düşük riski varsa kan sulandırıcı kullanmak doğru mu bilemedim açıkçasıYa aslında benim kan değerimde normaldi neden verdi anlamadım coraspin kan sulandırıcı netten baktım bebeğin gelişmesi için iyi diyorlarkullandım bende benim mide bulantım yok zaten iltahsızım karnım çok aç mesela ama yemek yiyemiyorum benim düşük riskim var bizde korkup 4 doktora falan gittik herkes başka bişi söyledi tek ortak düşük riski olduğu açıkcası kime güveneceğim hangi doktora devam edeceğim bilmiyorum
ş.urfa canımmemleketin neresi??
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/Şanlıurfada-Önerebileceğiniz-kadın-doğum-uzmanı.556527/ş.urfa canım
Benim eşim de ilk başta bayan doktor olsun diye ısrar etti ve ilk önce bayan doktora gittim. Tabi buarada doktor araştırmalarına devam ettim (hala ediyorum) Yarın ilk kez erkek doktora gidicem çünkü bayandan ziyade bize güven veren doktoru tercih etmemiz lazım. Eşimle konuşunca ikna oldu. Bayanlar biraz biz de aynı acıları çektik havasında oluyolar. Ayrıca erkek doktorlar cerrahlıkta bayandan daha iyi diye düşünüyorum.şanlıurfa canım.eşim bayan doktor diye ısrarcı ne yapacağımı bilemiyorum
Cnm çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen. Senin kac haftalik tam olarak ben de yarin kalp atışı için gidicem inşallah bi sorun cikmaz. Sen duymussun kalp atisini[/QUOTE]OTE="Huzurumsun01, post: 36666866, member: 518789"]Cok saolun cnm hastahaneden yeni geldim dusuk riskim warmis bi tane igne werdi progestan fitil werdi 200 mg keseyi bebegimin kalp atisini gorduk binlerce sukur olsun ki ama dusuk riskim cok yuksek yatacam dewamli kanama artmisti simdi koyu lekelere dondü insallah bisey olmazzz bebegime allahim nolurr
TE="Huzurumsun01, post: 36669331, member: 518789"]Cnm çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen. Senin kac haftalik tam olarak ben de yarin kalp atışı için gidicem inşallah bi sorun cikmaz. Sen duymussun kalp atisini
canım benim de oğlumda düşük riskim vardı ama çok büyük bir risk değil bana da doktorum çocuk aspirini vermişti kullandım bende şimdide düşük riskim yok ama şu anda da üç gün arayla içiyorum doktora sormadım bile zararı olmazmış diye yazıyor Allah'a emanetler....Ya aslında benim kan değerimde normaldi neden verdi anlamadım coraspin kan sulandırıcı netten baktım bebeğin gelişmesi için iyi diyorlarkullandım bende benim mide bulantım yok zaten iltahsızım karnım çok aç mesela ama yemek yiyemiyorum benim düşük riskim var bizde korkup 4 doktora falan gittik herkes başka bişi söyledi tek ortak düşük riski olduğu açıkcası kime güveneceğim hangi doktora devam edeceğim bilmiyorum
Allah hepimize sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün bebişler versin inşallah canım içini ferah tut hayırlısını dile...Benim icin buyuk gun yarin kizlar. Yarin doktorum bir kez daha ultrason yapacak ve sonuca gore bebisi alip almamaya karar verecek. Lutfen benim icin dua edin bu gece de hayirlisiyla bebisim kalsin benimle...
Insallah olumlu haberle dönersin bebegin saglikli hayirli bi sekilde seninledir insallah bize haber wermeyi unutma cnm ya ben bile heyecanlandim su mubarek gun allah yuzune baksinBenim icin buyuk gun yarin kizlar. Yarin doktorum bir kez daha ultrason yapacak ve sonuca gore bebisi alip almamaya karar verecek. Lutfen benim icin dua edin bu gece de hayirlisiyla bebisim kalsin benimle...
Walla benim kramplar kanamaya döndü cnm insallah sana olmaz ama ihmal etme dr a sor icin rahatlasin sorun warsa onlem alirsin erkendenarada kasıklara kramp girmesi normal midir?? acaba gaz sancısımı değil mi ayırt edemiorum. özellikle de ayağa kalkınca oluo ilk haftalarda daha yoğundu şimdi daha az oluo ama kafamda takıntı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?