cok tsk ederim Allah razi olsun evet gormemisim sik ugramiyorum o yuzden kacinci haftandasin bilmiyorum canim Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin benim daha cok uzun bir yolum var o yuzden korkuyorumcanım ben sana daha önce de yazdım ama okuyamadın sanırım, özel mesaj kutunda alıntılarda görürsün yazdığımı belki...
canım ilk gebelikte 22-23. haftadan sonra hissetmeye başlıyorsun, hem her çocuk aynı değil kimisi daha çok uyur hissetmezsin bile mesela benimki aşırı hareketli ben 21. haftadan beri hissediyorum çalışıyorum ve çok ağrılı geçiyor gün içinde hep sıkıştırıyor beni 1 dk boş durmuyor ama ablamın oğlu hiç hareket etmezdi mesela o gayet rahattı stres yapma yakında gece uykundan edecek seni o minik tekmelerrrr
cok tsk ederim Allah razi olsun evet gormemisim sik ugramiyorum o yuzden kacinci haftandasin bilmiyorum canim Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin benim daha cok uzun bir yolum var o yuzden korkuyorum
kızlar benim ağustos ayında 2,5 saatlik bir uçak yolculuğu yapmam gerekecek ve ben 22. haftamda olacağım. acaba bir sakıncası var mıdır??
Arkadaslar bende bugun 20.haftama girdim bebegimi hissetmiyorum sizce normalmi korkmaya basladim hamileligimin basindan bu yana dogru durust belirti yasamadim korkuyordum bir seymi oldu diye iki gunde bir doktordaydim bir hafta once bebegin kalp atisini dinleme cihazi aldim biraz rahatladim ama hareket etmemesi canimi sikiyor yarin detayli ultrasyona girecem 380 tl camlica erdem hastanesinde tup bebek doktorum yapacak
Yok canım normal olmayacak. Sezaryen olacak da. Doktorum da burda olmadığı için sancıyi bekleyeceğiz dedi. ben alirsiniz diye dusundum dedim. Almak ayri bebegin doguma hazir olmasi ayri dedi. Ben burda olmasam da emin ellere emanet ettim dedi. Şuan 37+2 deyim. Ara ara kasık ağrısı oluyor. Sanci olursa, kanama olursa, şu gelirse acil hastaneye gel dedi. Onun dışında bekleyeceğiz dedi. Benimki 32 haftada döndü. Yatıyorum kalıyorum. Dinleniyor sadece.
canım yaa sana ne sorucam. bazı yerlerde okudum hemen sezeryan sonrası süt gelmediği için hastanede bebişlere mama veriyolarmış sarılık olmasın die. biri yazmış ki ne marka mama vercekleri belli olmaz siz kendi mamanızı götürün hastanede kalitesiz marka verilebilir diye yani ne düşünüyosun bu konuda şimdi bu takıldı vallahi aklımaben koymadım hastane çantasına mama hatta daha süt sağma makinesi de almadım belki emer belli olmaz diye yani zaten emmezse biri gider alır yarım saatlik iş.
valla canım ben 7. ay bitti 9 kilo almışım doktor 15 le bitirirsek ideal dedi, ben şu halime şükrediyorum sen maşallah çok iyi hiç almamışsın süpersin...bu arada benim doktorum tetanozun ikinci dozuna gerek yok dedi yaptırtmadı bende yaptırmadım ilk dozu yeter dedi
Ya arkadaslar ne zaman buraya yazsam yazdiklarim arada kayniyor ne olur cevap verim 20.haftaya kadar hissetmemek normal mi bu 6.denemem birde 20.hafta kac aylik oluyor rica etsem bilgisi tecrubesi olan cevaplasin
Süt sağmak makinesi bende almadım canım. Inşallah hiç de gerek kalmaz. Mama konusunda hemen hemen bütün arkadaşlarım verdiler ilk gün. Yarım saatte bi meme yarım saatte bir mama. ya da saatte birdi. Markayı sormadım. Ama yeni doğan doktoru bebeğe kkötü bir marka önermez. O konuda için rahat olsun. Hiç tedirgin olma. Sezeryan ların çoğunda sanci baslamadan alindigi için süt gelmeyebiliyormus. Tedirgin olma. Emzirme eğitimine gideceğim ben bu hafta haberdar ederim seni. Iyi bi şeyler öğrenirsem
Ben de kilo almadığıma memnundum ama doktorum almak zorundasın dedi.. 2 haftadır kilo aliyim diye uğraştıkca zayıfladım :)
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar yarın sabah 9'da sezaryana girecem,bana şans dileyin :) İyi geceler hepinize
Kızlar yarın sabah 9'da sezaryana girecem,bana şans dileyin :) İyi geceler hepinize
Merhaba kızlar bende 12 haftalık ikizlerime hamileyim. Geçen hafta doktorumu kandırıp cinsiyet tahmininde bulunmasını sağladım :) ilk günden beri içime doğduğu gibi biri kız diğeri erkek dedi :) siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetlerini?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizimde 12 haftalıkken gördü ama söylemedi doktor 16. haftada kesin olarak oğlan olduğunu öğrendikayyyy ne güzel gündü ya heyecanla bekledik falan evlatlarımızın daha doğmadan her anısı güzel rabbim hepimizi tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah
Hayırlı kandiller arkadaşlar 15 haftalık ikizlere hamileyim ikiz hamile varmı aranızda ? 3 gün önce kanamam oldu şimdi lekelenmeler devam ediyor sizlerden dua istiyorum rabbim inş. Bebişlerimizi bizlere bağışlar.
Allah de ötesini bırak...
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin cnmKızlar yarın sabah 9'da sezaryana girecem,bana şans dileyin :) İyi geceler hepinize
canım bende 12-13 haftalarda kesinleşti ilk bir kız bir erkek dendi sonra ikisi de kız olarak kesinleşti çok şükürMerhaba kızlar bende 12 haftalık ikizlerime hamileyim. Geçen hafta doktorumu kandırıp cinsiyet tahmininde bulunmasını sağladım :) ilk günden beri içime doğduğu gibi biri kız diğeri erkek dedi :) siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetlerini?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım gebeliğin ilk başlarında bana da olmuştu moralini bozma dr.unla konuş ve bol bol yat dinlenHayırlı kandiller arkadaşlar 15 haftalık ikizlere hamileyim ikiz hamile varmı aranızda ? 3 gün önce kanamam oldu şimdi lekelenmeler devam ediyor sizlerden dua istiyorum rabbim inş. Bebişlerimizi bizlere bağışlar.
Allah de ötesini bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?