hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsinIns canım hayırlısıyla doğururuz bebislerimizi bana baska progesteron vermedi jeli kullan dedi sanırım daha kolay emiliyo diye..yarın kontrol var bskalım cok heyecanlıyım..vala cok şükret haline bulantı cok zor bisiymis hamileliğin tadı çıkmıyo
kafayı sıyırmadan rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin paranoyak oldum iyice evhamlı bir anne olacam galiba
hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsinbenim şu an sıkıntım olmadığı için çok rahat geçiyo hamileliğim çok şükür inş hayırlı haberler alırsın canım
aynen canım bende daha küçük olduğu için bişey histemiyoruz belki de bütün sıkıntımız onun için hep bi tedirginlikbide tadaviyle olduğu için kucağımıza alana kadar öyle olacak galiba
daha keseyide görmediğim için korkuyorum sürekli elim yüreğimde geziyom
bes haftalık hamileyim kahveyle pembe arası akıntım oldu jelle birlkte acaba normal mii çok korktum ilk kez geldi nolur yardım edin
bes haftalık hamileyim kahveyle pembe arası akıntım oldu jelle birlkte acaba normal mii çok korktum ilk kez geldi nolur yardım edin
hanımlar bende bugün bebişimin kesesini gördüm çok şükür....kan değerine göre ikizmi acaba dedik ama tekmiş...ama olsun sağlıklı olsunda....kızlar keseyi gördük ama kalp atışı için doktor daha erken dedi...haftaya çarşamba dedi....6.haftada görünürmüş kalp atışı.sizdede öyle mi oldu yaaa çok korkuyorum...allahım ne olur kalp atışınıda duyayım...ne olur....
hanımlar bende bugün bebişimin kesesini gördüm çok şükür....kan değerine göre ikizmi acaba dedik ama tekmiş...ama olsun sağlıklı olsunda....kızlar keseyi gördük ama kalp atışı için doktor daha erken dedi...haftaya çarşamba dedi....6.haftada görünürmüş kalp atışı.sizdede öyle mi oldu yaaa çok korkuyorum...allahım ne olur kalp atışınıda duyayım...ne olur....
kızlar bişey soracağım size hamilelikte saç kestirilir mi :44:büyüklemiz kesilmez diyo genel de ama saçlarım o kadar uzun ki nerdeyse belim de uğraşmak çok zor geliyor allahın izniyle doğuma kadar nasıl uğraşacağım çok yoruyor beni
Merhaba canim bende bugun cok sukur keseyi gordum gobekten bakti 10 gun sonra kalp atisi ve kontrol icin gel dedi tek kese gorundu bende de .. bugun kahve rengi leke geldi cok korktum neseki sorun yokmus ulun beyi ariyorum adam acmiyor cildircam bende keseyi gorunce haber ver ona gore ilaclar hakkinda bilgi vercem dedi adam geri de donmedi simdi igne jel devam mi degil mi bilmiyorum birazdan esimin ceple aricam farkli no diye acar belki 7 ekimde transferim olmustu 5. Gun embriyosu 12. Gun beta 494 du..
Cnmm bndede cok sık oluo kahve lekelenmee,,, bnde 5ekim transfer 4.gun embriyosu 12.gun beta hcg 462 bnde persembe gdicem kese icin ama tam 6haftalik oluorum o gun isallah kalp sesinide duyarimm,,, cnm sen tek gebelik mi yoksa ikizmi??
Merhaba canim bende bugun cok sukur keseyi gordum gobekten bakti 10 gun sonra kalp atisi ve kontrol icin gel dedi tek kese gorundu bende de .. bugun kahve rengi leke geldi cok korktum neseki sorun yokmus ulun beyi ariyorum adam acmiyor cildircam bende keseyi gorunce haber ver ona gore ilaclar hakkinda bilgi vercem dedi adam geri de donmedi simdi igne jel devam mi degil mi bilmiyorum birazdan esimin ceple aricam farkli no diye acar belki 7 ekimde transferim olmustu 5. Gun embriyosu 12. Gun beta 494 du..
Tek kese gorundu canim
Gozunaydin canim seninkisi kacinci gun embriyosu vede ne zaman transferin olmustu es zamanli ogrendijde gebekigimizi bende henuz gormedimde
gözün aydın canım...beni de aramadılar daha ilaçlar için daha bekliyorum....
canım çok sağol...benim 5. gün embriyosuydu...12 ekimde transfer olmuştu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?