Canim bende ayni durumu yasamistim 4 gun felan hic hissetmemistim stresten esimde bende uyku uyumuyordum surekli uzaniyodum Tati yiyodum hareket etsin diye herkes Benim abartigimi dusunuyodu tabi onlara Gore hava hos senelerdir cocugum olsun diye neler yaptim hemen doktora gittim kalp atisini dinlentirdiler o an cok aglamistim doktor daha kucuk oldugu icin hergun hissedemen demisti ama sen git doktora icin rahat etsinYa arkadaşlarrrr gunaydin onceliklee
Ben bugün cok endişeli ve aglamaya hazır durumdayım.bebegin hareketleri bi dort gun oncesine kadardaha rahat hhissediyordum.sanki şimdi azaldı elim karnımda surekli hissetmeye çalışıyrumm
Benmi evham yapıyorum acabaa
kızlaaarrrrrrrr beni dinleyin lütfen bugün transferimin 12.günü ama ben dün öğrendim değerim 170 çıktı hamileyimdaha yolun çoooooooooooooooook başındayım hamiş anneler dualarınızı eksik etmeyin olur mu???
Valla sıcaklar benide çok kötü yapıyor bende çalışıyorum. Eylül sonunda 30 haftam doluyor benim ikiz ya daha erken ayrılıyorum. Çok yoruluyorum ise de gitmek istemiyorum senin de az kalmış umarım iyusindirevet canım az kaldı ama günler daha yavaş geçiyor sanırım yaz sıcaklar çalışmak zorlamaya başladı artık sırt ve bel ağrıları ve ayak şişmesi öldürüyor beni , sen nasılsın nasıl gidiyor
Canim Benim senin gibi imkanim yoktu olsaydi bende annemgilde kalirdim herhalde ilk zamanlar kaynanam gorumcem arkadaslar yapti uc ayi bitirdikten sonra kendim yaptim ilk zamanlar cok korkuyodum ama simdi herseyimi normal yapiyorumKızlar ben 5 aydır annemde kalıyorum ama artık evime geçmek istiyorum eşimden evimden epeydir ayrı kalıyorum sizlere bakan varmi yoksa kendi işinizi kendiniz mi yapıyorsunuz aslında birazda korkuyorum ama ne kadarda olsa evin ayrı oluyor bana fikir verin lütfen
Canim az kalmis mutlu sona insallah rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin dunyani en mukummel duygusuymus bu zamana kadar ki sevgiler bosmus evlat sevgisinin yanindaalışveriş ve hazırlıklar saolsun şu son 1 ay nasıl geçti anlamadım odası boyandı hafta sonu bikaç güne mobilyasıda gelecek inşaALLAH sonrasında kıyafetleri yerleştiririz bi kaç günde öyle geçer
valla canım bende çok yoruluyorum aslında 2 hafta önce çıkma hakkım vardı izne ama bebeğe saklamak için son 3 haftaya kadar çalışcam malesef allah dayanma gücü versin inşallah hepimize gün değil saat sayıyorum bazenValla sıcaklar benide çok kötü yapıyor bende çalışıyorum. Eylül sonunda 30 haftam doluyor benim ikiz ya daha erken ayrılıyorum. Çok yoruluyorum ise de gitmek istemiyorum senin de az kalmış umarım iyusindir
Canim az kalmis mutlu sona insallah rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin dunyani en mukummel duygusuymus bu zamana kadar ki sevgiler bosmus evlat sevgisinin yaninda
Gun belli olduktan sonra vakit hicde gecmiyor ben coj sabirsizlanmistim allahtan oglumda cok beklemedi ongun once geldi:)amin hemşerim günler azaldıkça heyecan başladı.dr haftaya perşembeye gün verelim dedi iyice heyecanlandım herşey rüya gibi geliyor
canım valla ben gurbetteyim ne tüp bebeği yaparken yanımda kimsem vardı ne sonrasında bir iki hafta annemle kaynanam geldi sonra hep ben hem çalıştım hem evimi çekip çevirdim şükür hiçbişey olmadı korkma bence çalışan demir pas tutmaz demişler kendini yormadan herşeyi yapabilirsinKızlar ben 5 aydır annemde kalıyorum ama artık evime geçmek istiyorum eşimden evimden epeydir ayrı kalıyorum sizlere bakan varmi yoksa kendi işinizi kendiniz mi yapıyorsunuz aslında birazda korkuyorum ama ne kadarda olsa evin ayrı oluyor bana fikir verin lütfen
37 haftaya kadar calisacaksin herhalde Ben cok yogun zaman çabuk geçiyor ama çok yoruluyorum amin herksr verir. İnşallahvalla canım bende çok yoruluyorum aslında 2 hafta önce çıkma hakkım vardı izne ama bebeğe saklamak için son 3 haftaya kadar çalışcam malesef allah dayanma gücü versin inşallah hepimize gün değil saat sayıyorum bazen
evet canım 37. haftaya kadar çalışcam zaten sonra 2 hafta içinde alacak bebeği doktor doğum öncesi izni sonrasına aktarıcam yani inşallah tabi allah güç verirse şimdilik 3 haftam kaldı çalışcak dayanırım diye düşünüyorum37 haftaya kadar calisacaksin herhalde Ben cok yogun zaman çabuk geçiyor ama çok yoruluyorum amin herksr verir. İnşallah
Hic korkma canim ikizlerin hatta ucuzlerin tekini kaybedip devam eden bircok hamile okudum...lekelenme konusuna gelince benim transferin16 gunu basladi 11.haftaya kadar ara ara devam etmisti.cok yogun olmadigi surece korkma ama dr unla gorus takip ettir bol su ic ve dinlen progestan kullaniyorsan fitil olarak kullan etkisi daha iyi oluyormus..merhaba kızlar size sorularım olcak ikizlerden birini kaybetim yola devam eden varmı birde gebeliğin ilk haftalarında kahverengi kanaması olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?