2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Canim tup bebekle ilgisi yok bence sezeryanin normal gebelikler bile artik sezeryan oluyor bende sezeryan oldum normal planlaniyordu ama bebegin kalp atisi yavaslayinca srzeryan oldum yani tamamen kismet isi
Dr lar hepp öyle diyor ancak geneli de zor elde edildiği için çatı kontrolü yapmaksızın sezeryan yapıyor...riske atmıyoruz dşyorlar...

Canım tebrik ederim. Konu kapanmış mı diye göz atarken gördüm ve çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. Analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...

Kızlar yardım edin sağ göğüs altında agri oluşuyor bende yatınca sanki şiş gibi geliyor ıgne batar gibi canımı acıtıyor bu durumu yaşayan varmi hamilelikte

Süt bezleri ile ilgilidir. Benimde hamilelikte kol altımda çıkmıştı. Korkup ultrason yaptırdım ve yağ bezesi dediler. Ama emzirdikçe küçüldü, bazen çıkıyor, bazen iniyordu, uzun süredir yok. Muhtemelen sütün iyi olacak... Bu arada bende ağrı yoktu. O nedenle garantili olsun genel cerrahiye gidip ultrason yaptırmakta fayda var.

Selam umarım her şey güzel geçmiştir, sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almışsınızdır.
Benimde 13. haftada yoğun kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım 20 gündürde kanamam devam ediyor iki tane 10 gün rapor kullandım .Cerrahpaşaya gidiyorum doktorum kanaman dururusa çalışabilirsin diyor.Ama endişe ediyorum günde 5saaat dersim var öğretmenim ama oturma fırsatım olmuyor.Heyet raporunu nereden aldınız

Canım özelden yazdım.

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

bende ayni seyi yapmıştım idrarda negatif çıktı ama kanda pozitif çıktı. Idrar testi kesinlikle belirleyici değil. Hatta benim kanda pozitifi gördükten sonra bile idrarlarim negatif çıkmıştı. Benimde iki embriyo trasferim vardı hatta o yüzden idrarda pozitif çıkması gerektiğine inanmıstim hormonlarim çok yüksektir diye. Sakın kendini üzüp perişan etme kqn testi sana doğru sonucu verecektir.

Canım Allah senden razı olsun. Kan testi verdim. Şimdi de sonucumu bekliyirum. İnşAllah dediğin gibidir canım. Lütfen benim için dua et. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah senin de bebeğini sağ salim kucağına almağı nasib etsin canım.

Sonucunu aldinmi

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

merhaba, bende hamileyim kızıma isim arıyorum kızının ismini ne koydun. ?

Tüp bebek icin hangi hastaneye nerede yaptırmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…