2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hayirli olsun canim yaaaa inan cok sevindim. Benim test yarin benimle birlikte arkadaslarda umarim pozitif aliriz allahin izniyle insallah. Sendede kahverengi lekelenme oldumu

Saollll cnmmm bnmmmm evettt bndede transferimin 8.gunu acik pembeyle koyu kahve ic camasirimin tumunu kaplicak sekilde gelmistiiii aglamaktan olmustumm,, sonra bi kac damla koyu kahve geldi kesildiiiii,,, yerleme kanamasiymis cnmm...

Saollll cnmmm bnmmmm evettt bndede transferimin 8.gunu acik pembeyle koyu kahve ic camasirimin tumunu kaplicak sekilde gelmistiiii aglamaktan olmustumm,, sonra bi kac damla koyu kahve geldi kesildiiiii,,, yerleme kanamasiymis cnmm...

Ayyyy insalllaaaaahhh öyledir ama bu sefer Transferden sonra 3 . gün gunlerden persembeydi bi an beni gülümseme tuttu ve tuttu hamileyim demistim kendi kendime ve o an karnimi tutup bebislerle icimden konusmustum insallah hamileyimdirrr

Kizlarrrrrrrrr hamileyimmmmmm beta hcg 462 ciktiiiiii,,, rabbimmmm her istiyene nasip etsin....

Senin lekelenmen ne kadar surdu?? Benim sadece kagida geliyo oda bi oluyosa bi olmuyo ve bi bakiyom aksam yine olmus ama dedidigim gibi sadece pecetede.7.veya8.gun basladi ve dahada devam ediyor.ama adet gelecek gibi fazla hisetmiyorum

Vaaaaoooooovvvvv Arkadaşım sen napmışsın. Bende bişşiler biliyorum sanıyodum ama cidden süper aydınlaıcı oldu bu. Çok çok çok teşekkür ederim.

Senin lekelenmen ne kadar surdu?? Benim sadece kagida geliyo oda bi oluyosa bi olmuyo ve bi bakiyom aksam yine olmus ama dedidigim gibi sadece pecetede.7.veya8.gun basladi ve dahada devam ediyor.ama adet gelecek gibi fazla hisetmiyorum

Benim sadece o an oldu ve bitti bidaha hic lekelenmem olmadi cnmm...

Bu araa o kahve pembemsi lekelenmem geldiginde asiri sancili adet sancisi cektim ayniii adet donemlerimdeki gbiiii sonra ertesi gun hc biseyim kalmadi ve 11.gunum asiri bel agrisi be bacak agrisi cektimm adetde oldugu gbi cnmm...

Ay sen daha net goruyosundur bebisleri valla biz yolun basindsyiz benimki 7 haftalik daha. Evet bundan sonrasi cabuk gecer canm bi bakmisin doguma hazrlaniyon ayy rabbim o gunleri de gosterir ins.
Ay ins canım bayramdan 1 hafta sonra benimde randevum 4 gözle bekliyorum ins 12. Haftalık olucaz o zaman..3 ayımız bitecek bu bile hayal gibi..
Kizlarrrrrrrrr
kirmizi leke geldi sanirim kahverengi lekede obdandi bence adet geliyo
Kaçıncı gunün? Hiç aldırma yerleşme kanamasıdir o..

Ay ins canım bayramdan 1 hafta sonra benimde randevum 4 gözle bekliyorum ins 12. Haftalık olucaz o zaman..3 ayımız bitecek bu bile hayal gibi..

Kaçıncı gunün? Hiç aldırma yerleşme kanamasıdir o..

Yarin test Günüm . Pztsi bu yana arada hep kahverengi lekelenme vardi.salida bir kez kirmizi leke gelmisti . kahverengi leke Günlük surdu

oyy oyy canım yaa, çok çok geçmiş olsun, doktora hamile olduğunu söyleseydin ona göre verirlerdi serumu... şimdi nasılsın peki?

Kizlar nerdediniz yav bayram gezmesindemisnz yoksa

ben burdayım canım, memlekete gitmek yasak olduğu için hep evdeydim.. 2 gün et doğra yerleştir çok yoruldum, sırtım belim ağrımış o yüzden sürekli uzanıyorum, haliyle uykuya dalıyorum, bi sersemlik var normal mi bilmiyorum.... sen nasılsın?

Kizlarrrrrrrrr hamileyimmmmmm beta hcg 462 ciktiiiiii,,, rabbimmmm her istiyene nasip etsin....

gözün aydın canıım Hayırlısyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız inş...

merhabalar aranizda ilk denemesinde dondurulmus embiryo transferi yaptiran var mi? yoksa taze iken mi transferiniz yapildi? yani embiryo 3-5 gunluk iken mi? Butun hamileleri tebrik ederim darisi tum isteyenlerin basina:)

Canlar dun kötüyüm diyordum ya kötü filan degilmisim bugünkü halimi gordukten sonra geceden beri 3 kere acillik oldum hastanelr kapali benim kendi doktorum yurtdisinda acilden baska hic bi yer yok ama saolsun acildeki doktor ilgilendi sonuc itibariyle etimin üstünde bi kat daha puturlu et var gibi şiş ve serumun etkisi geçmeden kasinmaya kabarmaya son Sürat devam ediom alahim kimseyi dusurmesin

Cok gecmis olsun canım ya neden olmuş ki oyle acaba? Cildin fazla reaksiyon mu veriyo hamilelikte? Ins hemen geçer canım sıkıntı ysp a sakın
merhabalar aranizda ilk denemesinde dondurulmus embiryo transferi yaptiran var mi? yoksa taze iken mi transferiniz yapildi? yani embiryo 3-5 gunluk iken mi? Butun hamileleri tebrik ederim darisi tum isteyenlerin basina:)
Benim Ilk denemem dondurulmusla oldu cunku cok fazla yumurta toplandığı için yunurtaliklarim 1,5 ay dinlendirildi.. embriyolarim donduruldu ve 1,5 ay sonra transfer oldu cok sükür hamileyim canım..

Msbeyaz arkadasim yanitin icin cok tesekkurler birkac sorum daha olacak olacak : sorununuz neydi? Kac embiryo koydurdunuz ve kaci tuttu? Cevaplarsan cok sevinirim simdiden tesekkurler saglikli ve mutlu bir hamilelik gecirmeni diliyorumm

kızlar tüp bebek yaptırmak kolay mı ??? masrafı ne kadar birde hangi merkezleri tavsiye edersiniz ????????????

canım çok çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine neden böyle olduğunu anlayamadılar mı

Alla alla bu kadar ne alerji yapabilir ki? Kullandığın bi ilaç mı dokunuyo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…