ay canım aynen 30 hafadan sonra birden şiştim eşim penguen diye dalga geçiyor. burası da çok sıcak neyseki 32de doğum iznine çıktım. şu 37ye kadar çalışanlara bayılıyorum valla ben yapamadım doktor bile hemen çıkcak mısın dedi valla imkan olsa daha erken çıkıcam dedim. en azından çıktım evdeyim çok şükür. bana da tarih felan vermedi benim haftaya randevu. daha nstye hiç girmedim ben belki bbu defa alır doktorlar da 1 rahat valla anlamadım. neyse sağlıklı sıhhatli olsun da evlatlarımız vaktinde zamanında gelsinler de canım tek duam bu.
arabaya gelince biz prego laon araba aldık canım. eşim illa bu olsun dedi biraz pahalı ama 1 defa alınıyo biz alırken hello baby den aldık orda kampanya vardı arabayı alınca 300 tlde hediye çeki verdiler onla da başka şeyler aldık canım araba şu http://www.ilkebebe.com/Travel-Sist...on-Vip-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Siyah.aspx portbebe felan da olabiliyo canım kendisi de sağlam güzel yani tekerlekleri felan büyük. ana kucağı da var istersen o da artabanın iskeletine monte edilebiliyo ama bebeiş küçükken aabanın kendisi de portbebe oluyo zaten. 3 tekerlekli benim eşim de asla almam dedi bunun tekerlekler baya iyi yani ben pek anlamam böyle teknik işlerden dediğim gibi eşim beğendi tatlım ama mağazalarda bulursanız 1 bakın canım.[/QUOTE
cnm merhaba nasılsın? sen kentte doğum yapacaktın sanırım değil mi? fiyatı konusunda bilgin var mı? bende orda yapacağım sanırım ama tam olarak karar vermedim .tecrübelerini yazarsan sevinirim.birde arabayı bende aynısını düşünüyorum mor olan çok güzel arkadaşım almış çok memnun.sen internetten mi aldın?yoksa mağzadan mı?
selam tatlım iyiyiz çok şükür canım siz nasılsınız. araba güzel evet benim oğlan olduğu için mor alamadım tabiki yoksa mor rengi severimbiz hello baby den aldık altınyolda var ya büyük mağaza ordan canım. arkadaşının memnun olmasına sevindim valla bana fazla kullanan yok gibi geliyodu doğumu evet canım orda düşünüyorum ama henüz tarih felan belli değil fiyatlar 2500-2700 civarıymış sanırım ama hastaneden öğrenmedim doktorun sekreteri söyledi tam emin değil yani tarih belli olunca gidip konuşacağız fiyat konusunda canım.
selam tatlım iyiyiz çok şükür canım siz nasılsınız. araba güzel evet benim oğlan olduğu için mor alamadım tabiki yoksa mor rengi severimbiz hello baby den aldık altınyolda var ya büyük mağaza ordan canım. arkadaşının memnun olmasına sevindim valla bana fazla kullanan yok gibi geliyodu doğumu evet canım orda düşünüyorum ama henüz tarih felan belli değil fiyatlar 2500-2700 civarıymış sanırım ama hastaneden öğrenmedim doktorun sekreteri söyledi tam emin değil yani tarih belli olunca gidip konuşacağız fiyat konusunda canım.
canım masaşllh sen de sona yaklasmıssın ınsallh sagsalım bebısı alırsın kucagına..kılo 34ten sonra daha cok alınıyor ama dogumdan sonra puf dıye ınıyorsun o yuden keyfını cıkar bol bol ye ve bol bol uyu .ben hamıle kalmadan oncekı halımden bıle zayıfım bebısle ugrasmak zor. valla ızmır sıcagında bebısın kırkını cıkarmak zor olcak bız mayısta bıle zorlandık sımdı oglusum cıplak gezıyor desem yalan olmaz.bebek arabasına bızde dunya para verdık aldık arka tekerlerı buyuk ama ben kullanırken hep kendıme kızıyorum hafıf kucuk tekerlı alsaydım dıye.bızımkıde hem anakucagı takılıyor hem arabası cıft yonlu kullanılıyor graco evo ama toplu tasıma aracına bınmek zor oluyor ya da ben daha alısamadım.kendı aracımlada tek basıma gıdemıyorum oglumu tek basın aarka koltukta bırakamam.bıraz buyusun oglum baston alıcam .... dogumda anestezı uzmanı cok onemlı bunu drunla konus . ben dogumdan uc saat sonra yurudum bır daha da yatmadım hastanede bıle yatak bostu sadece hemsıre ıgne yapmaya gelınce yatıyordum .. ertesı gun eve gelınce kendı ısımı yaptım mısafırlerımle oturdum herkes sok oldu nasıl ayaktasın dıye lohusa yatagıma bıle yatmadım . pıjamalarımı gıydım tacımı taktım makyajımı yaptım mısafırlerle oturdum.ama keske az numara yapsaydım esım ble dogurmak ne kolaymıs dıyor herkese bızım hanım hemen kalktı dıyor.
Hayırlısı canım biz doktor ne derse onu yapalım. Sen ayrıntılı ultrasona girdin mi?
canım masaşllh sen de sona yaklasmıssın ınsallh sagsalım bebısı alırsın kucagına..kılo 34ten sonra daha cok alınıyor ama dogumdan sonra puf dıye ınıyorsun o yuden keyfını cıkar bol bol ye ve bol bol uyu .ben hamıle kalmadan oncekı halımden bıle zayıfım bebısle ugrasmak zor. valla ızmır sıcagında bebısın kırkını cıkarmak zor olcak bız mayısta bıle zorlandık sımdı oglusum cıplak gezıyor desem yalan olmaz.bebek arabasına bızde dunya para verdık aldık arka tekerlerı buyuk ama ben kullanırken hep kendıme kızıyorum hafıf kucuk tekerlı alsaydım dıye.bızımkıde hem anakucagı takılıyor hem arabası cıft yonlu kullanılıyor graco evo ama toplu tasıma aracına bınmek zor oluyor ya da ben daha alısamadım.kendı aracımlada tek basıma gıdemıyorum oglumu tek basın aarka koltukta bırakamam.bıraz buyusun oglum baston alıcam .... dogumda anestezı uzmanı cok onemlı bunu drunla konus . ben dogumdan uc saat sonra yurudum bır daha da yatmadım hastanede bıle yatak bostu sadece hemsıre ıgne yapmaya gelınce yatıyordum .. ertesı gun eve gelınce kendı ısımı yaptım mısafırlerımle oturdum herkes sok oldu nasıl ayaktasın dıye lohusa yatagıma bıle yatmadım . pıjamalarımı gıydım tacımı taktım makyajımı yaptım mısafırlerle oturdum.ama keske az numara yapsaydım esım ble dogurmak ne kolaymıs dıyor herkese bızım hanım hemen kalktı dıyor.
Canimm amin insallah bana da oglumu gezdirdigim gunleri gormek nasip olur. Sen bence cok hata yapmissin ben kayinvaldeler sehirdisindan gelecek dogumdan en az 15-20 gun sonra gelsinler sezeryan bu ameliyat sonucta 3 gunde kalkilir mi diyorum esime yani :) gelince de her isi kaynana yapar el surmem anca bebege bakarim dedim :) benim doktorum disardan geliyo hastaneye anestezi doktoruna karisir mi bilemiyorum canim daha dogumu hic konusmadik bakalim zaman azaldikca heycan sariyo insallah rabbim bizlere de saglikli dogumlar nasip eder.
Canimm amin insallah bana da oglumu gezdirdigim gunleri gormek nasip olur. Sen bence cok hata yapmissin ben kayinvaldeler sehirdisindan gelecek dogumdan en az 15-20 gun sonra gelsinler sezeryan bu ameliyat sonucta 3 gunde kalkilir mi diyorum esime yani :) gelince de her isi kaynana yapar el surmem anca bebege bakarim dedim :) benim doktorum disardan geliyo hastaneye anestezi doktoruna karisir mi bilemiyorum canim daha dogumu hic konusmadik bakalim zaman azaldikca heycan sariyo insallah rabbim bizlere de saglikli dogumlar nasip eder.
cnm benımdre yanımda annemler kvalıde vardı onlar ev ıslerını hallettı ama ben de gelenlerle oturdum bebek cıkolatası tuttum baklava ıkram ettım.cunku drum evde sureklı yatma otur anı hareket yapma dedı yuruyus yapabılırsın bıay sonrada spora baslayabılırsın dedı.annemler ılla yay dedı ama ben cok ıyıydım. 20 gun bebegın altını bıle degısmedım cunku bırsey olcak dıoye korkuyordum ama amelıyat yerım hıc acımadı drun verdıgı agrıkesıcılerı bıle kullnmadım.yanı yatakta yatmadım.oturarak emzırdım sut gelsın dıye ugrastım sanslıydım sezartyanden sonra hep yatan arkadaslarım oldu.bes gun sonra bende annemlere yardım ettım cunku gelen gıden cok oldu.kısaca yatmadım. agrım sızım olmadı.bunda anestezıcının etkısı buyuk.cunku belden ıgne yapılıyor allh korusun yanlıs yere geldı mı kotu sonuclar olabılıyo.
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin
canım nasılsın ben de seni merak ediyodum doğurdu mu diye doğumu yaklaşan sen ben bir de kodal82 kaldık galiba canım nasılsın naıl gidiyo doktorun tarih felan verdi mi canım?
Canım banada herkes yaptırma zararlı dedi ama iyikide kimseyi dinlemeyip yaptimisim sekerim yüksek cikti daha sık konturole gidecem diyetde verdi salı gunü seker dokturunada gitmeye basliyacam seker insanın doğumuna kadar herseyi etkiliyo bebeğimin sağlıklı dogması icin doktorların dediklerini yapiyorum senelerdir bir bebeğim olsun diye bekledim doktorlar dışında kimseyi dinlemiyomMerhaba hanimlar...dun ayrintili ultransona girdim cok sukur sorun cikmadi...dr umla seker yuklemesini konustuk yuklenen seker in deger iki dilim baklava kadar dedi bunu da gunluk hayatinizda herzaman tuketiyorsunuz dedi...canan hanim cok abartiyor dedi eger yinede yaptirmak istemezsen 3 gun boyunca sabah ogle aksam sekerini olcurtmen gerek dedi...artik secim bizim...
Herkese merhaba3 gün önce kontrolüm vardı,sonunda tarihimiz belli oldu :) 23 Temmuzda sezaryan olacak inşallah,yani 10 günüm kaldı.4 kiloya yakın doğacak sanırım,şu an 3,400 gr.
Gozun aydin rabbim saglikla kucagina versin....masallah bebegine...
Selamlar evet doğuma az kaldı.4 ağustosta epıdural sezaryen ile doğum yapacağım inşallah. Oğluşum da maşallah baya kilolu şuanda 3200 ve 49 cm.belki daha da erken gelir bilmiyorum ve birazda korkuyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Herkese merhaba3 gün önce kontrolüm vardı,sonunda tarihimiz belli oldu :) 23 Temmuzda sezaryan olacak inşallah,yani 10 günüm kaldı.4 kiloya yakın doğacak sanırım,şu an 3,400 gr.
CANIM MAŞALLAH 3200 KG KAÇ HAFTALIK SENİNKİ 4 KG DOĞAR HERALDE MAŞALLAH CANIM GÜNÜN DE BELLİ OLMUŞ NE GÜZEL SAĞLIKLI DOĞUMLAR İNŞALLAH
Bende 18+1 oldum bugun ve hala bebegimi hissedemiyorum açikcasi cok korkuyorum iki gundur belirtilerimde kayboldu sanki icim bos gibi zaten kiloda almadim 1 aydir ayni kilodayim bu aksam galiba doktora gidecem insallah bebegim yasiyordur
MAŞALLAH CANIMSAĞLIKLI DOĞUMLAR İNŞALLAH BİZİM TARİH NE ZAMAN BELLİ OLCAK BAKALIM HEYCANLA BEKLİYORUM
kadir gecesinde doğum yapacaksın desene.allah kurtarsin tatlım . Sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?