hayırlı olsun canım tedavin.inş güzel sonuçlar alırsın.bizim tedavi hemen başladı eşimin sperm sorunu var.
sata göre bugün 5 haftalık cnm gitsem duyabilir mym ki? çok korkuuyorum duyamıcam die((
keseyi görmüşsün canım hayırlısıyaIyi akşamlar kizlar kontrole gittim bugün alttan muane edersem kalp atisini duyariz dedi kanama olabilir alttan olunca dedi bende istemedim tek kese vardi 9.3 ml
merhaba arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin.eylül 30 da dondurulmuşlarla transferim yapıldı idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra kan testi yaptırıcam.inş bende aranıza katılabilirim.ilk denememde kimyasalla sonuçlanmıştı.ALLAHImisteyen herkese nasip etsin.
insallahh duyarsinnn canimmmm...bizde 7.haftaya girdikkk..kalp atisini duymakk cok guzel bi duyguuuuKizlar bugun 2 de doktora gdicem ins kalp atisini duyariz
kızlar dün ağrılarm wardı akşam dr a gittik kese 12 mm olmş ya normal mi daha pzt 4 mm di((
Kizlar bugun 2 de doktora gdicem ins kalp atisini duyariz
umutege canım geçtin mi hastaneye
Yok canm gtmedim daha dua edin randevum 2 de. Ins guzel hberlerle gelirim
kızlar dün ağrılarm wardı akşam dr a gittik kese 12 mm olmş ya normal mi daha pzt 4 mm di((
Kizlar ben geldim bebegimi ve kalp atisini duydum sonunda cok guzel bi dygu sukurler olsun. Kese 10.32 mm bebrk 3 mm dedi Allahim sizide nasip etsin.
Kizlar ben geldim bebegimi ve kalp atisini duydum sonunda cok guzel bi dygu sukurler olsun. Kese 10.32 mm bebrk 3 mm dedi Allahim sizide nasip etsin.
çok sevindim canım benim hayırlı olsun Rabbim bizde nasip etsin inşallah
Abooo agzinu yerim onun sipaaa bide kalbi atanmış pit pit diyecok sevindim bacim allahim kucagina almayi nasip etsin nasil bi duygu ay esinle deli olmus sunuzdur sevinçten karnindan mi duydu tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?