şimdiden keyiflerine göre oynatmaya başladılar ALLAH yardımcımız olsun bende birazdan kızımı görmeye gidecegim bkalım kilosu normale dönmüş mü ne alemde
Günün belli oldu mu çok merak ediyorum
Eveeet sonunda doguruyorum 19 haziran persembe sabahi bana dua edin acayip.tirsiyorum yaa
Aynen öyle yapıyorlar:) hadi hayirli haberlerle gel
Eveeet sonunda doguruyorum 19 haziran persembe sabahi bana dua edin acayip.tirsiyorum yaa
Ayyy cok sevi dim canim yaaa...ne guzel prensesine kavusuyosun sonunda....Rabbim anali babali saglikla buyutsun insallah....
962 gram 38 cm olmuş dr 2 3 ilerlemiş dedi aynı ben bide kendini net gösterse
son 5 gün hadi hayırlı dogumlar canım RABBİM yardımcın olsun
Sagolun kizlar hakkimizda hayirlisi iyice inmis kanala dedi insallah persembeyi beklerde dogmaz korkuyorum valla hem korku hem stres hem heyecan hepsi var hastane fasli o kadar buyuyoki gozumde bi atlatsam allahin izniyle
Hem korku hem mutluluk hem belirsizlik ve daha pek çok duygu bir arada yaşanacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin...
Sagol canim darisi basinizaCanim hayirli doğumlar dualarimiz seninle Allahım yar ve yardimcin olsun
Sagol canim biraz korku var ama hayirlisi olur insallahAy canim demek sonunda beklenen gun geldi ne guzel yavruna kavusacaksin Allah hayirli dogumlar nasip etsin inşallahdarisi bize
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
1 saat önce suyum geldi, ara ara sancılarım var, sanırım doğum başlıyor,Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza dualarınızı bekliyorum
Cilinone jel kullanıyorum 10 haftalik hamileyim ama genellikle su gibi akıntı oluyor arada bu jeli kullanan arkadaşlar yardimci olurmusunuz
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
1 saat önce suyum geldi, ara ara sancılarım var, sanırım doğum başlıyor,Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?