2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ya mm,crl falan die hiç bişey yok ki sizin kağıdın neresinde ne yazıyor tam olarak

Son düzenleme:
canım ben progesteron iğneyi 5 taneydi transferin 5.gününe kadar kullandım bitti, başka yok..koldan yapılan clexan dı galiba onu yapıyorum. sen hangi ilaç ve iğneleri kullanıyorsun

progestan(iğne), coraspin, decavit, folic asit, estroferm bide jel var adını unuttum crınone

Iyi akşamlar kizlar kontrole gittim bugün alttan muane edersem kalp atisini duyariz dedi kanama olabilir alttan olunca dedi bende istemedim tek kese vardi 9.3 ml

merhaba arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin.eylül 30 da dondurulmuşlarla transferim yapıldı idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra kan testi yaptırıcam.inş bende aranıza katılabilirim.ilk denememde kimyasalla sonuçlanmıştı.ALLAHImisteyen herkese nasip etsin.

çok sevindim gözün aydın canım nasılgüzel bir mutluluktur inşallah ben de yaşarım:)bugün dr muayenehanesini aradım sekreteriyle konuştum ilk randevuya aralıkta gidicem nasıl ilerliyo süreç diye ..rahim filminizi sperm testinizi getirin gelirken dedi..doktor ilk randevudan sonra hemen başlyor mu ilaçlı tedaviye arkadaşlar

KIZLARRRRRRRR BANA FIKIR VERIRMISINIZ LUTFEN?????? sizin transferden sonra yaptiginiz e2 ve progesteron testleriniZ kac cikmistiiii?????? Bnm e2 degerim105 progestron 15 cikti sizceee nasilllll??????

Iyi akşamlar kizlar kontrole gittim bugün alttan muane edersem kalp atisini duyariz dedi kanama olabilir alttan olunca dedi bende istemedim tek kese vardi 9.3 ml

hıımm, büyüyo mu git gide...maşallah barekallah.peki ultrasonda ne zaman belli olucak kalp atışı? doktorun kaç hafta kaç günlük olduğunu söyledi mi?

bi de canım keseye bakarken alttanmı bakıyorlar, ultrasonla mı?

artık alttan muayene olmak istemiyorum

Hayırlı mübarek olsun canım, Rabbim sağlıcakla kucağın almayı nasip etsin

Hiii bide gezmek tozmak yasak bayramda otur evinde dedi
Canim 6+3 dedi karnindan bakar yani bana dedi kalp atisi suan var alttan bakabilirim kalp atisini duyariz dedi istemedim hazırlıksız gitmistim keseyi 4 haftadan sonra goruyorlar sanırım 2 hafta sonra kalp atisi duyulur dedi yavrum karnimda duyabilirmisiz

arefe yarım gün çalışmayı saymazsak 9 gün tatili değerlendireyim, memlekete gideyim dedim, bana da otur evinde gitme dedi ( neyse olsun bakalım...
internette 5 haftalık kese görmek için alttan ultrasonla bakılır yazıyooo haftaya cumartesi görücez biz de inş..hakkımızda hayrılısı olsun

Canm noldu bayramda memleket isi yattimi. Nasil 6 hafta 3 gunluk oluyosun benim ne kadarlik acaba. Doktor karnindan mi bakti canm bende yarin gidicem doktora bkalim kalp atisini duyabicez mi

Canm noldu bayramda memleket isi yattimi. Nasil 6 hafta 3 gunluk oluyosun benim ne kadarlik acaba. Doktor karnindan mi bakti canm bende yarin gidicem doktora bkalim kalp atisini duyabicez mi

Aramizda iki gun var tatlim sende 6+5 filan çıkarsın gerci bir iki gun yanilma payi var dedi sonra karnimdan bakti canim 2 hafta sonra gel dedi. Alttan muane ederim kalp atisini duyarIz dedi ben istemedim canim kanama vs olabiliyormus zaten bide hazirliksiz gitmistim. Gezme tozma yalan oldu canim evde otur cok gezme dedi yolculuk vs yasak dedi zaten zorla bulduk cocugu riske etmeyin dedi

Alttan muane ederse kesin duyarsiniz canim ama bekle bende 8 haftayi karnindan baksin öyle duy. Evet yavrum gurbet ellerde kaldik vallahi

Ah kiyamam bayramlikta almistin pek ama:) canm doktr son adet gordugun zamana gore hesapliyo ben 5 haftalikken gtmistim alttan muayne etti sukur kanama falan olmadi ama bu sefer karnimdan bakar. Kalbinin attigini bileyimde sesini 8 haftalikken duyayim hic onemli degil cnm. Gezmeyiz bizde yavrum bu cocuga kavusmak icin nlere katlaniyoz bunada katlanalim. Bebegin kendini gosterdimi cnm nohut kadar biseydr masallah

Iyi çok şükür canim bisey olmamis ayni bende kafalari yiyom bi an önce kalp atisini duysam diye kivraniyorum.oyle yavrum elbisem pabucum kaldi artik eve gelenlere giyerim tabi yavrum allahim bebeklerimizi bize bagislasin can versin yarabbim. Evet yavrum banada son adet tarihini sordu zaten cok idrara sıkışık gitmisim muane aninda öleceğim sandım bide benim afedersin sanki kilodumdan kötü koku geliyor gibi koku aliyorum durmadan degistiyorum sende var mi böyle bisey

Aman bisey olmasin canm aynen bende biran once kalp atisini duymak istiyom olsun yavrum evde giyersin. Hm bendemi sıkısık gitsem acaba aynen bende de var o sorun afedersin akunti cok geliyo koku yapiyo hergun 2 kere camasr degistrme ihtiyaci duyuyom tatlım

Ben çıkıp bayramlik falan alamadım kızlar ne alacak ne giyecek Halim yok:) gerçi gerek yok gezemicem zaten hiç :) annemde yatarım artık gelenlere bi hisgeldiniz dersem...bende eskilerin tadını çıkarayım uzun zaman giyrmicem nasılsa:)

hayırlı olsun canım tedavin.inş güzel sonuçlar alırsın.bizim tedavi hemen başladı eşimin sperm sorunu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…