Tsk ederim arkadasim öyle yapiyorum zaten sürekli karnimi tutuyor dua ediyorum bu sefer tutsun diye.2 asilama 1 tüp gecirdik olmadi ilk tüp bebekte kanamam cok erken gelmisti umarim bunda böyle olmaz . dogumgunumde yumurta toplamasi oldu bayramin 4.gün test var umarizki sans getirir.3.5yildir istiyoruz.rabbim herkese nasip etsin insallah dualarim sizinle arkadaslar
Tatlım nerelerdesin
Burdayim tatlim ay günlerdir her buldugum fırsatta uyuyorum sersem gibi oldum bidr kacgundur esim evde bayram münasebetiylenasil gidio neler yaptin
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin olur canım ins sen stres yapma gercekten cok etkisi var diye düşünüyorum..
ben de işten geldim, bişiler yedim...
ben de öyleyim kanepeye uzanayım diyorum orada sızıp kalıyorumarada bir giriyorum kimsecikler yok,
sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptırdım, düşük olucakmış, test sonucu bi türlü çıkmıyo falan. uyandım şükür rüyaymış dedim...nerdeyse gidip test yaptırcaktım yaa :18::18::18:
sen nasılsın nasıl gidiyo, bebiş nasıl gülüm? var mı hareketlilik, belirti?
Ayni dun gece bende çok saçma rüyalar gördüm uyandim ohh be ruyaymis dedim bende durmadan erkek cocugu görüyorum anlamda veremiyorumhamilelik iyi kuzum tek belirtim sürekli aç olmam )) bide goguslerim kesin 1,5 beden buyumustur cok aciyor. Sen ne yapion doktora ne zamn gidicen cuma keseyi gormeye gidecektin demi
bu rüyalar hayırlara vesile olsun inş...
ben de çok yiyorum, özellikle akşamları karnımda şişlik oluyor sende de var mı canım, bazen hareket bile edemiyorum şişlikten.
pazar günü ilaç yazdırmaya gittiğimde alttan bakacaktı doktor, kabul etmedim, cumartesi gidicez inş..
inşallah görürüm kese ya da keseciklerimizi
Canim oyle karnin birden buyuyor vs ise ikiz olabilir mi acaba :) iyi yapmissin canim bende kabul etmedim alttani ama haftaya pazartesiye baska doktordan randevu aldim ins kalp atisini duyarim kendj doktorum haftaya cumartesi ye randevu verdi ama dayamadim kalp atisi icin cok heyecanli ve endiseliyimkarnimda inanilmaz siskinlik olmuyor tatlim zaten artik karnimi icine cekemiyorum
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin olur canım ins sen stres yapma gercekten cok etkisi var diye düşünüyorum..
BEn burdayım. Bu arada senin tecrübelerinden faydalansam naıl olur acaba? :)
şimdi benim 10 ekimde transferim oldu. 5. gün embriyosuydu. Şimdiye kadar hiç birşeyim yoktu. Ama bugün kasığımda ağrı başladı sanki adet olacakmışım gibi. baya bi ağrıyo ama sürekli kesilmeyen bi ağrı değil. Zaman zaman geliyor. Normal mi bu sence?
Aman tap taze anne adayibenim 8.gune kadar hic bi belirtim yoktu 8.gun tuaf bi agri girdi kasigima 3 yada 4 kere sizliyor du resmen normaldir canim saki belirtilere kafani takma olurmu takarsan işin icinden cikamazsin tamda bayrama denk gelmis cevren biliyor mu tup bebek olayini
ama herkeste belirti olacak siye bir şey yok tabi çok bunaltma kendini illa belirti diye çünkü bunları yaşasanda yine acabalar devam ediyor ben test sonucunu aldım keseyi gördüm ama hala inanamıyorum devamlı korkularım var eşimle tam olarak sevinemiyoruz bile hep bir aksilik olursa korkusu var
Blogun sahibi umutege nerde acabaaaiyi geceler kizlar nasilsiniz kimse varmi
Yok canıım sadece benim babam ve eşimin ailesi biliyor. Sülaleden saklyoruz. Herkes atmaca gibi üstümüze üşüşür diye önlem almak istedim :) Biliyorum belirtileri için daha çok erken ama insan umut edince aranıyor var mı belirti diye
Canim iyi yapmışsın kimseye deme benim en yakın arkadaslarim bile bilmiyordu halada bilen yok kimsenin bilmemesi en iyisi sorulari hic bitmez. Sormamdaki sebep bayramda nasil gezicen misafir agirlican keske tatile gidip kacsaydin herkezdencunku ben 8 gun boyunca evden çıkmadıim hep yattimda kendine dikkat et egilme uzanma
Kimseye gtmicez bahane uydurcaz bu seferlik canım. Uzanma eğilme işleri Allahtan tatile denk geldikde eşime devroldu. Bende ilk 2-3 gün yattı sonra hep kendi işimi kendim gördüm. Ama biraz ayakta kalsam belim ağrıdı. ve bugünde kasık ağrım başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?