Arkadaslar midem dahada bulaniyo 1 haftadir cogaldi. Istahim yoktu zorla yiyorum biraz alistim yemeye, fakat mide bulantisi cok kötü ediyor beni. Neler yapabilirim . tüm gün sürüyor sabah ve aksam daha cok oluyor ve mide agrisi var fena sekilde. Gece okadar agriyorki uyku bile uyuyamiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaslar hepniz bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..sizlerden morfoloji konusunda yardim rica edecegim..esinin sperm morfolojisi 0 olupta tup bebkle hamile kalan var mi aranizda? Aralik ayinda tedaviye baslicaz ama esimin sperm tahlilinde dun sifir morfoloji cikti bas anomalisi yuzde 50 civarinda en cokta kuyruk anomalisi var.. ama normal dollenmede yumurtaya girerken bile sperm kuyrugunu birakiyor diye biliyorum.o yuzden sanki kuyrugun icsi da pek onemi yokmus gibi geldi bana...sizlerin durumu nasildi bu konuda bana umut verecek birileri var mi acabaaa o morfoloji ile basari saglayan? simdiden cok tesekkurler
Kizlar benimde bi sorum var ozel olmazsa eger gebelikte agda sorununu nasil halletmeyi dusunuyosunuz ben bazen evde kendim bazende kuaforde yaptiriyodum ama hamileyken disarda yaptirmak istemiyorum bu ilk aylarda kendim evde agda yapsam sorun olur mu cogu yerde jiletle yapin yazmislar ama hemencik cikmaz mi yine karar veremedim
Ben hamilelikten beri hep yapıyorum sorun yok..ben yaparken zorlanmiyorum rahatım cunku..Her zaman yaptığın alıştığın biseyse yap bence bisi olmaz jilet dayanmiyo hiç:)Kizlar benimde bi sorum var ozel olmazsa eger gebelikte agda sorununu nasil halletmeyi dusunuyosunuz ben bazen evde kendim bazende kuaforde yaptiriyodum ama hamileyken disarda yaptirmak istemiyorum bu ilk aylarda kendim evde agda yapsam sorun olur mu cogu yerde jiletle yapin yazmislar ama hemencik cikmaz mi yine karar veremedim
canım bulantın falan var mı yada aşerme
Ben hamilelikten beri hep yapıyorum sorun yok..ben yaparken zorlanmiyorum rahatım cunku..Her zaman yaptığın alıştığın biseyse yap bence bisi olmaz jilet dayanmiyo hiç:)
Bulanti nadiren oluyo iki gecedir ruyamda yiyecek biseyler goruyorum bilmiyorum bu aserme sayılır mi ne gorduysem gunduz yememi soyluyolar :)) bende yiyorum
bendede yok canım ınsan bu sekilde şüphede kalıyorkızlar bende ne aşerme var ne mide bulantısı....(
kızlar bende ne aşerme var ne mide bulantısı....(
Slm cnm.Bızımde morfoloji sorunumuz var.0-1-2 cıktıgı oldu.Kecıboynuzu tozunu duzenli alınca sayı arttı morfoloji de en fazla 2 oldu.2. Mikro enjeksiyon ıle suan 8 haftalık hamileyım.Hamıle kalınıyor ama gelişimi devam edecekmi ben bu konuda cok tedirginım.Bızım gıbı olup bebegını doguranlar varmı acaba?Arkadaslar hepniz bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..sizlerden morfoloji konusunda yardim rica edecegim..esinin sperm morfolojisi 0 olupta tup bebkle hamile kalan var mi aranizda? Aralik ayinda tedaviye baslicaz ama esimin sperm tahlilinde dun sifir morfoloji cikti bas anomalisi yuzde 50 civarinda en cokta kuyruk anomalisi var.. ama normal dollenmede yumurtaya girerken bile sperm kuyrugunu birakiyor diye biliyorum.o yuzden sanki kuyrugun icsi da pek onemi yokmus gibi geldi bana...sizlerin durumu nasildi bu konuda bana umut verecek birileri var mi acabaaa o morfoloji ile basari saglayan? simdiden cok tesekkurler
Arkadaslar hepniz bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..sizlerden morfoloji konusunda yardim rica edecegim..esinin sperm morfolojisi 0 olupta tup bebkle hamile kalan var mi aranizda? Aralik ayinda tedaviye baslicaz ama esimin sperm tahlilinde dun sifir morfoloji cikti bas anomalisi yuzde 50 civarinda en cokta kuyruk anomalisi var.. ama normal dollenmede yumurtaya girerken bile sperm kuyrugunu birakiyor diye biliyorum.o yuzden sanki kuyrugun icsi da pek onemi yokmus gibi geldi bana...sizlerin durumu nasildi bu konuda bana umut verecek birileri var mi acabaaa o morfoloji ile basari saglayan? simdiden cok tesekkurler
Kizlar benimde bi sorum var ozel olmazsa eger gebelikte agda sorununu nasil halletmeyi dusunuyosunuz ben bazen evde kendim bazende kuaforde yaptiriyodum ama hamileyken disarda yaptirmak istemiyorum bu ilk aylarda kendim evde agda yapsam sorun olur mu cogu yerde jiletle yapin yazmislar ama hemencik cikmaz mi yine karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?