2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Arkadaslar ben 21+3 gunluk oldum 2 gundur karnimda sertlesme ve cik siddetli agri var hic gecmedi bu saat oldu uyutmadi uzaniyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor dun nobetci doktora gittim alttan bakmak istedi acilma varmi diye guvenemedim deneyimsizdi korktum bugun doktoruma gidecem sizce bu gecmeyen agri erken dogum habercisimi eger oyleyse yasamaz ben 6.tupten sonra hamile kaldim bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi bu arada hala bebegin hareketlerini hissetmiyorum

Benim başıma geldi ama doğum sancısı tuttu beni 1 gün hiç oynadığını hissetmedim hatta bebekle konuşmuşum bugün hiç oynamadın sende bir iş var diye kardeşim söylüyor iyi bir doktora git cnm yinede içini ferah tut Rabbim isterse hersey olur inşallah 22+5günlük tu rahimde açılma olmuş o yüzden erken doğum oldu üzerinde dur biz enfeksiyon kapmışiz yoksa doktor yaşar dedi ama olmadı yinede bebek ne kadar kalirsa o kar inşallah korktuğumuz başımıza gelmez Allahım yardımcımız olsun haber ver lütfen

Son düzenleme:
doktora dun gittim rahimde acilma yok dedi cok sukur bugun agrim yok hareketleri artik hissetmen gerekiyor dedi ama ben hala hissetmiyorum kendimi hamile gibi gormuyorum sanki icimde bebek yokmus gibi karnimda cikmadi sanki yemek yemisimde biraz karnim sismis gibi 74 kiloyla basladim sadece 3 kilo almisim ve bir aydir ayni kilodayim ben bu hamilelikten hic birsey anlamadim en basindan beri zaten hic bir belirtim yoktu olabilir dedim ama hic olmazsa hareketleri hissetmem gerekiyor pazertesi 23. Haftaya girecegim tik yok bu beni korkutuyor usg de hareketli ama ben hissetmiyorum boyle olunca hergun doktora gitmek istiyorum gidincede kiziyorlar simdiye kadar 6 doktorla tartististim benim durumumda olan varmi acaba

Arma 30 cnm bana kendimi anlatıyor sun korkma bu durumu yaşayan tek sen değilsin benim ilk hamileligim de öyleydi hiç hissetmedim ilk olduğu için normal korkma tadını çıkar inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın biz çok düşünüyoruz bebeklerimızı normal yoldan olsa bu kadar stres olmaz bizde eminim 2. Gebelikte hisseteceksin bende ne bulantı ne canım birsey istiyor sadece kilo alıyorum aynı durumu yaşıyan çok insan var benim doktor ultrason da bakardı bebek oynardı hissetinmi derdi yok derdim olabilir kimi bayan bilmez derdi

Son düzenleme:

Merhaba
Ben 12 haftalik hamileyim. Gittim hastanedeki hemsire doktorun bu hafta olmadigini ama ikili test yapilmadi gerektigini söyledi. Özel bir hastaneye baska bir doktora gittim ikili test yaptirmaya. Doktor bana 9+4 oldugumu henüz cok erken oldugunu söyledi 20 gün sonra gel dedi. Halbuki tüp bebek merkezinde bana 11+0 oldugum söylendi zaten bende transfere göre internette baktigim ordada 11+0 diyor. Bebegin transfer tarihine göre 10 gün geriden gelismesi acaba normal bi durum mu? Böyle birsey yasiyaniniz oldu mu?

Kizlar bu hafta seker yuklemesi yaptirdim aclik 56 cikti dr dusuk dedi dahiliiye bakmaliymis bu durumda olan arkadas var mi acaba yardimci olursaniz sevinirim...

CanımUOTE="MIRA38, post: 36459020, member: 520845"]evet canım kimisi dogum yaptı kuzusuyla ilgileniyor kimisi benim gibi dogum hazırlıgı telaşında fırsat buldukça okuyup çıkıyor[/QUOTE]
Canim az kalmis masallah hazırlıkların ne alemde zaman cok cabuk geciyor tabi simdi sana gecmez dogunca hizlaniyor zaman bak biz iki aylik olduk bile şükürler olsun bu gunleride gorduk

Merhaba hanımlar 13. haftaya girmek üzereyim...Yarın 2'li testim var...Bukadar erken cinsiyet öğrenebilir miyim sizce? en azından fikir olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…