slm hanımlar nasılsın
benim acayip su gibi akıntım var ve bi ağrı kasıklarım da geziyo sürekli :18::18:göğüslerim acımaya başladı dolgun oldu sabahları özellikle çok ağrıyolar
Benimde skintim cok var kasikta agri belde agri vs bebis azcik nazli olcak galiba
ee olsun o kadar canım kaç senenin beklentisi var özlemi varbiraz nazlı olsunlar bakalım
Aynen canim. Senin kac sene oldu cocuk dusuneli. Bdnim 4 yil oldu insnki artik olsun bebisimiz
bizim de 4.5 yıl oldu canım rabbim sonun da nasip etti şükürler olsun allahımarabbim inşş olmayan herkeze versin inşş
Amin canim amin cok zor bole aramk Allah kimseyi evlatla sinamasin ins
aynen canım bu bebeğe sahip olabilmek için çektiğimi yaşadığımı bir ben bi allah bilir canım
selamün aleyküm arkadaşlar dün randevum vardı 2 kese göründü biri 9 mm 5+5 biri 11 mm 6+1 kalp atışı için 21 ya da 22 sinde gel dediler ama eşim bayram tatiline gelcek inşallah varsa bebeklerim o da duysun istiyorum 19nda duyarım değil mi?daha erken duyan var mı acaba ? dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Hayrli olsun canm kac haftalik oldugunu anlamadm Allah kucagina almayi nasip etsn ins
canım biri için 5+5 diğeri için 6+1 dedi (önce haftası sonra günü söyleniyo heralde) ben de tam anlayorum ki :)
ya ben çok pimpirikli olmak istemiyorum ama bel ağrılarım azaldı midem hiç bulanmıyo bir aksilik olamasa bari
Benimde bulantim falan hic yok olsa keskede hamileligin tadi ciksa bole sorun varmi dye kendmi yiyip bitriyom. Benim kasilmalarim cok oluyo kizlar sizlerde de oluyo mu
O da olur canım benim. Allah sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsinYa ben valla naz yapmıyorum cok kötüyüm kız bulantı beni mahvetti..sagolsun esim annem cok yardımcılar bana ama benim dunyayı görecek Halim yok keske iyi olsam naz yapsam :)
Hayırlı olsun hadi ins sonuna kadar mutlu gider..
oyle öyle canım ben geçen tv de dinledim doktor anlatıyordu 5.günde embriyoda tutunmasını sağlayan ufak tırnak gibi uzantılar oluyormuş daha iyi oluyormuş gerçi herşey nasip kısmet
selamün aleyküm arkadaşlar dün randevum vardı 2 kese göründü biri 9 mm 5+5 biri 11 mm 6+1 kalp atışı için 21 ya da 22 sinde gel dediler ama eşim bayram tatiline gelcek inşallah varsa bebeklerim o da duysun istiyorum 19nda duyarım değil mi?daha erken duyan var mı acaba ? dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Aynen canm bende hele o rahim filmi Allah bidaha gostermesn. Ilk denemen mi cnm kac embriyo transfer ettiler
anladım canım sağol:) peki sen hamilemisin ve hamileysen ikizlere mi?:)benim ilk denememde doktor 2 tane vermemisti istememe ragmen ama 2. Denemede cok israr ettim direndim ve iki embriyo verdi israr et canm yoksa yasalara gore yasak diyolar
anladım canım sağol:) peki sen hamilemisin ve hamileysen ikizlere mi?:)
evet canm hamileyim ikiz degil biri tutmadi sanirim tabi doktr tek demedibama
Aleyküm selam canım, Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş...
bugün 12. günüm değerim 161 çıktı, doktor ikiz olma ihtimali var dedi. senin değerlerin nasıldı canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?