2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Amiin inş..
Rabbim sağsaglim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin ins
Oncelikle rabbim anali babali buyutsun haklisin onlari ozlemle bekledik ki baska islere firsat kalmiyo mis kokulu op bizim yerimize onunda ilk bayrami seninde ilk bayramin sayilr

Kızlar size bir sorum olucak ilk aylarda afadersiniz ishal olanınız varmı bu normal mi kaç gündür maffetti beni

Kızlar size bir sorum olucak ilk aylarda afadersiniz ishal olanınız varmı bu normal mi kaç gündür maffetti beni

canim kayseride geceen ay yagan yagmurlar taskina neden olmus cesme sularindan dolayi herkes ayni dertten muzdarip.hatta bende digumdan bi kac gun once ayni sikayetle dra gittim hala hazir su tuketiyoruz.hemhazir su kullan hem de mutlaka bi dahiliye uzmanina gidip tahlil iste

Slmlar tecrübeli anne adaylari,transferinin 15. Günü, karnım sürekli şişiyo ve kramp giriyor.bazen dayanamiyorum.bu sizlerde de oldu mu?ilaçlar mi boyle yapiyo

[QUOTE38, post: 37201096, member: 520845"]canim kayseride geceen ay yagan yagmurlar taskina neden olmus cesme sularindan dolayi herkes ayni dertten muzdarip.hatta bende digumdan bi kac gun once ayni sikayetle dra gittim hala hazir su tuketiyoruz.hemhazir su kullan hem de mutlaka bi dahiliye uzmanina gidip tahlil iste[/QUOTE]
Çeşme suyuda içmeden canım ama kan pıhtılaşma iğnesi vurunuyorum onda yan etkisi ishal yazıyor ondanmı bilmiyorum doktora 9 da gideceğim soracağım çok sağol bilgin için cnm inşallah bebeğe birşey olmaz

Kızlar benim 5. Bucuk haftalik oldu.. bugun beta hcg yaptm 11500 cikti. Cok muyüksek sizce?? Yardim edin neolurr

Kızlar yardım edin sağ göğüs altında agri oluşuyor bende yatınca sanki şiş gibi geliyor ıgne batar gibi canımı acıtıyor bu durumu yaşayan varmi hamilelikte

canım ogluşuna rabbim hayırlı ömür versin yeni hamileliğinde hayırlı olsun normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı bende korkuyorum tekrar olursa diye oğluşum küçük bide sezeryan oldum o yüzden bide sen adet olmuşmuydun doğumdan sonra:)

bende eylülde trasfer olup hamile kalanlardanımmmmmm. şu an 5.hafta içindeyim
10.günde 103
12.günde 236 beta hcg çıktı 11 ekimde de ufacıkda olsa keseyi gördük

epıdural sezaryan oldum cnm dogumdan 30 gun sonra adet oldum ben lohusa kanaması sandım sonrakı ay gwne oldum. 3iaydada hamıle kaldım hıc korkma bence bu hamıllıgım cok rahat gecıyo ıse de gıdıyorum zaman hızla gecıyo

Rabbim tamamina erdirsin canim cok sevindim senin adina sorunsuz bir sekildr saglikla alirsin insallah kucagina bebegini

Ben normal doğum düşünüyorum tabi çok erken ama hep normal doğum isterdim oldum olası. Hatta bazen normal doğumda da epidural yapılıyomuş. Ben bağıra bağıra doğurmak istiyorum Allah nasip ederse bakalım hep beraber görücez sanırım:)

bende eylülde trasfer olup hamile kalanlardanımmmmmm. şu an 5.hafta içindeyim
10.günde 103
12.günde 236 beta hcg çıktı 11 ekimde de ufacıkda olsa keseyi gördük
Merhabalar,banada blast iki embriyo transfer edildi.10.gün değerim 441.sizce tek mi yoksa ikiz mi bu değere göre

Merhabalar,banada blast iki embriyo transfer edildi.10.gün değerim 441.sizce tek mi yoksa ikiz mi bu değere göre

bence ikiz:) ben c.tesi ultrasona girdim ve tek kese gördü doktorum. Değerlerimize bakacak olursak senin ki benimkinin 4 katı :)
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

bence ikiz:) ben c.tesi ultrasona girdim ve tek kese gördü doktorum. Değerlerimize bakacak olursak senin ki benimkinin 4 katı :)
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
Teşekkür ederim.sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:) senin embriyondamı 5.Gün transferiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…