Amiin inş..
Rabbim sağsaglim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin ins
Oncelikle rabbim anali babali buyutsun haklisin onlari ozlemle bekledik ki baska islere firsat kalmiyo mis kokulu op bizim yerimize onunda ilk bayrami seninde ilk bayramin sayilrMerhaba arkadaşlar bende 2. Tüp bebek denememde hamile kaldım daha çok yeni 5 haftanın içerisindeyiz Allahım elimize almamızı nasip eder inşallah çok mutluyum Allahım olmayanlara da bu duyguyu nasip etsin insallah bayramınız Kutlarım arkadaşlar
Kızlar size bir sorum olucak ilk aylarda afadersiniz ishal olanınız varmı bu normal mi kaç gündür maffetti beni
canım ogluşuna rabbim hayırlı ömür versin yeni hamileliğinde hayırlı olsun normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı bende korkuyorum tekrar olursa diye oğluşum küçük bide sezeryan oldum o yüzden bide sen adet olmuşmuydun doğumdan sonra:)kızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz
epıdural sezaryan oldum cnm dogumdan 30 gun sonra adet oldum ben lohusa kanaması sandım sonrakı ay gwne oldum. 3iaydada hamıle kaldım hıc korkma bence bu hamıllıgım cok rahat gecıyo ıse de gıdıyorum zaman hızla gecıyocanım ogluşuna rabbim hayırlı ömür versin yeni hamileliğinde hayırlı olsun normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı bende korkuyorum tekrar olursa diye oğluşum küçük bide sezeryan oldum o yüzden bide sen adet olmuşmuydun doğumdan sonra:)
Rabbim tamamina erdirsin canim cok sevindim senin adina sorunsuz bir sekildr saglikla alirsin insallah kucagina bebeginiepıdural sezaryan oldum cnm dogumdan 30 gun sonra adet oldum ben lohusa kanaması sandım sonrakı ay gwne oldum. 3iaydada hamıle kaldım hıc korkma bence bu hamıllıgım cok rahat gecıyo ıse de gıdıyorum zaman hızla gecıyo
Kızlar tüp bebekler hep sezeryanle mi doğuyorr
Sen sezeryan mi oldun mira..normal dogumda yapan var canim ama drlarin cogu riske atmak istemiyor
Sen sezeryan mi oldun mira..
Canim tup bebekle ilgisi yok bence sezeryanin normal gebelikler bile artik sezeryan oluyor bende sezeryan oldum normal planlaniyordu ama bebegin kalp atisi yavaslayinca srzeryan oldum yani tamamen kismet isiKızlar tüp bebekler hep sezeryanle mi doğuyorr
Merhabalar,banada blast iki embriyo transfer edildi.10.gün değerim 441.sizce tek mi yoksa ikiz mi bu değere görebende eylülde trasfer olup hamile kalanlardanımmmmmm. şu an 5.hafta içindeyim
10.günde 103
12.günde 236 beta hcg çıktı 11 ekimde de ufacıkda olsa keseyi gördük
Merhabalar,banada blast iki embriyo transfer edildi.10.gün değerim 441.sizce tek mi yoksa ikiz mi bu değere göre
Teşekkür ederim.sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:) senin embriyondamı 5.Gün transferiydibence ikiz:) ben c.tesi ultrasona girdim ve tek kese gördü doktorum. Değerlerimize bakacak olursak senin ki benimkinin 4 katı :)
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?