2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Daha doktora gitmedik yavrum persembe bakalım ne diyecek belki yat diyebilir ay aldim ama ins. Giyerim bizim ev gezmelerimiz cok olur en olmadi gezmelerde giyerim. Kotonda cok rahat babetler buldum bakabilirsin istersen

daha doktora gitmedik yavrum persembe bakalım ne diyecek belki yat diyebilir ay aldim ama ins. Giyerim bizim ev gezmelerimiz cok olur en olmadi gezmelerde giyerim. Kotonda cok rahat babetler buldum bakabilirsin istersen

kızlar merhaba tekrar.. Ben bişeyi merak ediyorum da emriyo transferinde kaç embriyo transfer edilceğine doktor mu karar veriyor yoksa çift olarak bizmi?allah kısmet ederse benim içimden hep ikiz geçiyor da:)

kızlar merhaba tekrar.. Ben bişeyi merak ediyorum da emriyo transferinde kaç embriyo transfer edilceğine doktor mu karar veriyor yoksa çift olarak bizmi?allah kısmet ederse benim içimden hep ikiz geçiyor da:)

Canim doktor karar verir gibi görünür ama baski yap mutlaka en az iki tane isteyin yaş problemi yapmasina izin vermeyin 1 tane diye tuttuyorlarda bazen dişini göster yani canim

Yok değilim. Ama 3 gün oldu toplama yapılalı hala karnım davul gibi şiş ve eğer biraz çişimi tutarsam acayip sancı giriyo. Ondan korktum.

canım ya birza önce öğürerek kustum kasıklarım çok kasıldı bişi olur mu

Yok canım nolcak hiç bişi olmaz merak etme.

35 yaşın altına 1 tane veriyorlar. Yönetmelikten dolayı.
Tutma oranı çok düşmüyormuş. %65 den %55 e düşüyormuş.

Daha doktora gitmedik yavrum persembe bakalım ne diyecek belki yat diyebilir ay aldim ama ins. Giyerim bizim ev gezmelerimiz cok olur en olmadi gezmelerde giyerim. Kotonda cok rahat babetler buldum bakabilirsin istersen

Hmm ins yat demez tatlm cok zor cunku cok sıkılıyor insan bizmde ev gezmemiz cok oluyo bakabilirm canm kotondan ins.

Benim ilk denememde doktor 2 tane vermemisti istememe ragmen ama 2. Denemede cok israr ettim direndim ve iki embriyo verdi israr et canm yoksa yasalara gore yasak diyolar

Ben buradayım. Ama soruma cevap alamadım. Toplama sonrası karnınız şişti mi sizinde? Ben 1 beden büyüdüm resmen karın bölgesinden.

Ay hadi sonu da sana benzesin inşallah:) Senin ilk deneme miydi? benimkisi ilk de heyecan ordan geliyo yani...
evet canım ilk denememizdi allahıma binlerce şükür zengin hazinesinden mahrum etmedi. bak canım esma-i husnada ya halık ya bari ya musavvir bu 3 ismi transfer anında bile söyledim ne olur yaradana sığın bunları söyle allahım sesini heyecanını duysun olur mu canım

Allah razı olsun anım unutmicam inşallah

Benim sadece toplama işlemim yapıldı daha. Yarın ya da Perşembe transfer olacak.
Bu Arada kızlar toplama işleminden sonra tuvaletimi tutmaya kalkarsan eğer çok sancı yapıyor normal mi bu?
Toplama işlemi herkese gore değişiyor benim 23 tane toplandığı için cok ağrım oldu ama 2 güne geçmişti..ilaçlar biraz karnı sisiriyor bu arada.. Progesteron rahmi salindirdigi için oluyor galiba..
canım ya birza önce öğürerek kustum kasıklarım çok kasıldı bişi olur mu
Bisi olmaz bende cok ogurdum canım hatta bi gece bi hapsurdum resmen rahmim dışarı çıktı zannettim cok sükür bisi olmadı..

Ay canim ben gunde 3 veya 4 kere hapsuruyorum engel mi olsam acaba hapsurugumu tutsam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…