Adet günü sabahı ateşin düşmezse hamileliğe işaret ediyor. çünkü hamilelikte ateş 1 derece yüksek seyrediyor hep.
Yani cuma test günü mü düsmeyecek?
Amiiiin canım.. Evet parmak bebek oldu artık benimkiler :) sıkıntılı geçince bu ay cok zor ilerledi aslında bundan sonra daha hızlı geçer belki..
bende aynısını yapıyorum canımgece yatağa yattığım da okuyorum canım rabbim bana bebeğimi bağışlasın diye inşş o güzel pıt pıtları da duymak nasip olur canım
Kizlar basima gelmeyem kalmadi dünden beri allahim daha kotusunu vermesin dun mide bulanmasi ates kusma vs. Bugun öğleden baslayan bi vücut kasintisi aldi yürüdü tüm vücudumu acillik oldum vücudum garip bi cizik seklinde kabardi doktor alerji dedi neden oldugunu anlayamadik eleviti 5 gündür iciyorum acaba ondan mi diyorum farkli bişey yiyip icmedim bide serum yedim bebege bisey oldu olacak diye cok korktum
Kizlar basima gelmeyem kalmadi dünden beri allahim daha kotusunu vermesin dun mide bulanmasi ates kusma vs. Bugun öğleden baslayan bi vücut kasintisi aldi yürüdü tüm vücudumu acillik oldum vücudum garip bi cizik seklinde kabardi doktor alerji dedi neden oldugunu anlayamadik eleviti 5 gündür iciyorum acaba ondan mi diyorum farkli bişey yiyip icmedim bide serum yedim bebege bisey oldu olacak diye cok korktum
Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesef
Canm idrar testine guvdnme benimde idrarda negsgif cikmisti. Test gununu brkle ve kan yap.
6 haftalık canımAmiin canm insallah. Senin ne kadarlikti
çok geçmiş olsun dikkat et kendine :26:acaba yediğim içtiğin bişey mi dokundu ki :44:Kizlar basima gelmeyem kalmadi dünden beri allahim daha kotusunu vermesin dun mide bulanmasi ates kusma vs. Bugun öğleden baslayan bi vücut kasintisi aldi yürüdü tüm vücudumu acillik oldum vücudum garip bi cizik seklinde kabardi doktor alerji dedi neden oldugunu anlayamadik eleviti 5 gündür iciyorum acaba ondan mi diyorum farkli bişey yiyip icmedim bide serum yedim bebege bisey oldu olacak diye cok korktum
Bugün 7. günüm. Ultra hassas idrar testi yaptım. Negatif maalesef
Ne bilim benimki 20 ml' e kadar hassas ölçüyor. 5. gün embriyosu olunca çıkar diye düşünmüştüm.
üzmemeye çalışıyorum. Ama daha önce bu testlerle kan değerim 35 ken silik çizgiyi görmüştüm. Ondan canım sıkıldı. Azda olsa gene çıkardı heralde diyorum.Onlara guvenipte kdndini uzme canm.
Kizlarrrrrrrrr hamileyimmmmmm beta hcg 462 ciktiiiiii,,, rabbimmmm her istiyene nasip etsin....
üzmemeye çalışıyorum. Ama daha önce bu testlerle kan değerim 35 ken silik çizgiyi görmüştüm. Ondan canım sıkıldı. Azda olsa gene çıkardı heralde diyorum.
Kizlarrrrrrrrr hamileyimmmmmm beta hcg 462 ciktiiiiii,,, rabbimmmm her istiyene nasip etsin....
Bilmiyorum canım bu ateşin tüp bebek uyarlaması nasıl oluyor. Ama tek bildiğim yumurtlama dan sonra ateş adet günü düşerse adet oluyorsun. Zaten hamileyse düşmediğini görüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?