2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

cok tsk ederim Allah razi olsun evet gormemisim sik ugramiyorum o yuzden kacinci haftandasin bilmiyorum canim Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin benim daha cok uzun bir yolum var o yuzden korkuyorum

cok tsk ederim Allah razi olsun evet gormemisim sik ugramiyorum o yuzden kacinci haftandasin bilmiyorum canim Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin benim daha cok uzun bir yolum var o yuzden korkuyorum

29. hafta bitmek üzere benim canım, merak etme korkacak hiç bişey olmayacak hareketlerini hissettikten sonra dahada rahatlayacaksın çünkü sana sinyal gönderecek bebeğin

kızlar benim ağustos ayında 2,5 saatlik bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek ve ben 22. haftamda olacağım. acaba bir sakıncası var mıdır??

32. Haftaya kadar raporsuz seyahat edebilirsiniz ama bazı şirketler raporsuz kabul etmeyebilir bilginize...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kontrollerimi erdemde yaptiriyorum dr aysegul hanim cok sevimli sicakkanli biri...bebisine gelince kalbinin sesini duydugun surece rahat ol konus bebeginle dr un ne diyor bu ise

canım yaa sana ne sorucam. bazı yerlerde okudum hemen sezeryan sonrası süt gelmediği için hastanede bebişlere mama veriyolarmış sarılık olmasın die. biri yazmış ki ne marka mama vercekleri belli olmaz siz kendi mamanızı götürün hastanede kalitesiz marka verilebilir diye yani ne düşünüyosun bu konuda şimdi bu takıldı vallahi aklıma ben koymadım hastane çantasına mama hatta daha süt sağma makinesi de almadım belki emer belli olmaz diye yani zaten emmezse biri gider alır yarım saatlik iş.

Süt sağmak makinesi bende almadım canım. Inşallah hiç de gerek kalmaz. Mama konusunda hemen hemen bütün arkadaşlarım verdiler ilk gün. Yarım saatte bi meme yarım saatte bir mama. ya da saatte birdi. Markayı sormadım. Ama yeni doğan doktoru bebeğe kkötü bir marka önermez. O konuda için rahat olsun. Hiç tedirgin olma. Sezeryan ların çoğunda sanci baslamadan alindigi için süt gelmeyebiliyormus. Tedirgin olma. Emzirme eğitimine gideceğim ben bu hafta haberdar ederim seni. Iyi bi şeyler öğrenirsem

Ben de kilo almadığıma memnundum ama doktorum almak zorundasın dedi.. 2 haftadır kilo aliyim diye uğraştıkca zayıfladım :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya arkadaslar ne zaman buraya yazsam yazdiklarim arada kayniyor ne olur cevap verim 20.haftaya kadar hissetmemek normal mi bu 6.denemem birde 20.hafta kac aylik oluyor rica etsem bilgisi tecrubesi olan cevaplasin

Ben 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım.. Kucuk kucuk başlıyor, sonra giderek güçleniyor.. Merak etme yakında minik bir kuş karninda kanat cirpiyormus gibi hareketler baslar.. :)

tamam canım çok sağol iyice stres bastı valla doğum yaklaşıkça:18: 1 tane doğurmadan 9 doğurcam heralde ben. sen epidural mi olcaksın konuştunuz mu hiç? bu anestezi olaı da ayrı 1 korkutuyo beni valla

Ben de kilo almadığıma memnundum ama doktorum almak zorundasın dedi.. 2 haftadır kilo aliyim diye uğraştıkca zayıfladım :)

allah allah ilk defa duydum kilo alma zorunluluğu olduğunu demekki doktorlarında görüşü değişiyor benimki de alma alma diyor :))))

Merhaba kızlar bende 12 haftalık ikizlerime hamileyim. Geçen hafta doktorumu kandırıp cinsiyet tahmininde bulunmasını sağladım :) ilk günden beri içime doğduğu gibi biri kız diğeri erkek dedi :) siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetlerini?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizimde 12 haftalıkken gördü ama söylemedi doktor 16. haftada kesin olarak oğlan olduğunu öğrendik ayyyy ne güzel gündü ya heyecanla bekledik falan evlatlarımızın daha doğmadan her anısı güzel rabbim hepimizi tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah

Hayırlı kandiller arkadaşlar 15 haftalık ikizlere hamileyim ikiz hamile varmı aranızda ? 3 gün önce kanamam oldu şimdi lekelenmeler devam ediyor sizlerden dua istiyorum rabbim inş. Bebişlerimizi bizlere bağışlar.

Allah de ötesini bırak...

Ben soylettim ama yine kalbim pır pır ediyor. Yanılma payimiz var dedi çünkü. İnşallah değişmez hayırlısıyla. Amin canım inşallah :)

Canım benimde ikiz. Ben 6. Haftamda lekelenme yaşadım geçti çok şükür. Ama hamileliğin her döneminde var bu tehlike malesef. İnşallah bugünlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim evlatlarimizi bize bağışlar sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder. Ama sakin ihmal etme doktorunla iletişim içinde ol. Atlayıp gitme sakin habersiz. Benim doktorum çok kiziyordu ya tehlikleli olsaydı diye. Rabbim yardimcin olsun

Kızlar yarın sabah 9'da sezaryana girecem,bana şans dileyin :) İyi geceler hepinize
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cnm

canım bende 12-13 haftalarda kesinleşti ilk bir kız bir erkek dendi sonra ikisi de kız olarak kesinleşti çok şükür

canım gebeliğin ilk başlarında bana da olmuştu moralini bozma dr.unla konuş ve bol bol yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…