Olsun canım artık 1 gün beklemenin lafı olmaz yani :) sağlıkla kucağına al inşallah bizi de haberdar evet epidural mi olcak nasıl olcak merakta bırakma biziBüyük gün yarına kaldı canimmsabah hastaneye yatış im olacak. Öğlen de doğum nasipsee.
Kızlar benim cinsiyetler belli oldu iki tane oğlum olacak Allahın izniyle 🙏 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
Allah de ötesini bırak...
doktora dun gittim rahimde acilma yok dedi cok sukur bugun agrim yok hareketleri artik hissetmen gerekiyor dedi ama ben hala hissetmiyorum kendimi hamile gibi gormuyorum sanki icimde bebek yokmus gibi karnimda cikmadi sanki yemek yemisimde biraz karnim sismis gibi 74 kiloyla basladim sadece 3 kilo almisim ve bir aydir ayni kilodayim ben bu hamilelikten hic birsey anlamadim en basindan beri zaten hic bir belirtim yoktu olabilir dedim ama hic olmazsa hareketleri hissetmem gerekiyor pazertesi 23. Haftaya girecegim tik yok bu beni korkutuyor usg de hareketli ama ben hissetmiyorum boyle olunca hergun doktora gitmek istiyorum gidincede kiziyorlar simdiye kadar 6 doktorla tartististim benim durumumda olan varmi acabaBenim başıma geldi ama doğum sancısı tuttu beni 1 gün hiç oynadığını hissetmedim hatta bebekle konuşmuşum bugün hiç oynamadın sende bir iş var diye kardeşim söylüyor iyi bir doktora git cnm yinede içini ferah tut Rabbim isterse hersey olur inşallah 22+5günlük tu rahimde açılma olmuş o yüzden erken doğum oldu üzerinde dur biz enfeksiyon kapmışiz yoksa doktor yaşar dedi ama olmadı yinede bebek ne kadar kalirsa o kar inşallah korktuğumuz başımıza gelmez Allahım yardımcımız olsun haber ver lütfen
Arkadaslar ben 21+3 gunluk oldum 2 gundur karnimda sertlesme ve cik siddetli agri var hic gecmedi bu saat oldu uyutmadi uzaniyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor dun nobetci doktora gittim alttan bakmak istedi acilma varmi diye guvenemedim deneyimsizdi korktum bugun doktoruma gidecem sizce bu gecmeyen agri erken dogum habercisimi eger oyleyse yasamaz ben 6.tupten sonra hamile kaldim bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi bu arada hala bebegin hareketlerini hissetmiyorum[/QUOTE
Mrb progestan kullaniyormusun
yok canim kullanmiyorum ilk uc ay kullandim ise yaramadi 4. Aydan sonra haftalik prulotun igne kullaniyorumArkadaslar ben 21+3 gunluk oldum 2 gundur karnimda sertlesme ve cik siddetli agri var hic gecmedi bu saat oldu uyutmadi uzaniyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor dun nobetci doktora gittim alttan bakmak istedi acilma varmi diye guvenemedim deneyimsizdi korktum bugun doktoruma gidecem sizce bu gecmeyen agri erken dogum habercisimi eger oyleyse yasamaz ben 6.tupten sonra hamile kaldim bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi bu arada hala bebegin hareketlerini hissetmiyorum[/QUOTE
Mrb progestan kullaniyormusun
Arkadaslar ben 21+3 gunluk oldum 2 gundur karnimda sertlesme ve cik siddetli agri var hic gecmedi bu saat oldu uyutmadi uzaniyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor dun nobetci doktora gittim alttan bakmak istedi acilma varmi diye guvenemedim deneyimsizdi korktum bugun doktoruma gidecem sizce bu gecmeyen agri erken dogum habercisimi eger oyleyse yasamaz ben 6.tupten sonra hamile kaldim bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi bu arada hala bebegin hareketlerini hissetmiyorum
Aynen bende 24 haftalık oldum iğneyi yeni kestim progestani bende başından beri.kullanıyorum 14 haftalikken sertleşme başlayınca dr a 18haftalikken gittiğimde durumu anlattım progestana tekrar basla dedi onun baya iyi geldiğini hissettim birde karnında yag dokusu fazlaysa ondan daha hissetmemiş olabilirsin benceyok canim kullanmiyorum ilk uc ay kullandim ise yaramadi 4. Aydan sonra haftalik prulotun igne kullaniyorum
Merhaba hanimlar bu aralar cok sessiz topigimiz
Maşallah bende görürmüyüm bu zamanı 29Arkadaslar 35 haftaya girmek uzereyim belim cok agriyo sizdede böyle olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?