kızlar bişey soracağım size hamilelikte saç kestirilir mi :44:büyüklemiz kesilmez diyo genel de ama saçlarım o kadar uzun ki nerdeyse belim de uğraşmak çok zor geliyor allahın izniyle doğuma kadar nasıl uğraşacağım çok yoruyor beni
selam kızlar cevap vereyim bende araştırdım çünkü biliyorm :))) eşiniz izin verdiği sürece kestirebilirsiniz sakıncası yok :)Ben de aynı sorundan muzdaribim canım, biraz araştırdım internetten dinen bi sakıncası yok yazıyo, ben de kararsız kaldım...ne yapsak acaba
Merhaba canim bende bugun cok sukur keseyi gordum gobekten bakti 10 gun sonra kalp atisi ve kontrol icin gel dedi tek kese gorundu bende de .. bugun kahve rengi leke geldi cok korktum neseki sorun yokmus ulun beyi ariyorum adam acmiyor cildircam bende keseyi gorunce haber ver ona gore ilaclar hakkinda bilgi vercem dedi adam geri de donmedi simdi igne jel devam mi degil mi bilmiyorum birazdan esimin ceple aricam farkli no diye acar belki 7 ekimde transferim olmustu 5. Gun embriyosu 12. Gun beta 494 du..
canım karından mı baktılar kese için
canım önce karından baktı...tek kese gördü....bende emin misiniz???değerim yüksek çıkmıştı dedim...birde alttan bakalım dedi...ordanda baktı canım....eminim tek kese dedi.... :)))
Allahhh kucaginada almayi nasip etsinn cnmm, kac embriyo transfer edilmisti sna cnm??
canım önce karından baktı...tek kese gördü....bende emin misiniz???değerim yüksek çıkmıştı dedim...birde alttan bakalım dedi...ordanda baktı canım....eminim tek kese dedi.... :)))
Yeşbü
senin erken bakilmis gibi geldi ya da bana gec bakildi bilemedim benim 5. Gun embriyosu ve transferim 7 ekimdi 12. Testimi 19 ekimde yaptim ve bugun keseme gobekten bakildi alttan bakilmadi ben geriden mi geliyorum anlayamadim :s
anladım canım hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
amin canım inşallah...senle pilisenin diğer sayfaya yzdığınız gibi kalp atışını görene kadar hamileymişim gibi hissetmiyor insan....
sen en azından keseyi gördün birnebze rahatladın darısı görmeyenlere inşallah hayırlısıyla kucağımıza alana kadar rahatlayamayacağız galiba nazlı bebeklerimizi:))
yani canım bebekle saç kestirmenin bence de bi anlamı yok diyorum ne alaka :44:zaten önümüz kış saçım zor kuruyo bide migrenim var o yüzden çok korkuyorumcanım bence onlar batıl inanç saçların o kadar uzunsa hem senin hemde bebeğinin alacağı vitaminleri saçların alacak size zarar verecek dinimizde önce sağlık der herzaman dinen sakıncası olmayan bir şey zararlı değildir bence yani
bende çok kararsız kaldım canım kim zamanım da ortaya bi laf çıkarmış işteBen de aynı sorundan muzdaribim canım, biraz araştırdım internetten dinen bi sakıncası yok yazıyo, ben de kararsız kaldım...ne yapsak acaba
selam kızlar cevap vereyim bende araştırdım çünkü biliyorm :))) eşiniz izin verdiği sürece kestirebilirsiniz sakıncası yok :)
Günaydın arkadaşlar, pazar akşam iç çamaşırım bi miktar lekelenmişti. Çok korktum, üzüldüm. Doktorum cuma günü keseleri görmeye gittiğimiz muayenede bu dönemde kanamaların olur normal demişti. Eşime lekelenmeyi söyleyince, doktorun normal bişey olmaz demişti dedi, ona daha çok üzüldüm. Dün yani pazartesi doktoruma mesaj attım, bilginiz olsun diye yazıyorum dedim. 1 tane kalçadan proluton depot yaz diye cevap verdi. Keşke kanama normal demeseydi. Akşam iğnemi yaptırdım. Bugün hiç bişey yok. Ama ne oldu merak ediyorum. Yarın eve yakın özel bir hastaneye gitsem göbekten keseleri görürmüyüm. Kalp atışı için 4 kasım pazartesiye gideceğim ve beklemek istemiyorum.
Kizlarrrrrr persembe rabbiminnn izniyle 6haftalik oluorummm kese gormeye gitcez sizce kalp sesinide duyarmiyizzz????
duyarsın inşallah canım altı haftalıkken duyulabiliyor
Valla ben kac haftaligim cozemedim son adet tarihim 18 eylul 7 ekim transfer gunum dun keseyi gorduk ama kalp atisi icin erken dedi 10 gun sonra bakalım dedi ve gobekten muayene ettii cozemedim yanii
Canim senin 3. Gun embriyosu ise 5+3'sun ama 5. Gun embriyosu ise 5+6'sin yani her iki durumda da su anda 6. Haftanin icindesin kalp atisi 7. Haftanin icinde duyuluyomus sanirim onun icin sana 10 gun sonra demistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?