- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Ayyyy inşallah Rabbim duysun sesiniCanm o kasik agrisi bende de cok oldu sanki afet olcam sokulemiyo gibiydim. Bebis varda ondan agriyo ins
Burdayim canm. Bugun giremedim islerden dolayi
Kimseye gtmicez bahane uydurcaz bu seferlik canım. Uzanma eğilme işleri Allahtan tatile denk geldikde eşime devroldu. Bende ilk 2-3 gün yattı sonra hep kendi işimi kendim gördüm. Ama biraz ayakta kalsam belim ağrıdı. ve bugünde kasık ağrım başladı.
umutege canım nasılsın bu topiği açmakla iyi yapmışsın teşekkürler en azından diğer taraftan birbirini bilen arkadaşlar yavaş yavaş hamiş olup dökülüyor buraya umarım hamileleiğin iyi gidiyordur
Iyi geceler anneler. Kimse yokmu bu aksam.
Ay hic boyle olmamistim bi degisik midem bulanıyor desem degil midem kayniyot desem degil anlam veremedim etten nasil tiksindim suan anlatamam neden boyle oldum acaba ne yesem icsem iyi gelir acaba
Ayy ne guzel kiz brnde hicbi belirti yok etten tiksinmede yok hayvan gibi yiyorum canm nanelimon ksynat ic iyi gelir
Ayni bende 1 saat öncesine kadar yedim içtim acaba karistirdim üşüttummu hic bilemiyorum ay yediklerim aklima geldikce oguresim geliyor tövbeilik bi dus alsam diyorum daha ignemi bile vurulamadim ayy yatsam hemen uyusam istiyorum
Ayy ne guzel kiz brnde hicbi belirti yok etten tiksinmede yok hayvan gibi yiyorum canm nanelimon ksynat ic iyi gelir
Karistirmis olabilirsin canm dikkat et kendine. Bi dus al yat uyu bnde ole yapmk istyorum. Canm ozel olmazsa bisey sorcm iliski yasaklandi mi sanada. Bana yumurta toplamadan sonra yasakladi suanda yasak.
Aman diyim nane falan icmeyin rahim kasilmasi yapar..bu arada asermesi olmayan arkadaslarım şükredin nolur cok zor bisi bu..
Simay üşürmüş de olabilirsin ama hamilelikten de olabilir. Ben bi aydır öyleyim midem sürekli kaynatmakta maalesef..biteceği günleri sabır ve özlemle bekliyorum..
Ay hic boyle olmamistim bi degisik midem bulanıyor desem degil midem kayniyot desem degil anlam veremedim etten nasil tiksindim suan anlatamam neden boyle oldum acaba ne yesem icsem iyi gelir acaba
Ayni bende 1 saat öncesine kadar yedim içtim acaba karistirdim üşüttummu hic bilemiyorum ay yediklerim aklima geldikce oguresim geliyor tövbeilik bi dus alsam diyorum daha ignemi bile vurulamadim ayy yatsam hemen uyusam istiyorum
Aman diyim nane falan icmeyin rahim kasilmasi yapar..bu arada asermesi olmayan arkadaslarım şükredin nolur cok zor bisi bu..
Simay üşürmüş de olabilirsin ama hamilelikten de olabilir. Ben bi aydır öyleyim midem sürekli kaynatmakta maalesef..biteceği günleri sabır ve özlemle bekliyorum..
Yazini gorsem İçmezdm tatlim ya afedersin istifra ettim hemen nane limon kaynattim sirf safraydi usuttum sanırım et icin bi iceri bi disari yaptım ondan mi oldu artik. Benimki asermek mi bilmiom yanımda ne konuşulsa ne gorsem hemen istiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?