2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kizlar ayrintilara cok takilmayin belirtim yok diyede uzulmryin cunku belirti olmuyo pek. Ben kendimi anlatayim ben 9.gun kanda 11 cikti 12.gun 42 ve hicbizamn 2ye katlamadi doktorum dis gebelik dedi muayeneye cagrdi ve ic gebelik cikti bnim sadece karnimda cok agrilarim oldu doktora soledim dis gebelikten dolayi dedi. Neyse kisa keseyim icinizi rahat tutun uzmeyin skmayin belirtim yok dye. Benm hala beta hcg dusuk cikiyo ama bebekte hicbi sorun yokmus ki kalp atisinida aldm ben kendmi ornek verdim. Neyse cok konustum galiba

cnm bnmde 5.gün embriosuydu we 8.gün kanda çıkmıştı:) 7.günde idrarda çift çigi olmştu:) bnce idrar testi yap:)
Tek mi yoksa çift embriyo muydu seninki canım ya. BEn biraz heyecan yapmaya başladım gün yaklaştıkça..

kaçıncı gün embriosuydu? hemşirenn numarası yok mu onu ara

Smdi konustum doktorla, dedikiii kanama gebeligin olusumunda etkisi olumsuz dediiiii,, ama kanamasi olup hamile olanlar var dedi kanamasi olmayip hamile kalamayanlar var dediii aglamaktannnnnn öldummmmmm suannnnnnnnnnnnn

Smdi konustum doktorla, dedikiii kanama gebeligin olusumunda etkisi olumsuz dediiiii,, ama kanamasi olup hamile olanlar var dedi kanamasi olmayip hamile kalamayanlar var dediii aglamaktannnnnn öldummmmmm suannnnnnnnnnnnn

Ya sen düşük önleyici almıyor musun canım ya? Gebeliğin kesin tespit edildi mi? Kesin tespit edilmediyse test yap ve kesinleştir. Belki düşük tehlikesi var belki yok. bunu test yapmadan bilemezsin.

Canm gdip kan testi yaptir bugun 8. Gun cikabilir kacinci gun embriyosuydu. Benim 8. Gunde cikmisti kan testinde. Sakin olmaya calis bebis varsa olumsuz etkileme onuda test yaptr bence

canım kan testi yaptır bence çıkar ya.böle ağlasak kan basıncın yükselir daha çok kanaman olur. sakin olmaya çalış hemn bi acile gidip kan testi wer cnm inş bebişin seninledir

Ya sen düşük önleyici almıyor musun canım ya? Gebeliğin kesin tespit edildi mi? Kesin tespit edilmediyse test yap ve kesinleştir. Belki düşük tehlikesi var belki yok. bunu test yapmadan bilemezsin.

Evettt aliyorum dusuk onleyici,,, hayir daha testime 4gunum var, doktor gununu bekle dedi, kanama gebelik ustunde etkisi olumsuz dediiiiiii bn mafffff oldum o ann(((((((((((

canım kan testi yaptır bence çıkar ya.böle ağlasak kan basıncın yükselir daha çok kanaman olur. sakin olmaya çalış hemn bi acile gidip kan testi wer cnm inş bebişin seninledir

Doktor mutlaka gununu bekle dediiiiiiii((((( kanama olmasiiii gebelik ustunde olumsuzmusssssssss(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…