2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Arkadasım ilk hamile kaldığım günlerde banada oyle geliyodu acaba 30 haftayı gorurmuyum diyodum allahım o derse oluyo allahım herkese bu duyguyu herkese yasatsin
Aynen 20 haftalik suan bebişim son zamanlar gelsin diye bekliyorum sağlıkla hepimiz görelim bebişlerimizi

Merhaba Kızlar rrrr Oğlumu kucağıma alalı 13 gün oldu. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Allaha Şükür iyiyiz. Sarılık olduk ama atlatiyoruz teyzeleri. Bu muhteşem duyguyu sağlıkla sihhatle yaşamanız dileğiyle.

RABBİM analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin darısı benim gibi gün sayanlara inşaALLAH

Amin amin amin canım, Allah sana da sağlıkla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inşaallah

Maşallah hayırlı olsun cnm darısı bizlere inşallah

Canım hayırlı olsun darısı burda yer alan herksin başına inş. Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Sağlıcakla büyüsün inş.

Kızlar oksapar igne kullanan varmi ben gobekten yapıyorum ama morarma başladı artık sizde durumlar ne kol bacak dan yapan varmıdır ve nezaman bırakacak siniz ıgne yi

20 li haftalardan sonra günler hiç geçmeyecek gibi gelmişti ALLAHa şükür şafak saymaya başladık bide haftaya perşembeye gün belli olursa
ohhhh maşallah size darısı başımıza banada günler hiç geçmiyor yahu son 42 günüm ama zaman durdu sanki

alışveriş ve hazırlıklar saolsun şu son 1 ay nasıl geçti anlamadım odası boyandı hafta sonu bikaç güne mobilyasıda gelecek inşaALLAH sonrasında kıyafetleri yerleştiririz bi kaç günde öyle geçer

20 li haftalardan sonra günler hiç geçmeyecek gibi gelmişti ALLAHa şükür şafak saymaya başladık bide haftaya perşembeye gün belli olursa
Valla öyle geliyor sayılı gün geçiyor diyorlar Allah yardımcımız olsun

ohhhh maşallah size darısı başımıza banada günler hiç geçmiyor yahu son 42 günüm ama zaman durdu sanki
Az kalmış canim ınş. Sağlıcakla kucağına alırsın.
Canim ınş herşey gönlünüzce olur bende

Valla öyle geliyor sayılı gün geçiyor diyorlar Allah yardımcımız olsun

Az kalmış canim ınş. Sağlıcakla kucağına alırsın.

Canim ınş herşey gönlünüzce olur bende
evet canım az kaldı ama günler daha yavaş geçiyor sanırım yaz sıcaklar çalışmak zorlamaya başladı artık sırt ve bel ağrıları ve ayak şişmesi öldürüyor beni , sen nasılsın nasıl gidiyor

Ya arkadaşlarrrr gunaydin onceliklee
Ben bugün cok endişeli ve aglamaya hazır durumdayım.bebegin hareketleri bi dort gun oncesine kadardaha rahat hhissediyordum.sanki şimdi azaldı elim karnımda surekli hissetmeye çalışıyrumm
Benmi evham yapıyorum acabaa

kızlaaarrrrrrrr beni dinleyin lütfen bugün transferimin 12.günü ama ben dün öğrendim değerim 170 çıktı hamileyim daha yolun çoooooooooooooooook başındayım hamiş anneler dualarınızı eksik etmeyin olur mu???

canım rahat ol stres yapma ilk gebeliklerde 22.-25. haftadan sonra daha rahat hissediliyor bana da böyle olmuştu önce hissettim sonra 3 gün hiç hissetmedim kafayı yedim hastaneye gittik şükür herşey normaldi bazen bu haftalarda 1-2 gün hissetmemek normal olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…