2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Arkadaslar hamilelik şekeri cikti bende doğal olarak korktum bebeğime bi zararı olurmu diye haftaya konturolum var bide nasıl beslenmeliyim bu durumu yaşayan arkadaslar nolur yardım edin

Arkadaslar hamilelik şekeri cikti bende doğal olarak korktum bebeğime bi zararı olurmu diye haftaya konturolum var bide nasıl beslenmeliyim bu durumu yaşayan arkadaslar nolur yardım edin

canım hamilelik şekeri çıkanlara dr bildigim kadarıyla diyet listesi veriyor kontrole gittiğinde vermeyecek olursa listeyi sen hatırlat

Son düzenleme:

Canann karatay yaptirmayin şekerbank yükledi dedi benim annemden kayın validen de yaptırma diyor. Sen yaptirdinda mi çıktı canim

Canann karatay yaptirmayin şekerbank yükledi dedi benim annemden kayın validen de yaptırma diyor. Sen yaptirdinda mi çıktı canim

Evet canım seker yüklemesi yaptırdığımda cikti bu konuyla ilgili hic bi bilgim olmadıgı icin tedirgin oldum bide kiloluyum acaba ondanmi ciktiki

canım 50lik te mi çıktı 100lük te mi. benim 50likte sınırdaydı tedirgin oldum. 100lükte yüksek çıktı. bi de açlık tokluk yaptırdım daha sonrasında onda da sınırın bile altında çıktı nasıl korktuysam :) ilk başta doktorum diyet vermiyorum ama yediklerine içtiklerine dikkat et dedi. meyve çok tüketme. hamur işinden uzak dur dedi. annedeki şeker bebeğin iri olmasına o da doğum şeklinin değişmesine sebep oluyormuş. bir de annedeki şeker bebeğin 40 yaşında kalp hastası olmasına sebep olabiliyormuş. bu benim doktorumun söyledikleri. bu arada ne kadar az stres yaparsan hayatın- hayatınız kolaylaşır. şimdi beyaz ekmeği kes. tam buğday ye mutlaka. çok fazla meyve tüketme aşırı yani. bir de şekeri kısıtla. merak etme bebişine de sana da hiiiçç bi şey olmaz canım. içini ferah tut.

Cok saol canım rahatlatın beni tam bilmiyorum ama sanırım 50 ictim allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin dediğin yiyeceklerden uzak durmaya başladım zaten bebeğim herseyden onemli

canım benim bunu söyleyen tek kişi canan karatay zaten, tüm doktorlar bu testi yaptırmanın faydasını anlatıyor. bende nette araştırdım içtiğimiz o şekerli suda 5 dilim karpuzun içerdiği şeker var sadece , yani hepimiz tatlı üstüne meyve çay vs gün içinde bu şekeri fazlasıyla alıyoruz zaten, şeker testinin yapıldığı gün fazla şeker tüketmemek yeterli bi telafi olur diye görüş bildiriyor doktorlar. birde hamilelik şekerin varsa ve diyet uygulamazsan bebeğe zararı daha büyük malesef kalp hastalıkları böbrek yetmezliği vs. bence bi bardak şekerli su içmemek tüm bu riskleri göze almaya değmez sende biraz araştır istersen internette bu konuda baya bi bilgi var

canım nasılsın ben de seni merak ediyodum doğurdu mu diye doğumu yaklaşan sen ben bir de kodal82 kaldık galiba canım nasılsın naıl gidiyo doktorun tarih felan verdi mi canım?

canım nasılsın ben de seni merak ediyodum doğurdu mu diye doğumu yaklaşan sen ben bir de kodal82 kaldık galiba canım nasılsın naıl gidiyo doktorun tarih felan verdi mi canım?

kızlar kurtuldu biz kaldık. Vallahi zaman geçmiyor artık. Sıcaklarda ölüyorum resmen. iyice de ağırlaştım. doktorlar da bi tarih söylemiyorlar ki! bayrama alır diyodum o da şansıma tatile gidecekmiş. ne olacak bilmiyorum bu da benim şansım sanırım. hayırlısı bakalım. 1 sefer nst çektirdim onda da normal dedi sancı falan yok. bu hafta da giderim ona göre bişey söylerler inşallah.

senin nasıl gidiyor?

Canim bi şey soracağım ya. Ana Kucağı ve bebek arabasi aldın mi. Biz hala alamadık. Kararsıziz. Ana kucaginda Maxi cosi iyiymiş ama onun da arabasi 3tekerlekli hoşumuza gitmedi. Bi de ağır. Ne yapsak bilemedim

Valla bana göre şu ana kadar yapanlara bişey olmadı ise bize de olmaz benim anlamda yaptırdı canim . Bende baktım net ten ama annelere anlatmasi zor. :)

Valla bana göre şu ana kadar yapanlara bişey olmadı ise bize de olmaz benim anlamda yaptırdı canim . Bende baktım net ten ama annelere anlatmasi zor. :)

Dogrusu canan karatay hepimizin kafasini karistirdi...bende cok kararsizim dr a sorsak yaptir diyecek...bende oglumda yaptirdim allah a sukur bisey olmadi...ama simdi bilemiyorum ...

Dogrusu canan karatay hepimizin kafasini karistirdi...bende cok kararsizim dr a sorsak yaptir diyecek...bende oglumda yaptirdim allah a sukur bisey olmadi...ama simdi bilemiyorum ...

Bende tedirgin olmuştum Karatay yüzünden. Doktorumada aynen söyledim. O da "o artık kafayı yemiş. Dinozor, eski zamanla şimdiyi bir tutmaya çalışıyor. Eskiden her şey doğaldı şimdi aynı şeyi söylemek mümkün değil. Hem aklı başında olsaydı o kadar parayi kaptırdı miydi. Bunca doktor yanlış mı biliyor" deyip Ağzımin payını bir güzel vermişti

Canim bi şey soracağım ya. Ana Kucağı ve bebek arabasi aldın mi. Biz hala alamadık. Kararsıziz. Ana kucaginda Maxi cosi iyiymiş ama onun da arabasi 3tekerlekli hoşumuza gitmedi. Bi de ağır. Ne yapsak bilemedim

ay canım aynen 30 hafadan sonra birden şiştim eşim penguen diye dalga geçiyor. burası da çok sıcak neyseki 32de doğum iznine çıktım. şu 37ye kadar çalışanlara bayılıyorum valla ben yapamadım doktor bile hemen çıkcak mısın dedi valla imkan olsa daha erken çıkıcam dedim. en azından çıktım evdeyim çok şükür. bana da tarih felan vermedi benim haftaya randevu. daha nstye hiç girmedim ben belki bbu defa alır doktorlar da 1 rahat valla anlamadım. neyse sağlıklı sıhhatli olsun da evlatlarımız vaktinde zamanında gelsinler de canım tek duam bu.

arabaya gelince biz prego laon araba aldık canım. eşim illa bu olsun dedi biraz pahalı ama 1 defa alınıyo biz alırken hello baby den aldık orda kampanya vardı arabayı alınca 300 tlde hediye çeki verdiler onla da başka şeyler aldık canım araba şu http://www.ilkebebe.com/Travel-Sist...on-Vip-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Siyah.aspx portbebe felan da olabiliyo canım kendisi de sağlam güzel yani tekerlekleri felan büyük. ana kucağı da var istersen o da artabanın iskeletine monte edilebiliyo ama bebeiş küçükken aabanın kendisi de portbebe oluyo zaten. 3 tekerlekli benim eşim de asla almam dedi bunun tekerlekler baya iyi yani ben pek anlamam böyle teknik işlerden dediğim gibi eşim beğendi tatlım ama mağazalarda bulursanız 1 bakın canım.

sen en iyisi kimselere söylemeden git yaptır :) sabah gidip bi bardak su içip kan verip dönüyon kimse farketmez gizli gizli ayyyy şu hale bak annelerimiz nasıl korkutmuşsa bizi biz anne olcaz hala onlardan gizli iş yapıoz

kızlar ben clexan kullanıyorum normal doğumu çok istememe rağmen clexan kullananlara yapılmıyormuş çok üzgünüm varmı bildiğiniz böyle örnekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…