cnm cok saol bu cuma bebegıme kavusacagım ınsallh.kucagıma almadan ınanamayacagım heralde...dualarınızı eksık etmeyın nolur. allhım hepınıze rahat sorunsuz bır hamılelık yasatsın ve sagsalım bebeklerınıze kavusun.
Canım 39. haftanı görünce çok sevindim. Kanamanın olduğunu biliyorum, bende de olmuştu ve senin yazılarını takip etmiştim. Allah razı olsun. İnşallah bebeğini de sağlıkla, analı-babalı kucağına alırsın. Allah hayırlı evlat etsin, birlikte güzel günleriniz olsun inşallah...
canım ben de senı hatırladım oooooo sen de 32 haftalık olmussun.bakınca zaman hızlı gıbı gectı ama bana pek hızlı gecmedı.ınsallah sagsalım herkes kavusur yavrusuna ama hala tedırgınlık bırsey olcak mı korkusu var bende... yasadıklarım kolay degıldı ben bıle bu haftaya gelebılmeme sasıyom.ınsallah sonu guzel olur
canım ban da çok yardımların oldu allah razı olsun. hayırlı doğumlar inşallah inşallah bebeğini kucağına alınca geçen kötü günlerin hepsini unutursun. sağlıkla büyütürsün bebeğini...
ne demek canım benım ben ne yaptım kı ...rapor alma olayı en kolayı keske tek derdımız heyet raporu almak olsa... hem senın masallahın var sorunsuz devam edıyorsunvalla ben de heyecan dorukta bır yandan da korku var. bu zamana kadar normal dogumu bekledık pasamızın keyfı yerınde gelmek ıstemıyor drumda artık kırkın ıcındesın bebek asagı ınmedı ve oglum bırazda tombıs normal dogumda zorlanırsın deyınce sezaryan tarıhımızı aldık.hem heyecan hem korku tedırgınlık hepsı bırarada[/QUOT
canım hayırlı olsun da normal sezeryan önemli değil. önemli olan yavrularımıza kavuşmak. inşallah allah yar ve yardımcın olsun canım dualarımız seninle...
ooy oy ne guzel bizde o gunleri gorebilecekmiyiz resmen zaman durdu gitmiyo saglikla kucagina al insallah bebegini bize de yine mujde vermeyi unutmacnm cok saol bu cuma bebegıme kavusacagım ınsallh.kucagıma almadan ınanamayacagım heralde...dualarınızı eksık etmeyın nolur. allhım hepınıze rahat sorunsuz bır hamılelık yasatsın ve sagsalım bebeklerınıze kavusun.
16. Haftada segirme ve damar atisi gibi baslamisti simdilerle geriliyor.genelde sabah uyandigimda daha net hissediyorum.
Kızlar bana dua edin bebeğim heran dogabilir hastaneye yattik bugün kontrolumuz vardı doğum baslamis dedi doktor yatis verdi bekliyoruz inşallah biraz daha doğmaz durdurmak için ilaç tedavisi veriyorlar
Kızlar bana dua edin bebeğim heran dogabilir hastaneye yattik bugün kontrolumuz vardı doğum baslamis dedi doktor yatis verdi bekliyoruz inşallah biraz daha doğmaz durdurmak için ilaç tedavisi veriyorlar
canım bende bu cumartesi gidiyorum doktora sanırım 3 lü test için çağırıyor, bu arada çok sevindim desene ikimizinde oğluşu olacak süper.allah sağlık sıhhat versin...
KIZLAR BU ARADA BEN DÜN YANLIŞLIKLA AĞIR BİŞEY KALDIRDIM KANAMAM FALAN OLMADI AZCIK AĞRIM OLDU DOKTORDA SORUN OLMAZ DEDİ AMA TEDİRGİNİM BİLEN VARSA BENİ AYDINLATSIN CUMARTESİ RANDEVUM CTESİNE KADAR UYUYAMAM SANIRIM BEN
canımm görünmüyodun sen ne zamandır. allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle canın.
canım nasıl doğum başlar bu haftada....çok şaşırdım....rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...hakkımızda hayırlısı olsun...
Sağol cevabın için canım. Umarım ben de hissederim yakında.
canım oncelıkler bebegın hayırlı olsun . erken dogum olasılıgı senın gebelık usrecıne baglı . mesela benım 26 haftanın sonuna kdar sureklı kanamam oldu hastanelerde yattım drlar allaha bırak dedı.plesanta hep asagıdaydı hıc yukarı cıkmadı hep her dr erken dogum rıskı var dedı hareket etmem asırı yurumem hep yasaktı bu yuzden 9 ay heyet raporluydum.hıc ev ısı yapmadım yedım ıctım yattım. 30 haftadan ıtıbaren bebek yukarı cıkmaya basladı.35ıncı haftada bana sureklı sezaryan dıyen drum artık herseyın n ormal oldugunu ve ıstersem normal dogurcagımı soyledı. bu saate kadar agrım sancım acılmam olmadı... bana sureklı dınlen dıyen drum normal dogumu baslatmak ıcın yuruyus ve merdıvn cıkmamı soyledı ama benımkı hala yukarda asagı ınmedı kanala gırmedı. bırde kılosundan dolayı ve 40. haftanın ıcınde olacagımızı ıcın bebek asagı ınmedıgı ıcın mecbure sezaryan olcak
Haftalarimiz yakin diyorsun seninde eli kulagindadir.
Canim hemserim RABBIM yar ve yardimcin olsun.
SIRRI SÛBHAN,SEYDÎ AHMED
YETİŞ DARIMIZA YA ALLAH YA MUHAMMED
bunu cokca oku canim.ve gelismelerden mutlaka haberdar et
Sağolasın canım benim yatıyorum hastane de şükür henüz dogmadi bebeğim ilaçlarvaktindermaya çalışıyorlar bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?