2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Anladim canim hemen canini sıkma sakin benim bir yakininmda oyle problem olmustu amniyo sivisi filan alinda allaha sukur hicbir sey cikmadi yanlis hatiamiyorsam o cerrahpasa da yaptirmisti sivi aldirmayi...

Kızlar yarın sabah 9'da sezaryana girecem,bana şans dileyin :) İyi geceler hepinize

Canimmm sağlıkla sihhatle almışsindir inşallah kucagina. Ve inşallah ikiniz de çok ıyisinizdir. Yavruncunla taclandirdigin yuvada bir ömür mutluluklar diliyorum. Bekleyen bizlere de aynı muhteşem duyguları yaşamak nasip olsun insallahhhhh.

rica ederim canım bence en iyisi sağlık ocağı git ordan uygulamalı görürsün daha iyi olur hemşireler bulmana yardımcı olur yani. Daha bebek küçük senin ama onla da alakalı olabilir canım.

canım inşaALLAH sorunsuz bi şekilde alırsın cennet kokulunu kucagına,RABBİM analı babalı huzur içinde büyütmek nasip etsin

canımmmmm maşallah hadi allah sağ salim sorunsuz kavuştursun yavruna darısı başımıza

Ben daha yeni gördüm mesajı. ...bu saatlerde almissin dir bebeğini kucağına. Rabbim ikinizede sağlıklı uzun ömürler versin. Darısı başıma inşallah :))

Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm

CANIMM DEMEK SEN DE HAMİŞLER KERVANINDAN ANNİŞLER KERVANINA KATILDIN RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE BÜYÜTMENİ NASİP ETSİN İNŞALAH CANIM.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar :) Çarşamba günü 9:20'de geldi kızım,çok şükür iyiyiz ikimiz de,şu an yanımda uyuyor.Allahım sizleri de bir an önce sağlıkla kavuştursun bebeklerinize.
Herkese iyi bayramlar dilerim...

Arkadaslar hastahane çantanızı doguma kac hafta kala hazırladınız ben 32 haftayı bitirmek uzereyim daha elbiselerinide yıkamadım

arkadaslar hastahane çantanızı doguma kac hafta kala hazırladınız ben 32 haftayı bitirmek uzereyim daha elbiselerinide yıkamadım

canım ben 34-35 haftada hazırladım hem çantayı hem de kıyafetleri yıkama ütüleme 2-3 günlük iş zaten erken yıkayınca kokusu gider felan diye ben erkenden yapmadım açıkcası. şu an çantalar da hazır artık bekliyoruz allah nasip ederse 2 hafta sonra felan sezeryan olacağım.

gözün aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin inşallah

Arkadaslar hastahane çantanızı doguma kac hafta kala hazırladınız ben 32 haftayı bitirmek uzereyim daha elbiselerinide yıkamadım

selam canım benim ailem uzakta yaşıyor annem sık sık gelip gidemiyor diye dün bayramda geldiler herşeyini yıkadık bebeğimin ütüledi sağolsun annem , çünkü bi daha ancak doğuma bir hafta kala gelebilecek, bugünde hastane çantamı hazırlayıp bir kenara koymak istiyorum çünkü biz ilçede yaşıyoruz allah korusun acil bir durumda taaa il merkezindeki hastaneden dönmek sorun olur diye şimdiden hazır dursun istedim ama tabi benim durum biraz farklı aynı memlekette olsam bende 35. haftada falan yapardım sanırım

Saolun arkadaslar bir iki haftadaha bekleyim ozaman ben yurtdisansayim ama ins doğama iki hafta kala annem gelecek vizesi cikti birseneyi gecti annemi gormeyeli annemin yanımda olmasını bilmek rahatlatiyo benim ins hepimiz bir sancıda kurtuluruz

Kizlaaaaaaarrrr uykularim kaçıyor. Uyuyamiyorum. Pazartesi sağ saglim yavrumu alırım inşallah kucağıma. Ama evham lar peşini bırakmıyor. Yok geç mi oluyor, yok ya bebek kakasini yerse yok , kordon dolanirsa, yok anastezi de bana bi şey olursa vs vs. Nolur dua edin kızlar. Çok fena durumdayım. Gözüme gram uyku girmiyor.

Allahın izniyle birşey olmaz canım. Kendini bence böyle düşünerek strese sokma sonuçta güzel düşenelim güzel dileyelim güzel olsun. Allahım yar ve yardımcın olsun.

Bence bian önce hazırlıklarını yap aklına kalacağına köşesinde kalsın biz henüz bişey almadık. Ne zaman alacağız bilmiyorum. Havalarda çok sıcak diyoruzki sabah serinliğinde çıkıp alalım. Yoksa insanın nefesini kesiyor.

canımsın yaa RABBİM bebişini sorunsuz bi şekilde kucagına almayı nasip etsin.

Zaman gecmiyor boş boş oturmaktan gun boyu evde birileri gelsin diye beklemek zor 😦😧😦😦 uffffff sıkıntıdan patliycam

Kızlar benim cinsiyetler belli oldu iki tane oğlum olacak Allahın izniyle 🙏 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..

Allah de ötesini bırak...

Kızlar benim cinsiyetler belli oldu iki tane oğlum olacak Allahın izniyle 🙏 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..

Allah de ötesini bırak...

Hade hayirlisi olsun insallah😘Amin insallah🙏 nezaman beli oldu cinsiyetleri hamilelik nasil gidiyor

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canimmm sonunda büyük gün geldi kavuşuyorsun evladına rabbim sağlıkla sıhhatler büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…