Kızlar boyle seylere inanmam ama son günlerde elevitle ilgili çıkan haberler ve firmanın da yalanlamamasi beni cok üzdü.. E vitamini için domuz jelatini kullaniyorlarmis.. Su an elevitin muadili decavit isimli bi ilac kullanıyorum gecen tanıdık bi eczacı Elevit yerine bunu vermişti muadili sen bunu kullan demişti tadı kötü geliyor ama hiç önemli degil.. Sizinde bilginiz olsun internetten araştırdım siz de arastirabilirsiniz maalesef 2 ay kullandım bilseydim kullanmazdim..
Aaa kız gercekten miii.. Hayırlı olsun canım cok sevindim...Gel o zaman topigimize sende ikiz ve cogul gebelikler 2014 ikiz annelerindeyiz..
Benim belirtiler bitmeye bile başladı zor bi 2 ay geçirdim artık daha iyiyim sen kaç haftalık oldun simdi?
Aaa kız gercekten miii.. Hayırlı olsun canım cok sevindim...Gel o zaman topigimize sende ikiz ve cogul gebelikler 2014 ikiz annelerindeyiz..
Benim belirtiler bitmeye bile başladı zor bi 2 ay geçirdim artık daha iyiyim sen kaç haftalık oldun simdi?
Nasil oldun canm agrilarn gectimi.
canım belim çok ağrıo aynı tutulmuş gibi tuhaf bi ağrı çok korkuyorum bi de tabi arada kasıklarıma giren ağrılarım war((( bişi sorcam afedersn seninde idrarını yapaken göbeğin sızlıo mu
Bulamadım topigi canım hangi başlıkta
Allah razı olsun canım bilgilendirdiğin iyi oldu..ben kullanmıyorum ondan acaba sonra mı verecek bana
Nasil oldun canm agrilarn gectimi.
Bana bastan vermişlerdi canım folik asit ve multivitamin destek hapı..
çok şükürler olsun canım bugün iyiyim, inş olumsuz bişey olmamıştır. salı günü kalp atışı için sabırsızlıkla bekliyorum...sen nasılsın canım, bebişin nasıl?
Canm aman iyi ol agrilarm bnimde oluyo ara ara ama belim asiri agriyo iki ayagimada vuruyo canm. Bebisimde iyidir ins cuma gunu randevumuz var ins iyidir. Kendimi yormamaya calisiyorum ole gun geciriyo. Sende ins duyarsin kalp atisini.
Allah razı olsun canım, inş duyarım sesini,
ne kadar kendimi yormayayım desem de olmuyo, akşam 7 ye kadar çalış sonra gel yemek yap ufak tefek ev işleri derken ister istemez yoruluyorum..Allahtan işim masa başı canım...
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize
kaç hafalıksınz cnm
Allah razı olsun canım, inş duyarım sesini,
ne kadar kendimi yormayayım desem de olmuyo, akşam 7 ye kadar çalış sonra gel yemek yap ufak tefek ev işleri derken ister istemez yoruluyorum..Allahtan işim masa başı canım...
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize
kaç haftalıksınız canım
Nasılsınız bakalım? Bizim bulantilarimiz azaldı çoook sükür ama basım agrıyo iki gundur..bide sabah 5 de ayaktayım 1 haftadır :) cok komik ama kurulu saat gibi uyanıyorum :) ve bi daha uyuyamıyorum..:)
7.haftadayız canım, ya senin?
biz 7+2 olduk bugün:)) sen neden duymadn kalp atışını ben 6+4 te duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?