2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ben de aynı sorundan muzdaribim canım, biraz araştırdım internetten dinen bi sakıncası yok yazıyo, ben de kararsız kaldım...ne yapsak acaba

Ben de aynı sorundan muzdaribim canım, biraz araştırdım internetten dinen bi sakıncası yok yazıyo, ben de kararsız kaldım...ne yapsak acaba
selam kızlar cevap vereyim bende araştırdım çünkü biliyorm :))) eşiniz izin verdiği sürece kestirebilirsiniz sakıncası yok :)

Canim doktorlar degil zaten hemsire anlatiyo ben umutu aradigimda suleyman beyle gorusmuyorum hemsiresi didem hanim ona bagliyolar sende hemsiresini sor hic degilse onunla gorus

canım karından mı baktılar kese için

canım önce karından baktı...tek kese gördü....bende emin misiniz???değerim yüksek çıkmıştı dedim...birde alttan bakalım dedi...ordanda baktı canım....eminim tek kese dedi.... :)))

Son düzenleme:
canım önce karından baktı...tek kese gördü....bende emin misiniz???değerim yüksek çıkmıştı dedim...birde alttan bakalım dedi...ordanda baktı canım....eminim tek kese dedi.... :)))

anladım canım hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Yeşbü
senin erken bakilmis gibi geldi ya da bana gec bakildi bilemedim benim 5. Gun embriyosu ve transferim 7 ekimdi 12. Testimi 19 ekimde yaptim ve bugun keseme gobekten bakildi alttan bakilmadi ben geriden mi geliyorum anlayamadim :s

Yeşbü
senin erken bakilmis gibi geldi ya da bana gec bakildi bilemedim benim 5. Gun embriyosu ve transferim 7 ekimdi 12. Testimi 19 ekimde yaptim ve bugun keseme gobekten bakildi alttan bakilmadi ben geriden mi geliyorum anlayamadim :s

yok canım geriden gelmiyorsun bence.....bana erken bakıldı bence....banada karından baktı önce ama ben iki tane olabilir diyince doktora alttanda bakalım dedi oyüzden cnaım...

amin canım inşallah...senle pilisenin diğer sayfaya yzdığınız gibi kalp atışını görene kadar hamileymişim gibi hissetmiyor insan....

sen en azından keseyi gördün birnebze rahatladın darısı görmeyenlere inşallah hayırlısıyla kucağımıza alana kadar rahatlayamayacağız galiba nazlı bebeklerimizi:))

yani canım bebekle saç kestirmenin bence de bi anlamı yok diyorum ne alaka :44:zaten önümüz kış saçım zor kuruyo bide migrenim var o yüzden çok korkuyorum herşeyden önce sağlık canım inan şu an uzun saçın bana hiç bi faydası yok
bende çok kararsız kaldım canım kim zamanım da ortaya bi laf çıkarmış işte saç kestirilirse bebeğin de aklı kısa olurmuş
selam kızlar cevap vereyim bende araştırdım çünkü biliyorm :))) eşiniz izin verdiği sürece kestirebilirsiniz sakıncası yok :)

eşimden yana bi sıkıntı yok canım çok şükür ikilem de kaldım :26:

hayırlısı olsun canım görmüşsün keseyi inş pıt pıtları da duymanı nasip etsin rabbim

Günaydın arkadaşlar, pazar akşam iç çamaşırım bi miktar lekelenmişti. Çok korktum, üzüldüm. Doktorum cuma günü keseleri görmeye gittiğimiz muayenede bu dönemde kanamaların olur normal demişti. Eşime lekelenmeyi söyleyince, doktorun normal bişey olmaz demişti dedi, ona daha çok üzüldüm. Dün yani pazartesi doktoruma mesaj attım, bilginiz olsun diye yazıyorum dedim. 1 tane kalçadan proluton depot yaz diye cevap verdi. Keşke kanama normal demeseydi. Akşam iğnemi yaptırdım. Bugün hiç bişey yok. Ama ne oldu merak ediyorum. Yarın eve yakın özel bir hastaneye gitsem göbekten keseleri görürmüyüm. Kalp atışı için 4 kasım pazartesiye gideceğim ve beklemek istemiyorum.

Allahin izniyle hiç bişey olmaz tatlim.bende senin gibi evhamliyim gerci bebek icin hepimiz Böyleyiz de bende dayamaz giderdim hatta gittim de kalp atışıni da baska doktorda duydum

Kizlarrrrrr persembe rabbiminnn izniyle 6haftalik oluorummm kese gormeye gitcez sizce kalp sesinide duyarmiyizzz????

Valla ben kac haftaligim cozemedim son adet tarihim 18 eylul 7 ekim transfer gunum dun keseyi gorduk ama kalp atisi icin erken dedi 10 gun sonra bakalım dedi ve gobekten muayene ettii cozemedim yanii

Canim senin 3. Gun embriyosu ise 5+3'sun ama 5. Gun embriyosu ise 5+6'sin yani her iki durumda da su anda 6. Haftanin icindesin kalp atisi 7. Haftanin icinde duyuluyomus sanirim onun icin sana 10 gun sonra demistir

Canim senin 3. Gun embriyosu ise 5+3'sun ama 5. Gun embriyosu ise 5+6'sin yani her iki durumda da su anda 6. Haftanin icindesin kalp atisi 7. Haftanin icinde duyuluyomus sanirim onun icin sana 10 gun sonra demistir

5. Gun embriyosu o zaman 5+6 yim tsk ettim canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…