2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kizlarrr 5+6 gunlugum istahimm oldukca iyiydiiiu hc biseyim yoktuuu agzimin tadi 2 gundur tamm bozulduu kokulara dayanamiorumm istahim kapandi zorla yiorum surekli tursu ve tuzlu seler istiorummm sizlerdede oluomu bole????

Kızlar benim daha çok yeni 4+3 ben ara ara kasıklarımda batma hissediyorum özellikle sağ kasık bazen de ağrı size de olyor mu bide biraz da kaşıntı vajinada

Kizlarrr 5+6 gunlugum istahimm oldukca iyiydiiiu hc biseyim yoktuuu agzimin tadi 2 gundur tamm bozulduu kokulara dayanamiorumm istahim kapandi zorla yiorum surekli tursu ve tuzlu seler istiorummm sizlerdede oluomu bole????

Keske bendede olsa ıkı arkadasım senın gıbıydı saglikli sekilde cocuklarını dogurdular banada sorup duruyorlar sımdı agzının tadı bozuldumu diye ama bende yok

Sabah kahvaltisi çok zor yapiyorum canim hic istemiyo muz yerken midem bulaniyo zorla yiyorum bi de ilk defa bu sabah agzimda igrenc bi tat vardi hatta bogazima filan baktim acaba tahris olup kanadimi diye heralde haftalar ilerledikce yeni yeni seyler cikacak

Hayatim boyunca sabah kahvaltilarinda yumurta vazgecilmezimdirrr,,, su bi kac gndur adini duydugumda fenalasiorumm,, haftada 2balik yerdim zevkle suan kokusuna dayanamiorumm agzimib tadiiiii cokkkkkkk kotuuuuuuuu arkadaslarrrrr ooofffffffffff

cok sagol canim esimde bir suru vitamin aliyor ayrica keci boynuzu pekmezi ve kuru de kullaniyoruz hayirlisi bakalim bir ay sonra yumurta toplanip dollenecek insallahhh..seni tebrik ederimm

Hayatim boyunca sabah kahvaltilarinda yumurta vazgecilmezimdirrr,,, su bi kac gndur adini duydugumda fenalasiorumm,, haftada 2balik yerdim zevkle suan kokusuna dayanamiorumm agzimib tadiiiii cokkkkkkk kotuuuuuuuu arkadaslarrrrr ooofffffffffff

banada oluyor canım sabah özelliklede öle yiceklerden tiksinmiyorum ama birşeyde yiyesim geliyor zorla yiyorum sonrada keşke yemeseydim diye pişman olıuyorum rahatsız oluyorum yemek yiyince

aynen canım bende öyle oluyorum sanki tüp yalamışım gibi değişik bir tat oluyor sürekli değil ama ara ara oluyor

banada oluyor canım sabah özelliklede öle yiceklerden tiksinmiyorum ama birşeyde yiyesim geliyor zorla yiyorum sonrada keşke yemeseydim diye pişman olıuyorum rahatsız oluyorum yemek yiyince

Ayyyyy inanmiorummm birebirrr ayniii bole sanki cnm cekiomus gbi oluo yiorum sonra pisman oluorum o tat yine geliooo doktoruna sordunmu neden olurmus???

Ayyyyy inanmiorummm birebirrr ayniii bole sanki cnm cekiomus gbi oluo yiorum sonra pisman oluorum o tat yine geliooo doktoruna sordunmu neden olurmus???

yok canım sormadım hiç normaldir gebeliğin ilk aylarında oluyor seviniyorum ben bebeğimin benimle olduğunu anlıyorum:))birçok kişi aynı şeylerden yakınıyor demek ki normal:))

cok tebrik ederim arkadasim Allah saglikli sihhatli dogumunu nasip etsin..

Cnmm bnm bi cok doktor soluo tup bebek morfolojinin 0 olmasi bisi ifade etmio zaten onlar en duzgun sekilli spermi kendileriiii secioo ve yumurtayla birlestirio o yuzden icin rahat olsun kafanda emin olduktan sonra bu is olmus bil, hersey kafada bitio...

kahvaltıdan önce hafif bişiler ye o rahatlatıyor biraz ben ayran içiyorum iyi geliyor sende öyle şeyler dene işe yarıyor canım

insallah canim insallah su tedirginligi uzerimizden atmamiz lazim biliyorummmm elimden geleni yapip esime moral vermeye calisyorum hep..ama endiseler gelip yerlesiyo yine kafa,a hadi tuttu saglikla buyuyecekmi dogacakmi..amannn guzel seyler konusalim:) olacak olacak olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…