2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

günaydın kızlar ya benim doktorda çok mesafeli davrandı bende başkasına gitmeyi düşünüyorum

Ayy yavrum niye arayamiyon o kadar para oduyoz arayip sor ondan sonra eleviti ic canm zararli olmasin

nerdesin arkadaşım yoksun bu akşamm

ayyy canıımm buradayım, dün giremedim canım, eve geldim yemek arkasına çay derken saat 10 oldu şöyle kanepeye uzanayım dedim uyuyup kalmışım bugün de jelim bitmişti onu almaya çıktım geldim, şöyle kanepeye uzanıp dinleneyim dedim uyuyup kalmışım. ne oluyo bilmiyorum sende de böyle mi canım yaaa? sürekli uzanmak istiyorum, oturmak rahatsız ediyoo....sen nasılsın görüşmeyeli

sultanaci hangi banka bende banka arkadaşım. ödemelerle ilgili sorcaktım da.

canım bizim bağlı olduğumuz özel bi vakıf var ve 3 defa aşılama denemesi sonrasında tüp bebek yapılırsa paket fiyatı ve ilaçların %75 ini karşılıyor...siizin de vakfınız varsa ara telefnla detaylı bilgi al her banka vakfı aynı ödemeyi yapmıyormuş...

Canim bugun sultan girmedi nete ama yarin tatil girer inşallah. Bide bildigim kadarıyla butun bankalarda bunu yapiyorlar

simay belinay doğru tahmin tebrik ederim kuzum

hoşgeldin canım, inş güzel sonuçlarla gelirsin

İnşallah caınım ya. Kendim çok kaptırmak istemiyorum çünkü hiç birşey hissetmiyorum. Sanki içim bomboş gibi. Size de böyle olmuş muydu? akıyorum millet içimde kelebekler pırpır ediyor falan diyorlar ve pat pozitifi görüyorlar. Ama bende hiç öyle bir şey yok.

Canm benimde pek bi belirtim yoktu sadece agrim vardi oyuzden pozitif dusun pozitif olsun hic korkma sende hamissin

Hamileeeeee arkadaslarimmmm acilllllllll yardimmmmmmmm transferimin 8.gunu bugunnnnn ve benden acaippp pembeeeee kannnnnn geldiiii bayagiiii bu nedirrrr boleee (((((((((((

benim hiç bişr belirtim olmadı, hatta tutmadı diye çok canım sıkılmıştı. 12.gün test yaptırmam gerekiyodu ki doktorum 9.gün aradı ve testini yaptır dedi, yaptırdık 34 çıktı. 12.gün 161 oldu. ama ne bir ağrı ne bir sızı hiç bişey yoktu. sadece 5 ve 8.günlerde göğsümde damar belirdi ve kayboldu. belirtilere hiç takılma derim. test gününü sabırla bekle. Rabbim hakkında olumlu sonuçlar nasip etsin inş

cnm siz ewde iş falan yapıo msnz? bi de belirtiniz war mı hiç

canım ben ev işimi de yaptım herşeyi yaptım sanki normal bi insan gibi, hatta transferin 8.günü balkonu yıkarken 25 kiloluk bişey vardı onu kaldırdım başka bir yere koydum. hamile olduğumu öğrendikten sonra doktora anlattım doktorun gözleri dışarı fırlayacak gibi oldu, çok enteresan bi hastasın dedi bana ama bundan sonra öyle şeylere dşkkat ediyorum tabi ama işlerimi
de yapıyorum.. belirti şuan için hiç yok, ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum

Hamileeeeee arkadaslarimmmm acilllllllll yardimmmmmmmm transferimin 8.gunu bugunnnnn ve benden acaippp pembeeeee kannnnnn geldiiii bayagiiii bu nedirrrr boleee (((((((((((

hiç karşılaşmadığım için bişey diyemicem canım, doktorunu bi ara istersen

Kızlar süper moral veriyorsunuz valla. Zaten bana 5. gün embriyosu verilmişti. 10. gün test yap denilmişti. Evde idrar testi var iki tane. 6. ve 8. gün evde idrar yapıp 10. gün kan vermeyi düşünüyorum.

Canm benimde pek bi belirtim yoktu sadece agrim vardi oyuzden pozitif dusun pozitif olsun hic korkma sende hamissin

Ayyyy inşallahhhhhhh

Bence hemen idrar ve/ veya kan testi yap canım başka türlü hiç birşeyden emin olamazsın.

canım aradın mı dokorunu ne dedi? bende böle bişi olmamışı ama yerleşme kanması faln diolar o olabilir mi

canım aradın mı dokorunu ne dedi? bende böle bişi olmamışı ama yerleşme kanması faln diolar o olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…