2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hosgeldn canm ins kucagimiza alirz bebislerimzi kac haftaliksn cnm
amin inşallah canım. daha doktora gitmedim cuma günü gideceğim ınş. nette hesapladın 4haftalık gözüküyor dahaküçücük :)

evet benim ilk denemem. tabi bundan önce 1tane düşük oldu. 1,5 yıl sonra tüp bebeğe karar verdik Rabbim de bize bağışladı hamdolsun ..

seninde ilk mi canım hayırlı olsun

Bende simdi uyandım kalkıp kahvaltı yapıcam keske ystsgima kahvaltı getirse biri sagolsun annemler esim fakan cok yardımcı oluyolar ama su kahvaltıya kalkmak bana ölüm geliyo:)

Bende simdi uyandım kalkıp kahvaltı yapıcam keske ystsgima kahvaltı getirse biri sagolsun annemler esim fakan cok yardımcı oluyolar ama su kahvaltıya kalkmak bana ölüm geliyo:)

benimde eşim hazırlıyo hatta ne güzelmiş bu hamilelik oh falan diye takılıyo bana. Ama o kadar eziyetten sonra birazda keyfini çıkaralım artık ne yapalım

benimde eşim hazırlıyo hatta ne güzelmiş bu hamilelik oh falan diye takılıyo bana. Ama o kadar eziyetten sonra birazda keyfini çıkaralım artık ne yapalım

Bak buna kesinlikle katılıyorum işte. Pozitifi bi alim bende yapıcam naz. Yapabilirsem tabi..

Bak buna kesinlikle katılıyorum işte. Pozitifi bi alim bende yapıcam naz. Yapabilirsem tabi..

inşallah alırsın canım gerçi çok zor işmiş bunlar ya iş pozitifi almakla bitmiyor devamlı diken ustunde insan bir aksilik olucak diye. Ben daha yeni yeni alışıyorum birazda naz yapmaya başladım yani ne yalan soyleyeyim

Beni de hastaneden transfer için arayacaklar hala bekliyorum normalde 11 gibi arıyorlardı. Ama hala ses yok. Ben aradım 2 kere aricaz diyip kapatıyorlar. :18:

Beni de hastaneden transfer için arayacaklar hala bekliyorum normalde 11 gibi arıyorlardı. Ama hala ses yok. Ben aradım 2 kere aricaz diyip kapatıyorlar. :18:

benimde oyle olmuştu panik yapma canım onlar en uygun saatte ararlar seni kaç gün oldu yumurtalar toplanalı

Canm doktorlar transfere gore hesap yapmiyo son adet gordugun gunden hesapliyo hadi bkalim doktra gt keseni gor ins.

Ya ben valla naz yapmıyorum cok kötüyüm kız bulantı beni mahvetti..sagolsun esim annem cok yardımcılar bana ama benim dunyayı görecek Halim yok keske iyi olsam naz yapsam :)
Cumartesi toplandı. Bugün 4. gün canım. Şimdi aradılar. Yarın gidiyorum transfere...

Hayırlı olsun hadi ins sonuna kadar mutlu gider..

ya ben çok pimpirikli olmak istemiyorum ama bel ağrılarım azaldı midem hiç bulanmıyo bir aksilik olamasa bari

Di mi bende öyle okudum forumda hep. Allah' ım hayırlısını versin inşallah hakkımızda. Allah aratmasın.

oyle öyle canım ben geçen tv de dinledim doktor anlatıyordu 5.günde embriyoda tutunmasını sağlayan ufak tırnak gibi uzantılar oluyormuş daha iyi oluyormuş gerçi herşey nasip kısmet

ya ben çok pimpirikli olmak istemiyorum ama bel ağrılarım azaldı midem hiç bulanmıyo bir aksilik olamasa bari

Benimde bulantim falan hic yok olsa keskede hamileligin tadi ciksa bole sorun varmi dye kendmi yiyip bitriyom. Benim kasilmalarim cok oluyo kizlar sizlerde de oluyo mu

slm hanımlar nasılsın

benim acayip su gibi akıntım var ve bi ağrı kasıklarım da geziyo sürekli :18::18:göğüslerim acımaya başladı dolgun oldu sabahları özellikle çok ağrıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…