Maşallah cnm hayırlı olsun RABBİM kucağına almayıda nasip etsinkızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz
maşallah maşallah allah devamını nasip etsin canım inşallah 9 ay çok güzel bi hamilelik ve sonrasında mucizene kavuşursun aramıza hoşgeldinnnnSlm kızlar bende geldim aranıza inş 9 ay bilgilerimizi paylşmk nasip olur ben 3 tüpün ardından gelen rabbimn mucizesi bebeğimin klp atımı için çarşamba günü gidecem dualarınızda bnada yer verirseniz çok sevnrim inşnbu sefer tamamına ermek nasip olur allhın izniyle
canımmmm çok sevindim 5 ay arayla 2. hamilelik demekki rabbim isteyince herşey olur allahımın mucizesi , bizde bebekten sonra nasıl olsa olmuyo diye korunmayı düşünmüyoruz demekki oluyomuş korunsak mı acabakızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz
Sağol canım hoşbulduk inş rabbimn izyle bu kez kavuşmak nasip olsunmaşallah maşallah allah devamını nasip etsin canım inşallah 9 ay çok güzel bi hamilelik ve sonrasında mucizene kavuşursun aramıza hoşgeldinnnn
inşallah canım, ayyyy doğumunda bahara denk geliyor ne güzel maşallahSağol canım hoşbulduk inş rabbimn izyle bu kez kavuşmak nasip olsun
aman korunmayalim olsun bebişlerimiz bizimde yüzümüz gülsün hasretimiz dinsin neler çekiyoruzcanımmmm çok sevindim 5 ay arayla 2. hamilelik demekki rabbim isteyince herşey olur allahımın mucizesi , bizde bebekten sonra nasıl olsa olmuyo diye korunmayı düşünmüyoruz demekki oluyomuş korunsak mı acaba
kızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz
Hatirladim tabi canim oncelikle oglusunu rabbim anali babali saglikla buyutsun....hamileliginde hayirli olsun....cok sevindim...rabbim isteyen herkese versin stresss cok onemli ama insanin elinde olmuyo iste..burada zeni bekliyoruz tecrubelerini bekliyoruz..benim oglum yedi yasinda bazi seyleri unutuyo insan ....kızlar benı hatırladınız mı bılmıyorum. nazarboncuk kıtapkurdu alpın annesı hatırlar.. benım oglusum bes aylık oldu buyudu teyzelerı ...masallah sızlerınde haftaları ılerlemıs. hatırlarsanız benım cok sıkıntılı kanamalıve 9 ay yatarak gecırdıgım hamılellıgım olmustu. ısze mujde vermek ıstıyorum. ben 6 haftalık hamıleyım hem de kendılıgınden oldu nasıl oldu anlamadık stres olmayınca oluyormus.. cok mutluyum yanı tup bebekten sonra normal yollada oluyormus. sıze tavsıyem ne olur kendınızı sıkmayın benım ılk hamılelıgım cok kotuydu hep tyatmıstım ama sımdı ınsallah oyle olmaz
Canim yakındır doğumun ınş. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canim.Merhaba arkadaslar tam 40 haftayi doldurduk ama kizim dogmadi daha sabirla ve heycanla ve tabi biraz korkuyla kizimin gelmesini bekliyom allahim hepimize kolay dogumlar nasip etsin
Hepimiz kullandık inşallah bir şey olmaz sorunsuz olsun hersey yolunda gitsinKızlaar merhababende çok şükür ki ilk denememde hamile kaldım ve şuan 20 haftalık hamileyim.. aslında şuan bi sorun yok ama bazen kendi kendime evham yapıyorum.. hele bebişimin kıpırtilarini içimde hissettikce.. benim kaygilarim transferden sonra kullandığımız haplar (estrofem... ) acaba bi yan etkisi oluşmuşmudur ileriye dönük.? Rabbim bebislerimizi evlatlarimizi korusun... isteyen herkesede nasip etsin inş
bizim kucuk hanim bir aylik oldu canim inan onunla ugrasmaktan vakit kalmiyor.ara ara girip bakiniyorum o kadar yazmaya firsat kalmadan sesi geliyor.seninde az kalmis masaALLAH RABBIM hayirla kucagina almayi nasip etsinNe zamandir girip bisey paylasan yok hanimlar nasilsiniz azicik hareketlensin topigimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?