Ay canim ben gunde 3 veya 4 kere hapsuruyorum engel mi olsam acaba hapsurugumu tutsam mi
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm [/QUOTE
yazını beyendim yalnış anlama cevabımı oku diye...ben 14 sene sonra olmuşum annemlerin 14 sene sonra çocukları olmamış düşünebiliyormusun bu zaman zarfında annemle babamın gitmediği ne dr.lar kalmış ne yatırlar hatta ne hocalar... ve 2 sindede hiç bir sorun yokmuş bir gün annem ve babam evlatlık almaya karar vermişler hatta yetimhaneye gidip konuşmuşlar bir erkek çocuk seçmişler işlemler başlamadan hemen o ayy annem hamile olduğunu öğrenmiş 14 sene sonra RABBİM beni yollamış annemlere bende 2 sene sonrada kızkardeşime hamile kalmış annem...hep anlatır bize neler yaşadığını ağlar ağlar sonra sarılır bize şükreder...canım benim noluur kendini üzme sorununuz ne bilmiyorum ama RABBİM ol derse olur bol bol dua et hatta geçen gün kk de bir arkadaşın yazısını okudum onunda 3-4 sene çocuğu olmamış eşi azospermmiş tese ile tü bebek yatırmış,ve tutmamış yıkıldım diye yazıyordu ama 1 ay sonra doğal yoldan hamile kalmış işte RABBİMin mucizesi...sakın kendini üzme vardır bir zamanı olacak ALLAH ın izniyle
amin inşallah canım. daha doktora gitmedim cuma günü gideceğim ınş. nette hesapladın 4haftalık gözüküyor dahaküçücük :)Hosgeldn canm ins kucagimiza alirz bebislerimzi kac haftaliksn cnm
seninde ilk mi canım hayırlı olsun
Bende simdi uyandım kalkıp kahvaltı yapıcam keske ystsgima kahvaltı getirse birisagolsun annemler esim fakan cok yardımcı oluyolar ama su kahvaltıya kalkmak bana ölüm geliyo:)
benimde eşim hazırlıyo hatta ne güzelmiş bu hamilelik oh falan diye takılıyo bana. Ama o kadar eziyetten sonra birazda keyfini çıkaralım artık ne yapalım
Bak buna kesinlikle katılıyorum işte. Pozitifi bi alim bende yapıcam naz. Yapabilirsem tabi..
inşallah alırsın canım gerçi çok zor işmiş bunlar ya iş pozitifi almakla bitmiyor devamlı diken ustunde insan bir aksilik olucak diye. Ben daha yeni yeni alışıyorum birazda naz yapmaya başladım yani ne yalan soyleyeyim
Beni de hastaneden transfer için arayacaklar hala bekliyorum normalde 11 gibi arıyorlardı. Ama hala ses yok. Ben aradım 2 kere aricaz diyip kapatıyorlar.:18:
benimde oyle olmuştu panik yapma canım onlar en uygun saatte ararlar seni kaç gün oldu yumurtalar toplanalı
amin inşallah canım. daha doktora gitmedim cuma günü gideceğim ınş. nette hesapladın 4haftalık gözüküyor dahaküçücük :)
evet benim ilk denemem. tabi bundan önce 1tane düşük oldu. 1,5 yıl sonra tüp bebeğe karar verdik Rabbim de bize bağışladı hamdolsun ..
Cumartesi toplandı. Bugün 4. gün canım. Şimdi aradılar. Yarın gidiyorum transfere...
iyi bak beş günlük olması daha iyi sonuçta
Ya ben valla naz yapmıyorum cok kötüyüm kız bulantı beni mahvetti..sagolsun esim annem cok yardımcılar bana ama benim dunyayı görecek Halim yok keske iyi olsam naz yapsam :)benimde eşim hazırlıyo hatta ne güzelmiş bu hamilelik oh falan diye takılıyo bana. Ama o kadar eziyetten sonra birazda keyfini çıkaralım artık ne yapalım
Cumartesi toplandı. Bugün 4. gün canım. Şimdi aradılar. Yarın gidiyorum transfere...
Ya ben valla naz yapmıyorum cok kötüyüm kız bulantı beni mahvetti..sagolsun esim annem cok yardımcılar bana ama benim dunyayı görecek Halim yok keske iyi olsam naz yapsam :)
Hayırlı olsun hadi ins sonuna kadar mutlu gider..
Di mi bende öyle okudum forumda hep. Allah' ım hayırlısını versin inşallah hakkımızda. Allah aratmasın.
ya ben çok pimpirikli olmak istemiyorum ama bel ağrılarım azaldı midem hiç bulanmıyo bir aksilik olamasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?