2014 temmuz ayinda hamile kalip Nisan ayinda anne olacaklar nuyrun sohbete :)

Geçen gün bel ağrısı demiştim mmeğerse böbrek ağrısıymış Çarşamba günü taş düşürdüm doğum yapmışggibi oldum allah hepimize sağlıkvversin
Ay çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut, valla bi dogursak rahat edicem inşallah, geç oldu mu başlıyor bak ağrım sabah ezanında hafifliği anlamadım bu işi, inş döktüğü son taş olur canım da bi daha çekmezsin ağrı.

çok geçmiş olsun kızlar.

agrılar cok fena. hamilelik tüm bünyeyi değiştiriyor. bedne iki hafta sol kolum askıda gezdim sırf agrı yüzünden

selam kızlar...bebeğimin böbrek genişlemesi olduğu için sürekli kontrole gitmek gerekiyormuş
bu akşam yine gidicez. keşke doğuma kadar şu meselemiz hallolsa

selam kızlar...bebeğimin böbrek genişlemesi olduğu için sürekli kontrole gitmek gerekiyormuş
bu akşam yine gidicez. keşke doğuma kadar şu meselemiz hallolsa
Rabbim şifa versin canım sen içini ferah tut kötü düşünme ki kötü olmasın, nurtopu gibi bebisini alican kucağına sağ salim inş.

Rabbim şifa versin canım sen içini ferah tut kötü düşünme ki kötü olmasın, nurtopu gibi bebisini alican kucağına sağ salim inş.
çok teşekkür ederim özlemcim amiiiiiiiiiiiiinnn cümlemize
en mantılısı kafaya takmamak dediğin gibi ama insan takmadan da edemiyoki.. zaten oturduğum binada hergün stres üzerine stres yaşıyorum ağla ağla içim çıktı.. benim yüzümden yavrum da doğuştan karamsar bunalım çocuk olucak

Ayy o zaman benim kızımdan trip kraliçesi olur ahaha hamilelik zaten o kadar değişik bi psikolojiki yaşayan bilir canım anlıyorum, sen kontrollerini aksama bak çoğu bitti azı kaldı, yarın tetanos aşım var uff

kızlar merhaba

Gecen haftadan beri isyerinde beni gören arkadaslarımın söylediklerine cok takılmaya başladım. üzüntüden eve gelince aglıyorum. şimdiye kadar 2,5 kg aldım ve karnım öle asırı cıkmadı. kilo almamak için çaba sarfetmiyorum ki normal yiyorum ama iştahım cok acılmadı. zaten devamlı istirahat etmem de gerekiyor yürüyüş felan da yapmıyorum. ama kim görse aaa hiç kilo almamıssın yok cocuk zayıf kalır diyerek moralimi bozuyor. gecen ay kontrolde dr herseyin yolunda oldugunu söylemişti. bu ayki kontrol cumartesi günü umarım bebişim iyidir.

Ayy sen takılma öyle söyleyenlere bende 2 kilo anca almışım ama bilerek yaptığım bişey değil az yiyorum canım çok bişey çekmiyor, benim kızımdan maşallah sağlıklı senin bebisinde gayet sağlıklıdır canım önemli olan bebisler, üzülme sen hiç illa dua gibi sisincemi çocuk iyi olcak canım getirmesinler beni yanlarına bende çok doluyum bu konuda

Normalde hiç takılmayacak şeylere insan hamileyken aşırı takılıyor. haklısın önemli olan bebeklerimiz. onlar saglıklı olsun gerisi boş.

ağlamak için bahane arıyorsun diyor eşim bazen... haklı galiba :)

Bana da ben 9 aylıkken bu kadardım diyip moralimi bozuyorlar yani Kilo alsan dert almasan ayrı dert canım

Aynen canim benimkide aynı şeyleri söylüyor bide ona başlıyorum ağlamaya, ne garip hallerdeyiz valla ya :)

kızlar walla bana da hergün bisürü şey sölüyolar yok çok kilo almışım yok yüzüm şişmiş yok gözüm parlıyomuş bilmem ne bilmem neee aslında takmayan bi insanım ama sayelerinde kendimi çirkin ve çok şişko hissediyorum

ya nedir bu bizim gibi hamilelerin cektikleri. neden illa yorum yapmak isterler ki. oysa hamilelik bir kadının belkide en hassas oldugu dönemlerden biri daha anlayışlı olmak gerekmez mi?

27 haziranda son adet tarihim buyuk ijtimal trmmuzda hamile kaldim mart sonu nisan basi dogum diyor drum araniza katilabilirmiyim :)

artık bende boğazımdan kesip bebişime hastane masrafı yapıyorum napim :) ilk aşının ağrısı bi hafta kolumdan gitmemişti ama 2. aşı nerdeyse bir gün bile ağrıtmadı kolumu. seninde 2. dimi

bende şuana kadar 9 kilo aldım kızlar banada şişko yorumları geliyo ama hayatım boyunca doyasıya yiyebileceğim tek dönem olduğu için pek takmamaya çalışıyorum
milletin ağzı torba değilki büzelim. sanki hamile kadını üzmek hoşlarına gidiyomuş gibi davranıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…