Kontrole gityigim dr dedi. Yastan dolayi ikili testim problemli cikti.birde amniyon sıvı si icin iyi bir yer bulmam gerek sanirim büyük bir ihtimal onuda isteyecek hamile kalmakla bitmiyor mus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yarın sabah 9'da sezaryana girecem,bana şans dileyin :) İyi geceler hepinize
bende de aynisi var markasi bestman saglik ocaginda kullanilanlardan kaliteli bir alet cokta para verdim dun doktora gittim cihazida goturdum dr baya eglendi sizi yilin anne ve babasi ilan ediyorum dedi ilk defa gormus bu cihazi alan bir ciftti nette arastirdim cok alan var dedim inanmadi bende evime alacam dedi karnima koydu kalp atisi bu dedi aynisi 3 yasindaki yegenimde de var dedim inanmadi demin gene denedim ayni ses 20 haftalik oldum hala hareket yok bu alete guveniyordum boyle olunca kafam karisiyor yarin saglik ocagina gidip gosterecem bakalim ne diyecekler sanada cok tsk ediyorum canim cevap verdigin icin
canım inşaALLAH sorunsuz bi şekilde alırsın cennet kokulunu kucagına,RABBİM analı babalı huzur içinde büyütmek nasip etsin
canımmmmm maşallah hadi allah sağ salim sorunsuz kavuştursun yavruna darısı başımıza
Ben daha yeni gördüm mesajı. ...bu saatlerde almissin dir bebeğini kucağına. Rabbim ikinizede sağlıklı uzun ömürler versin. Darısı başıma inşallah :))
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm
CANIMM DEMEK SEN DE HAMİŞLER KERVANINDAN ANNİŞLER KERVANINA KATILDINRABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE BÜYÜTMENİ NASİP ETSİN İNŞALAH CANIM.
Canimmm sağlıkla sihhatle almışsindir inşallah kucagina. Ve inşallah ikiniz de çok ıyisinizdir. Yavruncunla taclandirdigin yuvada bir ömür mutluluklar diliyorum. Bekleyen bizlere de aynı muhteşem duyguları yaşamak nasip olsun insallahhhhh.
arkadaslar hastahane çantanızı doguma kac hafta kala hazırladınız ben 32 haftayı bitirmek uzereyim daha elbiselerinide yıkamadım
hepinize çok teşekkür ederim kızlar :) çarşamba günü 9:20'de geldi kızım,çok şükür iyiyiz ikimiz de,şu an yanımda uyuyor.allahım sizleri de bir an önce sağlıkla kavuştursun bebeklerinize.
Herkese iyi bayramlar dilerim...
Arkadaslar hastahane çantanızı doguma kac hafta kala hazırladınız ben 32 haftayı bitirmek uzereyim daha elbiselerinide yıkamadım
Kizlaaaaaaarrrr uykularim kaçıyor. Uyuyamiyorum. Pazartesi sağ saglim yavrumu alırım inşallah kucağıma. Ama evham lar peşini bırakmıyor. Yok geç mi oluyor, yok ya bebek kakasini yerse yok , kordon dolanirsa, yok anastezi de bana bi şey olursa vs vs. Nolur dua edin kızlar. Çok fena durumdayım. Gözüme gram uyku girmiyor.
Arkadaslar hastahane çantanızı doguma kac hafta kala hazırladınız ben 32 haftayı bitirmek uzereyim daha elbiselerinide yıkamadım
Kizlaaaaaaarrrr uykularim kaçıyor. Uyuyamiyorum. Pazartesi sağ saglim yavrumu alırım inşallah kucağıma. Ama evham lar peşini bırakmıyor. Yok geç mi oluyor, yok ya bebek kakasini yerse yok , kordon dolanirsa, yok anastezi de bana bi şey olursa vs vs. Nolur dua edin kızlar. Çok fena durumdayım. Gözüme gram uyku girmiyor.
Kızlar benim cinsiyetler belli oldu iki tane oğlum olacak Allahın izniyle 🙏 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
Allah de ötesini bırak...
Kızlar benim cinsiyetler belli oldu iki tane oğlum olacak Allahın izniyle 🙏 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
Allah de ötesini bırak...
Canimmm sonunda büyük gün geldi kavuşuyorsun evladına rabbim sağlıkla sıhhatler büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlereeeKizlaaaaaaarrrr uykularim kaçıyor. Uyuyamiyorum. Pazartesi sağ saglim yavrumu alırım inşallah kucağıma. Ama evham lar peşini bırakmıyor. Yok geç mi oluyor, yok ya bebek kakasini yerse yok , kordon dolanirsa, yok anastezi de bana bi şey olursa vs vs. Nolur dua edin kızlar. Çok fena durumdayım. Gözüme gram uyku girmiyor.
Canimmm sonunda büyük gün geldi kavuşuyorsun evladına rabbim sağlıkla sıhhatler büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlereee
Büyük gün yarına kaldı canimmsabah hastaneye yatış im olacak. Öğlen de doğum nasipsee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?