Allah bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine burda bulunan butun annelerin evlatlarini bagislasin saglikli hayirli guzel yavrucaklar doguracagiz İnsallah...ben dun sordum yasak dedi doktorum artik dogumdan sonra tutup kefaretini oderiz ALLAH BİZİ AFFETSİN.Arkadaslar ben pazar gunu 16.haftami bitirip 17.haftama girecem bebeginin hareketini hisseden varmi?bende tik yok nasil bir his nasil hissediliyor karnima dokunuyor sessiz ortamda dinlemeye calisiyorum hic birsey olmuyor
Kizlar bisey sorucam...
Ben 14. Haftanin icindeyim ve gayet normal ve enerjigim bisiy hissetmiyorum..
Sizlerdede boyle oldumuu :))
iyi akşamlar kızlar.yardımcı olursanız sevinirim.bugün sabah levboda peçeteye çok az pembe leke geldi bende kendi doktoruma gidemedim başkasına gittim çocuğun eşi önde ondan olmuştur dedi.ileriki haftalarda yukarı çıkabilir ama böylede kalabilirmiş o zaman riskli oluyomuş böyle bi durumla karşılaşan var mı:?
Kızlar yardım lütfen crinone jel kullananlar varmi aranızda sabah akşam 2 kere kullanıyorum ama gün içinde su gibi akıntı oluyor normal mi böyle olan varmı yardım lutfen
Herkese merhaba!Kaç ay oldu,yazılanları okuyup takip ediyorum ama yazamadım bi türlü...Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,Allah evlatlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin,bizler gibi doğumu yaklaşanları da bir an önce kurtarsın :) Gebelik haberlerini alanları da tebrik ederim :)
Benim de artık az bir zamanım kaldı,çok şükür yolunda herşey. 11 Temmuzda kontrolüm yapılacak çatı muayenesi vs... doğum şekline o zaman karar vereceğiz,normal doğumu çok istememe rağmen bizim ufaklık pek "ufak" olmadığından,normal yapabilirmiyim yapamazmıyım bakacak doktorum.Eğer sezaryana karar verirsek 22-24 Temmuz gibi alacak,normal olabilecekse mecburen bekliycez,inşallah hayırlısı olsun,göreceğiz...Bugüne kadar yürüyüşlerimi işlerimi hiçbirşeyimi aksatmadım ama artık iyice ağırlaştım zorlanıyorum,hava da çok sıcak olduğundan dışarı çıkmayı da gözüm yemiyor.
Maşallah canim bisey kalmamış doguma hayirlisiyla atlatirsin insallah benimde kizim tombik sezeryanla oldu
kızlar benim ağustos ayında 2,5 saatlik bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek ve ben 22. haftamda olacağım. acaba bir sakıncası var mıdır??
kızlar benim ağustos ayında 2,5 saatlik bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek ve ben 22. haftamda olacağım. acaba bir sakıncası var mıdır??
28 haftadan önce sıkıntı olmuyor.. ben de 22 haftalıkken bi yerlere gittim geldim.. toplam 4-5 saat uçak yolculuğu yapmış oldum. bi sıkıntı yaşamadım..
Merhaba kızlar dün transferimin 8. Günü idrarda cok silik çizgi gördüm ve bugun kanda degerim 17 cıktı dr artabilir 2 gün sonra yine bakalım dedi ama yükselme ihtimali var mı bilmiyorum az önce yine idrar yaptım dünkine göre daha belirgin çıktı umutlanmayı çok istiyorum benzer bi olay bilen duyan var mı lütfen varsa yazsın duymaya çok ihtiyacım var ..
Bende 8. gün silik cizgi gördüm canım inş. kan değerinde ikiye katlanarak gider çok sevindim senin adına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?