merhaba kızlar bende bu ay tüp bebekle hamile kaldım çok şükür.bugün kesemizi gördük.5+6 günlükmüşüz.ama kalp atışını duyamadık.normal mi bu sizce ne zaman duyulur en erken.doktorum 10 gün sonra tekrar çağırdı.
Canm hayrli olsun bende bugun duydum 6+1 gunlukken yani. Senin duyamaman normal.
merhaba kızlar bende bu ay tüp bebekle hamile kaldım çok şükür.bugün kesemizi gördük.5+6 günlükmüşüz.ama kalp atışını duyamadık.normal mi bu sizce ne zaman duyulur en erken.doktorum 10 gün sonra tekrar çağırdı.
Ayy dogum tarihimiz ayni görünüyor ; ) bende dun gittim duyamadik canim kafana takma aramiza hos geldin
Ayy dogum tarihimiz ayni görünüyor ; ) bende dun gittim duyamadik canim kafana takma aramiza hos geldin
Ayy sorma canm yaa cok guzel bi duygu esim agladi resmen cok kotu olduk ikimizde birbirimize sarildk aglastk iste. Evet yavrum karnimdan duydu ama cok dinletmedi zarar vermesin die. Bebisim daha 3 mm yavrum yaa nokta kadan. Allah sizede nasip etsin canm
Ayy cok guzel kayınvalidemde geldigi icin esimle oyle duygusal anlarimiz olamaz sanirimcanim ins kalp atislarini tez zamanda duyariz bende dayamadim bayramdan sonraki pazartesiye hemen gun aldim baska bi doktordan o zmana duyariz ins. Sana ne zmana verdi canm tarihi
Ayy kayinvaliden de gelmeyiversin canm ogun. Ins duyarsiniz canm dogumu mu canm 5 haziran dedi. 20 gun sonra kontrole cagrdi. Sen ne zamn dogurcan ne dedi doktor
Banada 5 haziran dedi canim ama tahmini bence tam kesin değildir.ay gelmezse olmaz ilk torunu şekerimbanada 20 gune randevu verdi yavrum
Hm ayni gunmu dogurcaz kiz yoksa . Him ilk torunuysa merak eder canim oda. Insan her hafta gitmek istiyo ama doktorlar ole cagirmiyo tatlm.
ben baska bi doktordan bayram sonrasına pazartesiye randevu aldım kalp atışını bi duyaydımay keşke doğursak hatta o günü kalsa normal doğum yapsak şahane olur :d
Ee bayramdan sonra duyarsin ins canm. Aynen ayni gun dogursak sahane olur nasip artik. Bana hergun koldan igne verdi kan sulandirici sanada verdimi canm hangi ilaclari kullaniyosun.
Evet canim bak ilaclari yazayim sana crinone jel gunde 2 kez- folbiol tablet gunde 1 kez- estrofem gunde 2 kez - clexane gunde 1 koldan - elevit gunde 1 kere sende yaz canim musaitsen
Canm bende coraspin gunde 1 kez elevit gunde 1 kez clexane gunde 1kez prolunto depot haftada bi kez vurunuyom canm. Bana elevit verdiginde doktor ikisini bir kullanma folbiolu birak dedi. Cunku elevitin icinde de folik asit var sen ikisini birmi kullaniyosun tatlm
sultanaci hangi banka bende banka arkadaşım. ödemelerle ilgili sorcaktım da.
Ay eşim de aynini diyor ikisi bir olmaz diye ama doktor bisey demedieleviti yarin kullamaya baslicam sen ac karnina mi tok karninami aliyorsun canm? Bide haftada 1 vuruldugun igne icin bana dediki eger kanaman olursa 5 gun üst üste vurul dedi
Canm bence sen onu doktorunu arayip sor oyle kullan ben tok karnima iciyorum. Benim karnimdan bakti icerde kanama var dedi belkide ondan verdi o igneyi sma haftada bir vurundedi ben progestn igne kullaniyodum onu hergun vurunma haftalik igne vercem ona devam et dedk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?