2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Hayırlı olsun, hoşgeldin canım aramıza...değerin gayet iyi maşallah, tek embriyo mu transfer edilmişti?

Canm aman iyi ol agrilarm bnimde oluyo ara ara ama belim asiri agriyo iki ayagimada vuruyo canm. Bebisimde iyidir ins cuma gunu randevumuz var ins iyidir. Kendimi yormamaya calisiyorum ole gun geciriyo. Sende ins duyarsin kalp atisini.

inşallah iyidir canım keseyi ne zaman gördün

Crinone jele devammnn edenlerrrrrrrrrr bu nedirrrr bole yaaaa tortularmiii dersinnnn suluuu akintilarmiii dersinn kahve yeri gelio yesil pembeeee vajina girisiiii olduguuu gbiii tahristen kanamalarrrr bitmekk bilmiiiiiooo sizdeee yasiomsnzzzz kizlarrrrrr????? Suan 5+2gunluk hamileyim hftaya kesemi gormeye gdicemmm allahinnnn izniyleeeee

canım bende şimdi bunu yazacaktım....bende de jel çubuğunu çıkardıktan sonra kahverengi tortu gibi bendede geliyor....ve vajinadamda tahriş oldu...ağrı oluyor artık...

Nasılsınız bakalım? Bizim bulantilarimiz azaldı çoook sükür ama basım agrıyo iki gundur..bide sabah 5 de ayaktayım 1 haftadır :) cok komik ama kurulu saat gibi uyanıyorum :) ve bi daha uyuyamıyorum..:)
iyi olmana çok sevindim canım benin de bugün başım çatladı ağrıdan dayamadım tülbentle başımı sıktım iyi geldi ben canım tam terine sabah kolay uyanamıyorum hiç sanki yatağa çakılmışım gibi
tebrik ederim canım rabbim kucağın almayı nasip etsin inşş değerin de çok iyi çıkmış iniş hep böyle güzel devam eder

benim de sadece parça parça dökülüyor fazlası orda birikmiş gibi inşş bidaha gittiğim de keser artık jeli

Bulantım azaldı dedim bu aksam gittim kustum yani demekki hiç belli olmuyormuş :) jelden bende nefret ediyorum ins pazartesi kontrol var sanırım bitiyo artık benim jelle arkadaşlığım :) 12 hafta olunca keselim demişti cunku:)

Kizlar bugun kontrole gittim bebegim 1,75 ml olmus kurban oldugum nasil can veriyor kafasi ayaklari nasildi cok tuaf oldum hala etkisindeyim siz neler yaptınız

jel genellıkle 12. haftada kesılıyo kızlar. isterseniz doktorunuzla konusup hapa cevırtın jelı.... ben oyle yaptım. progestan hap kullanıyorum...

Aynen bende de oyle ama jelden sonra guzel yuruyus yaparsam pek geri gelmiyo son zamanlarda basladi benimde tam 5 hafta oldu bugun 5+0 :)) igneye devam ediyo musun progestana yani

Aynen bende de oyle ama jelden sonra guzel yuruyus yaparsam pek geri gelmiyo son zamanlarda basladi benimde tam 5 hafta oldu bugun 5+0 :)) igneye devam ediyo musun progestana yani

Cnmmm bniii mafffff ettiii bu jel n kdr yuruys ypsmdaaa yokkk dunnn bayagiii bildiginn suu gbii akioduuu evttt igneye devamm dun bayagi kahve pembe karisik geldiiii normalmiiiii bu snra kesildiii

aynen nefret bir şey bu jel biran önce bırakmak istiyorum kontrole gittiğimde konuşacam başka bişi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…