2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

2 3 haftaya net bi sekilde hissedersin canim.bizimki hareketten cok tepinmeye dondu artik,geriliyor donuyor artik ayirt edebiliyorum.

Kizlar bisey sorucam...
Ben 14. Haftanin icindeyim ve gayet normal ve enerjigim bisiy hissetmiyorum..
Sizlerdede boyle oldumuu :))

iyi akşamlar kızlar.yardımcı olursanız sevinirim.bugün sabah levboda peçeteye çok az pembe leke geldi bende kendi doktoruma gidemedim başkasına gittim çocuğun eşi önde ondan olmuştur dedi.ileriki haftalarda yukarı çıkabilir ama böylede kalabilirmiş o zaman riskli oluyomuş böyle bi durumla karşılaşan var mı:?

Kizlar bisey sorucam...
Ben 14. Haftanin icindeyim ve gayet normal ve enerjigim bisiy hissetmiyorum..
Sizlerdede boyle oldumuu :))

25. 26. Haftaya kadar bu enerji tam gaz devam edecek sonra yavas yavas agirlasmaya baslayacaksin.

Forumda bi kisinin yazisini okumustum canim es rahme yakin oldugundan ufak kanamalar oluyormus ama bebek dondukce eside yer degistiriyormus

Herkese merhaba!Kaç ay oldu,yazılanları okuyup takip ediyorum ama yazamadım bi türlü...Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,Allah evlatlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin,bizler gibi doğumu yaklaşanları da bir an önce kurtarsın :) Gebelik haberlerini alanları da tebrik ederim :)
Benim de artık az bir zamanım kaldı,çok şükür yolunda herşey. 11 Temmuzda kontrolüm yapılacak çatı muayenesi vs... doğum şekline o zaman karar vereceğiz,normal doğumu çok istememe rağmen bizim ufaklık pek "ufak" olmadığından,normal yapabilirmiyim yapamazmıyım bakacak doktorum.Eğer sezaryana karar verirsek 22-24 Temmuz gibi alacak,normal olabilecekse mecburen bekliycez,inşallah hayırlısı olsun,göreceğiz...Bugüne kadar yürüyüşlerimi işlerimi hiçbirşeyimi aksatmadım ama artık iyice ağırlaştım zorlanıyorum,hava da çok sıcak olduğundan dışarı çıkmayı da gözüm yemiyor.

Kızlar yardım lütfen crinone jel kullananlar varmi aranızda sabah akşam 2 kere kullanıyorum ama gün içinde su gibi akıntı oluyor normal mi böyle olan varmı yardım lutfen

Maşallah canim bisey kalmamış doguma hayirlisiyla atlatirsin insallah benimde kizim tombik sezeryanla oldu

Maşallah canim bisey kalmamış doguma hayirlisiyla atlatirsin insallah benimde kizim tombik sezeryanla oldu

Allah bağışlasın,sağlıklı uzun ömürlü analı-babalı...Evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik canım sağolasın,ben de sezaryan olcak diye tahmin ediyorum normali çok istememe rağmen,ama normalde de şöyle bi endişem olur -temmuz sonu ramazan bayramı ve doktorum biyerlere kaçarsa ufaklığın da bayramda geleceği tutarsa falan filan... :) sezaryan olursa bayramdan önce işimiz bitmiş olacak,hayırlısı Allah'tan

kızlar benim ağustos ayında 2,5 saatlik bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek ve ben 22. haftamda olacağım. acaba bir sakıncası var mıdır??

kızlar benim ağustos ayında 2,5 saatlik bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek ve ben 22. haftamda olacağım. acaba bir sakıncası var mıdır??

28 haftadan önce sıkıntı olmuyor.. ben de 22 haftalıkken bi yerlere gittim geldim.. toplam 4-5 saat uçak yolculuğu yapmış oldum. bi sıkıntı yaşamadım..

Merhaba kızlar dün transferimin 8. Günü idrarda cok silik çizgi gördüm ve bugun kanda degerim 17 cıktı dr artabilir 2 gün sonra yine bakalım dedi ama yükselme ihtimali var mı bilmiyorum az önce yine idrar yaptım dünkine göre daha belirgin çıktı umutlanmayı çok istiyorum benzer bi olay bilen duyan var mı lütfen varsa yazsın duymaya çok ihtiyacım var ..

Bende 8. gün silik cizgi gördüm canım inş. kan değerinde ikiye katlanarak gider çok sevindim senin adına :)

merhaba kızlar 10.gün degerim 390.6 ydı dün yani 12.gün 808.2 olmuş ayın 19 nda ultrasonda kalp atışlarını duyucas inşllh Rabbim herkese yaşatsın olmayanlarada versin ...

canım bende o haftalarda yapmıştım bir uçak yolculuğu üstünede 2 saat araba yolu gelmiştim çok şükür bi sorun olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…