gorundu ama kalp atisi gorunmedi bende alttan bakabilirsiniz dedim alttan bakinca kalp atisi gorundu gec de gorunebilir kalbini ferah tut

cnım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine de bebişine de..

umarım atlatırsın bu günleri seni anlayabiliyorum aynı şeyleri birönceki gebeliğimde ben de yaşadım ben kavuşamadım bebişime ama inşallah sen kavuşursun o miss kokulu meleğine

Ben cmtsi günü başka bir doktora gitmiştim o verdi bana balık hapı yağı kan hapı birde coraspin verdi kullandım bende netten araştırdım biraz hamileliğin ilk zamandan son zamana kadar kullananda var 4.aydan itibaren kullananda var

umarım atlatırsın bu günleri seni anlayabiliyorum aynı şeyleri birönceki gebeliğimde ben de yaşadım ben kavuşamadım bebişime ama inşallah sen kavuşursun o miss kokulu meleğine
Aminnnnn insallh bulup kaybetmesi daha zormus allah kimseye yasatmasin bu 2 hafta benim icin cok onemli hamislerin duasi kabul olurmus dualarinizi eksik etmeyin ben butun anne adaylari icin dua ediyorum

balık hapı miğde bulantısı yapmıosa ne mutlu sana kan değerlerime göre kansızlık da yok ben pekmez içiorum günlük inşallah faydasını görürüm coraspin ne???

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah bende hergün iğne artı progestan kullanıyorum günlük 450 mg alıyorum banada 10 gün rapor vermişti doktor ptsi başlıcam işe sen çok dikkat et kendine yorma canım

Aminnnnn insallh bulup kaybetmesi daha zormus allah kimseye yasatmasin bu 2 hafta benim icin cok onemli hamislerin duasi kabul olurmus dualarinizi eksik etmeyin ben butun anne adaylari icin dua ediyorum
arayıpta bulamayanlara bulup da kavuşma gününü bekleyenlere Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

merhaba kızlar ben yeniyim de bi konu açmak istiyorum ama nereye yazacağımı bilemiyorum.beni yönlendirecek biri var mı acaba.ben de 3 aylık hamileyim ve memleketimde hangi doktor tavsiye ediliyo onu öğrenmek istiyorum.yardımcı olur musunuz

Ya aslında benim kan değerimde normaldi neden verdi anlamadım coraspin kan sulandırıcı netten baktım bebeğin gelişmesi için iyi diyorlarkullandım bende benim mide bulantım yok zaten iltahsızım karnım çok aç mesela ama yemek yiyemiyorum benim düşük riskim var bizde korkup 4 doktora falan gittik herkes başka bişi söyledi tek ortak düşük riski olduğu açıkcası kime güveneceğim hangi doktora devam edeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…