2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canım nasılsın ben de seni merak ediyodum doğurdu mu diye doğumu yaklaşan sen ben bir de kodal82 kaldık galiba canım nasılsın naıl gidiyo doktorun tarih felan verdi mi canım?

Selamlar evet doğuma az kaldı.4 ağustosta epıdural sezaryen ile doğum yapacağım inşallah. Oğluşum da maşallah baya kilolu şuanda 3200 ve 49 cm.belki daha da erken gelir bilmiyorum ve birazda korkuyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah

Merhaba hanimlar...dun ayrintili ultransona girdim cok sukur sorun cikmadi...dr umla seker yuklemesini konustuk yuklenen seker in deger iki dilim baklava kadar dedi bunu da gunluk hayatinizda herzaman tuketiyorsunuz dedi...canan hanim cok abartiyor dedi eger yinede yaptirmak istemezsen 3 gun boyunca sabah ogle aksam sekerini olcurtmen gerek dedi...artik secim bizim...

Canım banada herkes yaptırma zararlı dedi ama iyikide kimseyi dinlemeyip yaptimisim sekerim yüksek cikti daha sık konturole gidecem diyetde verdi salı gunü seker dokturunada gitmeye basliyacam seker insanın doğumuna kadar herseyi etkiliyo bebeğimin sağlıklı dogması icin doktorların dediklerini yapiyorum senelerdir bir bebeğim olsun diye bekledim doktorlar dışında kimseyi dinlemiyom

Bende 18+1 oldum bugun ve hala bebegimi hissedemiyorum açikcasi cok korkuyorum iki gundur belirtilerimde kayboldu sanki icim bos gibi zaten kiloda almadim 1 aydir ayni kilodayim bu aksam galiba doktora gidecem insallah bebegim yasiyordur

Herkese merhaba 3 gün önce kontrolüm vardı,sonunda tarihimiz belli oldu :) 23 Temmuzda sezaryan olacak inşallah,yani 10 günüm kaldı.4 kiloya yakın doğacak sanırım,şu an 3,400 gr.

CANIM MAŞALLAH 3200 KG KAÇ HAFTALIK SENİNKİ 4 KG DOĞAR HERALDE MAŞALLAH CANIM GÜNÜN DE BELLİ OLMUŞ NE GÜZEL SAĞLIKLI DOĞUMLAR İNŞALLAH

Herkese merhaba 3 gün önce kontrolüm vardı,sonunda tarihimiz belli oldu :) 23 Temmuzda sezaryan olacak inşallah,yani 10 günüm kaldı.4 kiloya yakın doğacak sanırım,şu an 3,400 gr.

MAŞALLAH CANIM SAĞLIKLI DOĞUMLAR İNŞALLAH BİZİM TARİH NE ZAMAN BELLİ OLCAK BAKALIM HEYCANLA BEKLİYORUM

CANIM MAŞALLAH 3200 KG KAÇ HAFTALIK SENİNKİ 4 KG DOĞAR HERALDE MAŞALLAH CANIM GÜNÜN DE BELLİ OLMUŞ NE GÜZEL SAĞLIKLI DOĞUMLAR İNŞALLAH

Tatlım ben 36 haftalık oldum. Ama oğluşum en başından beri hep 2 hafta önde gidiyor. Şeker imde çıkmadı ama.bebegim iri işte. Doktoruma göre patolojik herhangi bir sıkıntı yok.zaten epıdural sezaryen istiyorum. Bundan sonra gelişimi yavaşlar dedi . bakalım pazartesi kontrol var ne olmuş kuzucum. Doğuma 21 gün kaldı
yani 39.haftada inşallah doğum yapacağım. Herkesin hakkında hayırlı olsun. ...

kadir gecesinde doğum yapacaksın desene.allah kurtarsin tatlım . Sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah rabbim :)

Bende 18+1 oldum bugun ve hala bebegimi hissedemiyorum açikcasi cok korkuyorum iki gundur belirtilerimde kayboldu sanki icim bos gibi zaten kiloda almadim 1 aydir ayni kilodayim bu aksam galiba doktora gidecem insallah bebegim yasiyordur

Ben belirgin sekilde 20 haftalıkken hissettim.. Ondan öncekiler cok minik hareketler oldugundan hissedilmeyebiliyor.. Hissetmeye başladıktan sonra rahat edersin, icini ferah tut.. :) Kilo problemi bende de var.. 25 hafta bitti aldığım 1,5 kilo..

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

MAŞALLAH CANIM SAĞLIKLI DOĞUMLAR İNŞALLAH BİZİM TARİH NE ZAMAN BELLİ OLCAK BAKALIM HEYCANLA BEKLİYORUM

kadir gecesinde doğum yapacaksın desene.allah kurtarsin tatlım . Sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah rabbim :)

Çok teşekkür ederim kızlar,bütün iyi dilekleriniz için İnşallah hepimiz sağlıkla doğurur ve büyütürüz...Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,ama en zor yeriymiş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…