Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı ama benim kafama bebeğimin hiç haraket etmemesi takıldı😔kalp atışını dinledik doktor bir sorun yok dedi ama önceden en azından elini bacağını oynatırdı bu sefer hiç kımıldamadı doktor uyuyordum dedi. Ama benim içim hiç rahat değil salı günü tekrar gel bakalım dedi.sizde hiç böyle oldu mu?küçük olduğundan mı acaba?bugün 13+2olduk
Mrh.arkadaşlar bende bu ay aranıza katıldım 27 mayıs meleğimin kalp atışını dinlemeye gideceğiz inş. Herşey yolunda dır...🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Anneler gunumz kutlu olsun sevgili annelerrr.
Bende 2014 Şubat'ta tüp bebek yaptırıp poZitifi görenlerdenim şükürler olsun.13.haftamız bitecek inşallah.doktor artık coraspini kesebilirsiniz dedi ama öncesinde hemşire 32.haftaya kadar kullanacaksınız demişti.içinizde coraspin kullananlar ne zaman bıraktınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende sol tarafa yatılması iyi olur diye duymuştum bebeğe daha iyi kan akışı sağlanıyomuş ama ben hem sağ hem sol tarafıma yatıyorum zaten son haftaların da gece uykun hiç olmayacak 0raya buraya dönmektenkizlar hamilelikte sol tarafa yatmamiz mi gerekiyor oyle birsey duydumda dogrumu acaba birde ilerleyen zamanlarda mi aca ba bende sirt ustu yatmaya dikkat ediyor dum oyle daha iyi olur diye bilgisi olan varsa aydinlat sin lutfeeeen
tabi ki kuzum ya sağlıklı olsun da gerisi önemli değil inşş oğluşun biraz daha bekler annesiöyle canım sağlıklı olsunda doğum tarihide tam belli değil önceden 30haziran diyordu doktor ama şimdi paşamızın canı ne zaman isterse:)
Mrh.arkadaşlar bende bu ay aranıza katıldım 27 mayıs meleğimin kalp atışını dinlemeye gideceğiz inş. Herşey yolunda dır...🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Bende 2014 Şubat'ta tüp bebek yaptırıp poZitifi görenlerdenim şükürler olsun.13.haftamız bitecek inşallah.doktor artık coraspini kesebilirsiniz dedi ama öncesinde hemşire 32.haftaya kadar kullanacaksınız demişti.içinizde coraspin kullananlar ne zaman bıraktınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba.. ya benim dün akşam çamaşırıma 1 damla kahverengi leke gelmiş. peçeteyle silince yine geldi.. dün akşamdan beri çok tedirginim. doktorumu aradım. bişey olmaz dedi ama içim rahat değil.. yarın gidicez bakalım. sizde de olan varmı??
kizlar hamilelikte sol tarafa yatmamiz mi gerekiyor oyle birsey duydumda dogrumu acaba birde ilerleyen zamanlarda mi aca ba bende sirt ustu yatmaya dikkat ediyor dum oyle daha iyi olur diye bilgisi olan varsa aydinlat sin lutfeeeen
rkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??
bende sol tarafa yatılması iyi olur diye duymuştum bebeğe daha iyi kan akışı sağlanıyomuş ama ben hem sağ hem sol tarafıma yatıyorum zaten son haftaların da gece uykun hiç olmayacak 0raya buraya dönmekten
tabi ki kuzum ya sağlıklı olsun da gerisi önemli değil inşş oğluşun biraz daha bekler annesi
allah tamamına erdirsin canım rabbim kucağına almayı da nasip eder inşşş
rkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??
kalp atisini duymussunuz canim uyuyodur dr un dedgi gibi insallah bi dahakisefere kipir kipir olurda icin rahat eder
hayirli olsun canim rabbim kucagina almayi nasipetsin
tesekkurler canim seninde anneler gunun kutlu olsun
banada 20. haftanin sonuna kadar demislerdi 13. haftamda kanamam oldu biraktim zaten pihtilasma testi filan yaptirmamistim yani pihtilasma sorunun yoksa dr u dinle birak 32. haftaya kadar olanlar pihtilasma sorunu olanlar bildigim kadariyla hatta onlar gobekten igne filan yapiyolar
ya da dr a bi sor hemsire 32. haftaya kadar dedi de bakalim ne dicek
miracigim sen ersad beye gidiyor sun degilmi canim ikili test yaptimi sana kacinci haftada yapiyor sonuclari ne zaman cikiyor lutfen bilgi verebilirmisin
çok sevgili anne adaylarımız anneler günümüz kutlu olsun seneye yavruceğizlerimizle kutlucaz inşallahh
kalp atisini duymussunuz canim uyuyodur dr un dedgi gibi insallah bi dahakisefere kipir kipir olurda icin rahat eder
hayirli olsun canim rabbim kucagina almayi nasipetsin
tesekkurler canim seninde anneler gunun kutlu olsun
banada 20. haftanin sonuna kadar demislerdi 13. haftamda kanamam oldu biraktim zaten pihtilasma testi filan yaptirmamistim yani pihtilasma sorunun yoksa dr u dinle birak 32. haftaya kadar olanlar pihtilasma sorunu olanlar bildigim kadariyla hatta onlar gobekten igne filan yapiyolar
ya da dr a bi sor hemsire 32. haftaya kadar dedi de bakalim ne dicek
Canım, ben pıhtılaşma testi yaptırmıştım. Heterezigot yani tek taraflı MTHFR C677T taşıyıcı çıktım. 12 hafta iğne ve coraspin, 12 haftadan 32 ye kadar yalnızca coraspin kullandım ve sonra bıraktım.
Geçmiş olsun. Benim de 6. haftada önce bir damla kan geldi çamaşırıma. Sonra doktorum iğne yani proluton depot vurulmamı istedi. Kanaması iğneden sonra duranlar var ama benim azalmadı, bebeğime de bişey olmadı, 2 gün hastanede yattım ve düzenli iğne kullandım. 2-3 gün coraspin yani kan sulandırıcı kullanmadım. Rahimde kanama alanı oluşmuştu, 20 güne geçti. Çalışıyorsan rapor al ve dinlen, kendini yorma. Bu şekilde kanaması olan kişiler olabiliyor ama tedbir alındıktan sonra kimseye ve bebeğine bişey olmuyor.
Takibimi yapan 2 doktorumda sola yatmamı istedi. Ama 20 li haftalardan sonra önemli sanırım. Ayrıca, ilk defa geçen hafta nst ye girdim. Çizelgede kalp atışları ve sancı grafiği var. Bebeğim pek hareketli değildi o gün. Hemşire sola, sırt üstü ve sağa yatırdı belki haraketi değişir diye. Dikkat ettim, bebeğin kalp atış grafiği sırt üstü ve sağ pozisyonda sola yatışa göre daha zayıftı.
allah kabul etsin canım ben okurum ne zamana kadar okunması gerekiyor sende bana dua et inş. Meleğim bırakmaz beni 🙏🙏🙏
allah de ötesini bırak...
Kızlar merhaba.. ya benim dün akşam çamaşırıma 1 damla kahverengi leke gelmiş. peçeteyle silince yine geldi.. dün akşamdan beri çok tedirginim. doktorumu aradım. bişey olmaz dedi ama içim rahat değil.. yarın gidicez bakalım. sizde de olan varmı??
saol canım bu ay sonuna kadar... Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınş....
kizlar hamilelik te cig kofte yemek yasak mi
kizlar hamilelik te cig kofte yemek yasak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?