Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uyuyamiyorumm bide nasıl bir durgunluk var anlatamam hiç birşey hissetmiyorum iştah falan kalmadı benim yarın kontrolüm var 15 gün önce gitmiştim
Napiyosun nasılsın hic gorusemiyoruz canım benim
Kızlar araba kullanan var mı aranızda. Ben kullanıyorum ve biraz endişeliyim
eger panik yapmiyosan kullanirken filan bence sorun yok ben hep kullandim hala daha da kullaniyorum doğuma kendim gidecem heralde![]()
kizlar biz 12 haftalik olduk ama ben bazen hamile oldugumu unutuyorum ne bulanti ne belirti ya sizler nasilsiniz
uzun sure kullanmamaya calisiyorum evimle carsi arasi 10 km filan bi kere dolmusla gittim anam kesin duraga kadar doğururum dedim deli deli kullaniyolar onun icin bi daha dolmusa binmedim bi de karnimi rahatsiz edermi diye dusundum bastan bende ama dr bile muayene ederken o kadar bastiriyoki canim daha cok yaniyo yani emniyet kemeri zorlamiyo o kadarSağol canımm mecburen kullanıyorum, 13 haftalık olduğum için korkutuyorlar beni..Allaha emanetler..içimi rahatlattın tşk ederim..sen de bayaa doğuma yaklaşmışsın göbeğin büyümüştür zorlanmıyorsun demekki, ben de devam edeyim napayımmm :)
uzun sure kullanmamaya calisiyorum evimle carsi arasi 10 km filan bi kere dolmusla gittim anam kesin duraga kadar doğururum dedim deli deli kullaniyolar onun icin bi daha dolmusa binmedim bi de karnimi rahatsiz edermi diye dusundum bastan bende ama dr bile muayene ederken o kadar bastiriyoki canim daha cok yaniyo yani emniyet kemeri zorlamiyo o kadar
evet canim allaha emanet hem biz hem bebeklerimiz insallah sorunsuz kucagimiza alirizİşe giderken mecbur kalıyorummm, dolmuşta ayakta gitmek istemiyorum..göbeğim çok olmadığı için kimse de yer vermiyor.dediğin gibi hızlı gidiyorlar ani fren vs...Allaha emanetiz..
sabah sana yazarken aklima geldi hasretim nerde diye o galiba bizden biraz ondeydi bi anda ben dogurdum diye cikacak galiba ortaya tasinma telasi vardi onun bi de insallah iyidirler
Banada öyle geliyor ondeydi iki hafta falan bide sezeryan olacaktı güzel haberler verir inşallah
allah yardimcin olsun canim insallah guzel haberlerini aliriz en zor kisim beklemek
Canım hakkında hayırlısı olsun inş. Güzel haberlerini alırız bolca dua et canım inş. Bu güzel aylarda dualarımız geri çevrilmez. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Sizinde az kalmış inş. sizlerdende hayırlı haberler alırız. :)![]()
evet dilbercim bu mübarek günlere denk geldiğinede çok seviniyorum.. Zekeriyya as ın yaptığı dua var onu okuyorum.yapıyorum ALLAH kabul eder inşaallah hepimize dua ediyorum..hepimize hayırlısıyla nasip olur inşaallah.
kizlar ikili testi kac haftalik yaptirdiniz pazertesi kontrolum var 13+5 gunluk oluyoruz o zaman mi yapilicak acaba yaptiranlar bilgi verebilirmi
Ben 11 haftalıkken yaptırmıştım..sana da yaparlar üçlü zamanın da yaklaşmış hatta senin..
11-14 haftalarda ikili yapılıyor diye biliyorum..