2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin benim şu an sıkıntım olmadığı için çok rahat geçiyo hamileliğim çok şükür inş hayırlı haberler alırsın canım
kafayı sıyırmadan rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin paranoyak oldum iyice evhamlı bir anne olacam galiba

aynen canım bende daha küçük olduğu için bişey histemiyoruz belki de bütün sıkıntımız onun için hep bi tedirginlik bide tadaviyle olduğu için kucağımıza alana kadar öyle olacak galiba

daha keseyide görmediğim için korkuyorum sürekli elim yüreğimde geziyom

daha keseyide görmediğim için korkuyorum sürekli elim yüreğimde geziyom

aynen canım bende ilk kont öyleydim o gece nasıl sabah yaptım bir ben bilirim sanki kalbim ağzım da atıyodu taki bebeğimi görene kadar ama bu kez de kalp sesini duyamadık inş bidaha ki sefer duymak nasip olur

tedirgin olmakta çok haklısın

bes haftalık hamileyim kahveyle pembe arası akıntım oldu jelle birlkte acaba normal mii çok korktum ilk kez geldi nolur yardım edin

Cnmmm bndeee surekliii oluooo ne kahvelerrr ne pembelerrrr bitmek bilmioooo 5+4haftalik hamileyimm,, yazilanlari okuyunca rahatladimm,, herkeste oluo ama icin rahat etmesi icin sen doktoruna haber ver yinede...

Mrb arkadaşlar.. Bende eylül ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım ohss olma ihtimalim yüzünden transferim ekim ayına kaldı.. Şuan 5+3 günlük hamileyim ama dün kahverengi akıntım geldi dr gittik kese göründü.. Kan değerimde gayet iyiydi.. Ama bugün şiddetli kanamam oldu parçada geldi 2 kere dr gittik kesem hala aynı yerde duruyormuş yrn sabah kendi dr gitcem.. Sizce bebeğimi kaybediyormuyum..

hanımlar bende bugün bebişimin kesesini gördüm çok şükür....kan değerine göre ikizmi acaba dedik ama tekmiş...ama olsun sağlıklı olsunda....kızlar keseyi gördük ama kalp atışı için doktor daha erken dedi...haftaya çarşamba dedi....6.haftada görünürmüş kalp atışı.sizdede öyle mi oldu yaaa çok korkuyorum...allahım ne olur kalp atışınıda duyayım...ne olur....

Evet canım 6+ günlerde duyulur dogru söylemiş

Gozunaydin canim seninkisi kacinci gun embriyosu vede ne zaman transferin olmustu es zamanli ogrendijde gebekigimizi bende henuz gormedimde

Arkadaslar verdiginiz cevaplar icin tesekkur ederim hepinizden allah razi olsun insan ayni seyleri yasayan birilerinden duymak rahatlatiyor

kızlar bişey soracağım size hamilelikte saç kestirilir mi :44:büyüklemiz kesilmez diyo genel de ama saçlarım o kadar uzun ki nerdeyse belim de uğraşmak çok zor geliyor allahın izniyle doğuma kadar nasıl uğraşacağım çok yoruyor beni

canım bence onlar batıl inanç saçların o kadar uzunsa hem senin hemde bebeğinin alacağı vitaminleri saçların alacak size zarar verecek dinimizde önce sağlık der herzaman dinen sakıncası olmayan bir şey zararlı değildir bence yani

Merhaba canim bende bugun cok sukur keseyi gordum gobekten bakti 10 gun sonra kalp atisi ve kontrol icin gel dedi tek kese gorundu bende de .. bugun kahve rengi leke geldi cok korktum neseki sorun yokmus ulun beyi ariyorum adam acmiyor cildircam bende keseyi gorunce haber ver ona gore ilaclar hakkinda bilgi vercem dedi adam geri de donmedi simdi igne jel devam mi degil mi bilmiyorum birazdan esimin ceple aricam farkli no diye acar belki 7 ekimde transferim olmustu 5. Gun embriyosu 12. Gun beta 494 du..

Cnmm bndede cok sık oluo kahve lekelenmee,,, bnde 5ekim transfer 4.gun embriyosu 12.gun beta hcg 462 bnde persembe gdicem kese icin ama tam 6haftalik oluorum o gun isallah kalp sesinide duyarimm,,, cnm sen tek gebelik mi yoksa ikizmi??

gözün aydın canım...beni de aramadılar daha ilaçlar için daha bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…