2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Yinede kendi isini kendin yapma yat bebek muamelesi gor iyi yaparsin canim en olmadi evde oldugunuzu kimseye belli etmeden evde oturun üniversiteden arkadaslar geldi onları gezdiyoruz deyin ay taa ben heyecanlandim arkadaslarim gelmesin diye neler uydurmustum

Günaydın yeni anneler ama olmaz ki hadi kalkın bugün Bayram bi dahaki bayramı bebeklerimizle kutlarız ins :) hayırlı bayramlar :)

eylül ekim topiğinden atlıyoruz galiba buraya bende bu hafta 6. haftanın içindeyim 2 kese gördük ama dr biri boş kese olabilir yinede çok heveslenmeyelim dedi buradaki arkadaşların hepsiyle birer hafta arayla hamileyiz rabbbim hepimizin kucağına evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin .Arkadaşlar kendimize lütfen dikkat edelim asıl dikkat edilmesi gereken süreçlerdeyiz

umutege canım nasılsın bu topiği açmakla iyi yapmışsın teşekkürler en azından diğer taraftan birbirini bilen arkadaşlar yavaş yavaş hamiş olup dökülüyor buraya umarım hamileleiğin iyi gidiyordur

Saol canim iyiyiz biz sukur evde oturuyorz bu bayram doktor yasakladk gezmeyi. Ins her isteyen anne olmayi tadsin. Biz kalp atisini duyduk canm bebisin. Sen nasilsin hamilelik nasil gdiyo varmi belirtilerin.

Ay hic boyle olmamistim bi degisik midem bulanıyor desem degil midem kayniyot desem degil anlam veremedim etten nasil tiksindim suan anlatamam neden boyle oldum acaba ne yesem icsem iyi gelir acaba

Ayy ne guzel kiz brnde hicbi belirti yok etten tiksinmede yok hayvan gibi yiyorum canm nanelimon ksynat ic iyi gelir

Ayy ne guzel kiz brnde hicbi belirti yok etten tiksinmede yok hayvan gibi yiyorum canm nanelimon ksynat ic iyi gelir

Ayni bende 1 saat öncesine kadar yedim içtim acaba karistirdim üşüttummu hic bilemiyorum ay yediklerim aklima geldikce oguresim geliyor tövbe ilik bi dus alsam diyorum daha ignemi bile vurulamadim ayy yatsam hemen uyusam istiyorum

Ayni bende 1 saat öncesine kadar yedim içtim acaba karistirdim üşüttummu hic bilemiyorum ay yediklerim aklima geldikce oguresim geliyor tövbe ilik bi dus alsam diyorum daha ignemi bile vurulamadim ayy yatsam hemen uyusam istiyorum

Karistirmis olabilirsin canm dikkat et kendine. Bi dus al yat uyu bnde ole yapmk istyorum. Canm ozel olmazsa bisey sorcm iliski yasaklandi mi sanada. Bana yumurta toplamadan sonra yasakladi suanda yasak.

Aman diyim nane falan icmeyin rahim kasilmasi yapar..bu arada asermesi olmayan arkadaslarım şükredin nolur cok zor bisi bu..

Simay üşürmüş de olabilirsin ama hamilelikten de olabilir. Ben bi aydır öyleyim midem sürekli kaynatmakta maalesef..biteceği günleri sabır ve özlemle bekliyorum..

Karistirmis olabilirsin canm dikkat et kendine. Bi dus al yat uyu bnde ole yapmk istyorum. Canm ozel olmazsa bisey sorcm iliski yasaklandi mi sanada. Bana yumurta toplamadan sonra yasakladi suanda yasak.

Ayni yavrum bizede yasak toplamada yasakladi halada yasak 2,5 ay demisti transeferi yapan doktor. canim ozur dileyerek soyluyorum bi istifra ettim rahatladim dusumu aldim yatcam simdi

Yazini gorsem İçmezdm tatlim ya afedersin istifra ettim hemen nane limon kaynattim sirf safraydi usuttum sanırım et icin bi iceri bi disari yaptım ondan mi oldu artik. Benimki asermek mi bilmiom yanımda ne konuşulsa ne gorsem hemen istiom

Ay hic boyle olmamistim bi degisik midem bulanıyor desem degil midem kayniyot desem degil anlam veremedim etten nasil tiksindim suan anlatamam neden boyle oldum acaba ne yesem icsem iyi gelir acaba

canım geçmiş olsun dikkat et kendine, nane ve maydanoz ilk 3 ayda pek tüketilmemeli diye biliyorum...Allah korusun düşüğe neden olabiliyormuş....şimdi nasılsın, düzeldin mi bayaa?

Allah kolaylık versin canım, ben de şuan bi belirti olmadığı için rahatım, sana Allah kolaylık versin canım

Daha ne olsun.. Bende ilk baslarda pek cikarmiyodum simdi her aksam nerdeyse maalesef aksam ne yesem beni mahvediyo onceden bütün gun biyleydim simdi aksama dondü..ama usutmeneye dikkat et yine daha fazlalasir..

Slm arkadaslar. Nasilsiniz? Benim lekelenmem vardi simdi kahverengide geliyo ama sürekli degil günde bi iki kez oldu.kac gündür istahim hic yokzorla yiyorum ve zorla su iciyorum.sabahlari daha kötü oluyo midem yapisik sanki acigimdan ölmüsüm sanki ama sanki midem bulaniyor veya bulanacak gibi oluyoo test cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…