. Transferim oldu gün sayıyırum. 8 günüm kald öğrenmeye...
Doktoruma hala ulasamadimmmm,, hc bilmiorum bu ne kanamasi????
umutege gözünaydın cnm duymuşsun kalp atışını:))))))))))) kaç haftada duydun cnm
kaçıncı gün embriosuydu? hemşirenn numarası yok mu onu ara
Tek mi yoksa çift embriyo muydu seninki canım ya. BEn biraz heyecan yapmaya başladım gün yaklaştıkça..cnm bnmde 5.gün embriosuydu we 8.gün kanda çıkmıştı:) 7.günde idrarda çift çigi olmştu:) bnce idrar testi yap:)
kaçıncı gün embriosuydu? hemşirenn numarası yok mu onu ara
Smdi konustum doktorla, dedikiii kanama gebeligin olusumunda etkisi olumsuz dediiiii,, ama kanamasi olup hamile olanlar var dedi kanamasi olmayip hamile kalamayanlar var dediii aglamaktannnnnn öldummmmmm suannnnnnnnnnnnn
Smdi konustum doktorla, dedikiii kanama gebeligin olusumunda etkisi olumsuz dediiiii,, ama kanamasi olup hamile olanlar var dedi kanamasi olmayip hamile kalamayanlar var dediii aglamaktannnnnn öldummmmmm suannnnnnnnnnnnn
Tek mi yoksa çift embriyo muydu seninki canım ya. BEn biraz heyecan yapmaya başladım gün yaklaştıkça..
Ya sen düşük önleyici almıyor musun canım ya? Gebeliğin kesin tespit edildi mi? Kesin tespit edilmediyse test yap ve kesinleştir. Belki düşük tehlikesi var belki yok. bunu test yapmadan bilemezsin.
canım kan testi yaptır bence çıkar ya.böle ağlasak kan basıncın yükselir daha çok kanaman olur. sakin olmaya çalış hemn bi acile gidip kan testi wer cnm inş bebişin seninledir
Evet canm duydum sukur 6+1 de duydum.
Doktor mutlaka gununu bekle dediiiiiiii((((( kanama olmasiiii gebelik ustunde olumsuzmusssssssss (((((
Ay niye hem olumsuz diyp hem gününü bekle diyo anlamadımki. Kanaman çok mu yoğun?Doktor mutlaka gununu bekle dediiiiiiii((((( kanama olmasiiii gebelik ustunde olumsuzmusssssssss (((((
canım nolur böle yapma(((((( hala kanman war mı
Ay niye hem olumsuz diyp hem gününü bekle diyo anlamadımki. Kanaman çok mu yoğun?
Kanamasi olup hamile kalanda var dioo bide diokiii kanama hamilelikte olumsuz dio,, kanamam bir anda 1kez oldu acikpembe adet gbi yogun sonra bi dha gelmedi
YErleşme kanaması olabilir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?