Arkadasım ilk hamile kaldığım günlerde banada oyle geliyodu acaba 30 haftayı gorurmuyum diyodum allahım o derse oluyo allahım herkese bu duyguyu herkese yasatsinMaşallah bende görürmüyüm bu zamanı 29
Aynen 20 haftalik suan bebişim son zamanlar gelsin diye bekliyorum sağlıkla hepimiz görelim bebişlerimiziArkadasım ilk hamile kaldığım günlerde banada oyle geliyodu acaba 30 haftayı gorurmuyum diyodum allahım o derse oluyo allahım herkese bu duyguyu herkese yasatsin
Merhaba Kızlar rrrr Oğlumu kucağıma alalı 13 gün oldu. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allaha Şükür iyiyiz. Sarılık olduk ama atlatiyoruz teyzeleri. Bu muhteşem duyguyu sağlıkla sihhatle yaşamanız dileğiyle.
Merhaba Kızlar rrrr Oğlumu kucağıma alalı 13 gün oldu. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allaha Şükür iyiyiz. Sarılık olduk ama atlatiyoruz teyzeleri. Bu muhteşem duyguyu sağlıkla sihhatle yaşamanız dileğiyle.
Maşallah hayırlı olsun cnm darısı bizlere inşallahMerhaba Kızlar rrrr Oğlumu kucağıma alalı 13 gün oldu. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allaha Şükür iyiyiz. Sarılık olduk ama atlatiyoruz teyzeleri. Bu muhteşem duyguyu sağlıkla sihhatle yaşamanız dileğiyle.
Canım hayırlı olsun darısı burda yer alan herksin başına inş. Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun.Merhaba Kızlar rrrr Oğlumu kucağıma alalı 13 gün oldu. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allaha Şükür iyiyiz. Sarılık olduk ama atlatiyoruz teyzeleri. Bu muhteşem duyguyu sağlıkla sihhatle yaşamanız dileğiyle.
Masllaahh cnm hayrılısi ile inşallah kucağına alırsınbugün ikinci kez nstye girdik,dr haftaya gün verecek heyecan başladı
Ay canım ne güzel inş. Darısı burda heycanla bekleyen diğer annelerin başına.bugün ikinci kez nstye girdik,dr haftaya gün verecek heyecan başladı
Ay canım ne güzel inş. Darısı burda heycanla bekleyen diğer annelerin başına.
ohhhh maşallah size darısı başımıza20 li haftalardan sonra günler hiç geçmeyecek gibi gelmişti ALLAHa şükür şafak saymaya başladık bide haftaya perşembeye gün belli olursa
Valla öyle geliyor sayılı gün geçiyor diyorlar Allah yardımcımız olsun20 li haftalardan sonra günler hiç geçmeyecek gibi gelmişti ALLAHa şükür şafak saymaya başladık bide haftaya perşembeye gün belli olursa
Az kalmış canim ınş. Sağlıcakla kucağına alırsın.ohhhh maşallah size darısı başımızabanada günler hiç geçmiyor yahu son 42 günüm ama zaman durdu sanki
Canim ınş herşey gönlünüzce olur bendealışveriş ve hazırlıklar saolsun şu son 1 ay nasıl geçti anlamadım odası boyandı hafta sonu bikaç güne mobilyasıda gelecek inşaALLAH sonrasında kıyafetleri yer.leştiririz bi kaç günde öyle geçer
evet canım az kaldı ama günler daha yavaş geçiyor sanırım yaz sıcaklar çalışmak zorlamaya başladı artık sırt ve bel ağrıları ve ayak şişmesi öldürüyor beni , sen nasılsın nasıl gidiyorValla öyle geliyor sayılı gün geçiyor diyorlar Allah yardımcımız olsun
Az kalmış canim ınş. Sağlıcakla kucağına alırsın.
Canim ınş herşey gönlünüzce olur bende
canım rahat ol stres yapma ilk gebeliklerde 22.-25. haftadan sonra daha rahat hissediliyor bana da böyle olmuştu önce hissettim sonra 3 gün hiç hissetmedim kafayı yedim hastaneye gittik şükür herşey normaldi bazen bu haftalarda 1-2 gün hissetmemek normal olabiliyorYa arkadaşlarrrr gunaydin onceliklee
Ben bugün cok endişeli ve aglamaya hazır durumdayım.bebegin hareketleri bi dort gun oncesine kadardaha rahat hhissediyordum.sanki şimdi azaldı elim karnımda surekli hissetmeye çalışıyrumm
Benmi evham yapıyorum acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?