Aynen bende ama napalim ttlm merakli degiliz yatmaya bebegimiz kcn katlancaz. Tabi sen rahatsin bayramlik aldin gezcen ben ne bayramligi evde yatarken bayram gecircem. Benmde hic babetim yok ya kiz topuklu gyemicez artik tuhh neyse bdnm yerimede gezersin artik
canım ya birza önce öğürerek kustum kasıklarım çok kasıldı bişi olur mu
lütfen cewap wern kızlar(((
daha doktora gitmedik yavrum persembe bakalım ne diyecek belki yat diyebilir ay aldim ama ins. Giyerim bizim ev gezmelerimiz cok olur en olmadi gezmelerde giyerim. Kotonda cok rahat babetler buldum bakabilirsin istersen
kızlar merhaba tekrar.. Ben bişeyi merak ediyorum da emriyo transferinde kaç embriyo transfer edilceğine doktor mu karar veriyor yoksa çift olarak bizmi?allah kısmet ederse benim içimden hep ikiz geçiyor da:)
bidiqperge
Benim sadece toplama işlemim yapıldı daha. Yarın ya da Perşembe transfer olacak.
Bu Arada kızlar toplama işleminden sonra tuvaletimi tutmaya kalkarsan eğer çok sancı yapıyor normal mi bu?
cnm pko msn bnde de aynısı olmuştu ohss den dolayı
canım ya birza önce öğürerek kustum kasıklarım çok kasıldı bişi olur mu
kızlar merhaba tekrar.. Ben bişeyi merak ediyorum da emriyo transferinde kaç embriyo transfer edilceğine doktor mu karar veriyor yoksa çift olarak bizmi?allah kısmet ederse benim içimden hep ikiz geçiyor da:)
Daha doktora gitmedik yavrum persembe bakalım ne diyecek belki yat diyebilir ay aldim ama ins. Giyerim bizim ev gezmelerimiz cok olur en olmadi gezmelerde giyerim. Kotonda cok rahat babetler buldum bakabilirsin istersen
Daha doktora gitmedik yavrum persembe bakalım ne diyecek belki yat diyebilir ay aldim ama ins. Giyerim bizim ev gezmelerimiz cok olur en olmadi gezmelerde giyerim. Kotonda cok rahat babetler buldum bakabilirsin istersen
ay aynısı banada olmuştu :d sanki hamile olarak transfere gitmiştim olur yani tatlım kafana takmaBen buradayım. Ama soruma cevap alamadım. Toplama sonrası karnınız şişti mi sizinde? Ben 1 beden büyüdüm resmen karın bölgesinden.
ay olur canım sakın olaki giyme artık bacak kasından taa karın kasına delalet eder diye biliyorum tatlım.ben geldiiim, nasılsınız?
topuktan bahsetmişsiniz, ben işte topuklu giyiyorum bişi olmaz demi?
ay aynısı banada olmuştu :d sanki hamile olarak transfere gitmiştim olur yani tatlım kafana takma
evet canım ilk denememizdi allahıma binlerce şükür zengin hazinesinden mahrum etmedi. bak canım esma-i husnada ya halık ya bari ya musavvir bu 3 ismi transfer anında bile söyledim ne olur yaradana sığın bunları söyle allahım sesini heyecanını duysun olur mu canımAy hadi sonu da sana benzesin inşallah:) Senin ilk deneme miydi? benimkisi ilk de heyecan ordan geliyo yani...
evet canım ilk denememizdi allahıma binlerce şükür zengin hazinesinden mahrum etmedi. bak canım esma-i husnada ya halık ya bari ya musavvir bu 3 ismi transfer anında bile söyledim ne olur yaradana sığın bunları söyle allahım sesini heyecanını duysun olur mu canım
Allah razı olsun anım unutmicam inşallah
Yarın 4. gün perşembe 5. gün. Yarın embriyolog arayıp haber verecekNe zman transfer olucak canim
Toplama işlemi herkese gore değişiyor benim 23 tane toplandığı için cok ağrım oldu ama 2 güne geçmişti..ilaçlar biraz karnı sisiriyor bu arada.. Progesteron rahmi salindirdigi için oluyor galiba..Benim sadece toplama işlemim yapıldı daha. Yarın ya da Perşembe transfer olacak.
Bu Arada kızlar toplama işleminden sonra tuvaletimi tutmaya kalkarsan eğer çok sancı yapıyor normal mi bu?
Bisi olmaz bende cok ogurdum canım hatta bi gece bi hapsurdum resmen rahmim dışarı çıktı zannettim cok sükür bisi olmadı..canım ya birza önce öğürerek kustum kasıklarım çok kasıldı bişi olur mu
Toplama işlemi herkese gore değişiyor benim 23 tane toplandığı için cok ağrım oldu ama 2 güne geçmişti..ilaçlar biraz karnı sisiriyor bu arada.. Progesteron rahmi salindirdigi için oluyor galiba..
Bisi olmaz bende cok ogurdum canım hatta bi gece bi hapsurdum resmen rahmim dışarı çıktı zannettim cok sükür bisi olmadı..
Ay canim ben gunde 3 veya 4 kere hapsuruyorum engel mi olsam acaba hapsurugumu tutsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?