hanımlar merhaba....sayfanızı baştan beri okuyorum...maşallah ne güzel toplanmışsınız....5. tüp bebek denememiz bu.... benimde bugün 14. günüm....11. günümde 804 değerini almıştım çok şükür...doktorum değer yüksek çıkınca tekrarlatmadı...pazartesi günü yani 16. gün ultrasyonda görün bana bilgi ver dedi...bakalım pztyi sabırsızlıkla bekliyoruz kızlar..... :))))
Canm aman iyi ol agrilarm bnimde oluyo ara ara ama belim asiri agriyo iki ayagimada vuruyo canm. Bebisimde iyidir ins cuma gunu randevumuz var ins iyidir. Kendimi yormamaya calisiyorum ole gun geciriyo. Sende ins duyarsin kalp atisini.
Hayırlı olsun, hoşgeldin canım aramıza...değerin gayet iyi maşallah, tek embriyo mu transfer edilmişti?
hayırlı olsun canım, ben 7.haftadayım yani 6+3 deyim bugün. salı günü gidicem inş doktora
Crinone jele devammnn edenlerrrrrrrrrr bu nedirrrr bole yaaaa tortularmiii dersinnnn suluuu akintilarmiii dersinn kahve yeri gelio yesil pembeeee vajina girisiiii olduguuu gbiii tahristen kanamalarrrr bitmekk bilmiiiiiooo sizdeee yasiomsnzzzz kizlarrrrrr????? Suan 5+2gunluk hamileyim hftaya kesemi gormeye gdicemmm allahinnnn izniyleeeee
inş hemen duyarsın canım duyana kadar çok stresli oluo uykularım kaçıodu umarım allah onları bizden alamz bize bağışlarr
hoşbuldum..... :))) hayır canım 2 embriyo transfer edildi....
bakarsın ikiz olur canım, Rabbim gönlündekini versin
iyi olmana çok sevindim canımNasılsınız bakalım? Bizim bulantilarimiz azaldı çoook sükür ama basım agrıyo iki gundur..bide sabah 5 de ayaktayım 1 haftadır :) cok komik ama kurulu saat gibi uyanıyorum :) ve bi daha uyuyamıyorum..:)
hanımlar merhaba....sayfanızı baştan beri okuyorum...maşallah ne güzel toplanmışsınız....5. tüp bebek denememiz bu.... benimde bugün 14. günüm....11. günümde 804 değerini almıştım çok şükür...doktorum değer yüksek çıkınca tekrarlatmadı...pazartesi günü yani 16. gün ultrasyonda görün bana bilgi ver dedi...bakalım pztyi sabırsızlıkla bekliyoruz kızlar..... :))))
Crinone jele devammnn edenlerrrrrrrrrr bu nedirrrr bole yaaaa tortularmiii dersinnnn suluuu akintilarmiii dersinn kahve yeri gelio yesil pembeeee vajina girisiiii olduguuu gbiii tahristen kanamalarrrr bitmekk bilmiiiiiooo sizdeee yasiomsnzzzz kizlarrrrrr????? Suan 5+2gunluk hamileyim hftaya kesemi gormeye gdicemmm allahinnnn izniyleeeee
Bulantım azaldı dedim bu aksam gittim kustum yani demekki hiç belli olmuyormuş :) jelden bende nefret ediyorum ins pazartesi kontrol var sanırım bitiyo artık benim jelle arkadaşlığım :) 12 hafta olunca keselim demişti cunku:)iyi olmana çok sevindim canımbenin de bugün başım çatladı ağrıdan dayamadım tülbentle başımı sıktım iyi geldi ben canım tam terine sabah kolay uyanamıyorum hiç sanki yatağa çakılmışım gibi
benim de sadece parça parça dökülüyor fazlası orda birikmiş gibi inşş bidaha gittiğim de keser artık jeli
hoşbuldum..... :))) hayır canım 2 embriyo transfer edildi....
iyi olmana çok sevindim canımbenin de bugün başım çatladı ağrıdan dayamadım tülbentle başımı sıktım iyi geldi ben canım tam terine sabah kolay uyanamıyorum hiç sanki yatağa çakılmışım gibi
tebrik ederim canım rabbim kucağın almayı nasip etsin inşş değerin de çok iyi çıkmış iniş hep böyle güzel devam eder
benim de sadece parça parça dökülüyor fazlası orda birikmiş gibi inşş bidaha gittiğim de keser artık jeli
Aynen bende de oyle ama jelden sonra guzel yuruyus yaparsam pek geri gelmiyo son zamanlarda basladi benimde tam 5 hafta oldu bugun 5+0 :)) igneye devam ediyo musun progestana yani
inşallah iyidir canım keseyi ne zaman gördün
Amin canm ins keseyi 5 haftalikken gordum
canım karından mı baktılar alttan mı muayeneyle gördüler keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?