2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

sata göre bugün 5 haftalık cnm gitsem duyabilir mym ki? çok korkuuyorum duyamıcam die((

canım 5 hafta çok küçük duyulmaz ben 6+5 de duymuştum ama karından, vajinal ulturasonda daha erken duyulabiliyormuş. Benim doktorum 8. haftaya kadar duyulmamasının normal olduğunu söylemişti endişelenme lütfen rahmi en çok kasan şey stres.

Iyi akşamlar kizlar kontrole gittim bugün alttan muane edersem kalp atisini duyariz dedi kanama olabilir alttan olunca dedi bende istemedim tek kese vardi 9.3 ml
keseyi görmüşsün canım hayırlısıya iyi ki de alttan baktırmamışın demek tehlikeli bi durum ben de 21 de keseyi görmeyi gideceğiz o zaman bende alttan baktırmayayım

hayırlısı olsun canım tebrik ederim rabbim bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşş

ya bana kalp atışları için 28 inden sonra gel dedi doktor ben nasıl bekliycem ya of şuan 5+1'iz en fazla bayramı atlatırım ben dayanamam valla 21 inde giderim

kızlar dün ağrılarm wardı akşam dr a gittik kese 12 mm olmş ya normal mi daha pzt 4 mm di((

Kızım bu ne stres ben hiç kesenin boyunu sormadım doktora 9+4 um yani bu senin için iyi bisi degil biraz akısına bırak inanki boyle devam edersen üzülen sen olursun sonunda..ben senin yerinde olsam bebisimin kesesi büyümüş maşallah der sevinirim ne var bunda?

keseye müdahale gibi bu sansin var mı ki kendini saçma sapan harap ediyosun?

su damlasiydi o bebek oluyo bak bu kadar mükemmel bi olay tesadüf olabilir mı bazen kendimizi yaratanın kudretine ve ilmine emanet etmemiz gerekir baska bi seçeneğimiz yok cunku..hele ki sorun bile olmayan seyler için bu kadar kendimizi yipratirsak doğduğunda nası bakarız bebeğe ?? Gücümüz yeter mı saniyosun?? sakın ol ve hamileliğinin tadını çıkar..

Kizlar ben geldim bebegimi ve kalp atisini duydum sonunda cok guzel bi dygu sukurler olsun. Kese 10.32 mm bebrk 3 mm dedi Allahim sizide nasip etsin.

Kizlar ben geldim bebegimi ve kalp atisini duydum sonunda cok guzel bi dygu sukurler olsun. Kese 10.32 mm bebrk 3 mm dedi Allahim sizide nasip etsin.

Abooo agzinu yerim onun sipaaa bide kalbi atanmış pit pit diye cok sevindim bacim allahim kucagina almayi nasip etsin nasil bi duygu ay esinle deli olmus sunuzdur sevinçten karnindan mi duydu tatlim

merhaba kızlar bende bu ay tüp bebekle hamile kaldım çok şükür.bugün kesemizi gördük.5+6 günlükmüşüz.ama kalp atışını duyamadık.normal mi bu sizce ne zaman duyulur en erken.doktorum 10 gün sonra tekrar çağırdı.

Abooo agzinu yerim onun sipaaa bide kalbi atanmış pit pit diye cok sevindim bacim allahim kucagina almayi nasip etsin nasil bi duygu ay esinle deli olmus sunuzdur sevinçten karnindan mi duydu tatlim

Ayy sorma canm yaa cok guzel bi duygu esim agladi resmen cok kotu olduk ikimizde birbirimize sarildk aglastk iste. Evet yavrum karnimdan duydu ama cok dinletmedi zarar vermesin die. Bebisim daha 3 mm yavrum yaa nokta kadan. Allah sizede nasip etsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…