Ama kesin belli olmaz canım değerlerle bi arkadas 70 le ikiz hamileydi mesela.. Bana doktorum degeri duyar duymaz ikiz olabilir dedi ama kendimi sartlamadim kese gunüne kadar tek diye düşündüm hayal kırıklığı yaşamayayım diye..ikiz olması sürpriz gibi geldi:)Off çok yüksekmiş benim o kadar değilneyse kısmet artık iki mi bir mi bakıcaz :)
Maalesef bi çaresi yok canım..10 hafta bitesiye yataktan kalkamadim ve tuzlu krakerden bile igrenmistim duşun.. Ama sonra yavaş yavaş düzeliyo merak etme..Kizlarrrrrrrrr sürekliiiiiii uyumakkkk istiorummmm hiccccc bise yemekkk istemiorummmn sadeceeee tuzlu selerrr agziminnnnnnn tadiiiiiiii cokkkkkk amaaaaa cokkkkkkkk kötü oooooooooffffffffff yardimmmmmm
canım bende de var o uyku hali...gözümü açamıyorum...sürekli uyumak istiyorum...şuanda mesela işteyim ....çok fenayım uykudan....
bende öyleyim sürekli bir yorgunluk ve uykusuzluk hali bende bişi yemek istemiyorum yiyince de pişman oluyorum midem bulanıyor falan bir tuhaf oluyorum benimde bağırsaklarım çalışmıyor en çok o rahatsız ediyor beni
Ama kesin belli olmaz canım değerlerle bi arkadas 70 le ikiz hamileydi mesela.. Bana doktorum degeri duyar duymaz ikiz olabilir dedi ama kendimi sartlamadim kese gunüne kadar tek diye düşündüm hayal kırıklığı yaşamayayım diye..ikiz olması sürpriz gibi geldi:)
Maalesef bi çaresi yok canım..10 hafta bitesiye yataktan kalkamadim ve tuzlu krakerden bile igrenmistim duşun.. Ama sonra yavaş yavaş düzeliyo merak etme..
Bnde artik yiyebildiklerimide yiyemiorummm her gun farklilasiooo tiksindigim selerrr peynirrr severdimm tuzlu diee suan fena yapio bniiiii tuzzlu ayrana sardim suan bide yogurt,, amaaa kokularrrrr bniiii mafffff edioooo dayanamiorum her turlu kokuyaaaaa fenalasiorummm
Yok allaha sukur benim ki o kadar degil hazimsizlik problemim var benim oda fena yapiyor
Bakkk bndede tek hazimsizlik yokk meyvelere karsi allahtn hc tiksinmem olmadiii gnde en az 3porsiyon meyve yiorumm meyve hazimsizligini oldugu gbi ortadan kaldirir cnmmm
Bakkk bndede tek hazimsizlik yokk meyvelere karsi allahtn hc tiksinmem olmadiii gnde en az 3porsiyon meyve yiorumm meyve hazimsizligini oldugu gbi ortadan kaldirir cnmmm
normal hamilelik belirtilerini bile tedirginlikle karşılıyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
benim sadece kasık ağrılarım devam ediyo onun için de dr rahim genişliyo o yüzden dedi canım bağırsaklar için duphalac içiyorum ben arada bu doktor da dedi kabız olma diye yoksa meyve filan bende işe yaramıyo
Kizlarrrrrrrrr sürekliiiiiii uyumakkkk istiorummmm hiccccc bise yemekkk istemiorummmn sadeceeee tuzlu selerrr agziminnnnnnn tadiiiiiiii cokkkkkk amaaaaa cokkkkkkkk kötü oooooooooffffffffff yardimmmmmm
benim kasık ağrım falanda yok gibi bişi büyümüyormu ki benim kide ağrımıyor
Yok canim sende) bende agri var diye üzülüyorum bisey olacak diye tuzlu cubuk filan yemegi denesen iyi gelmez mi acaba midene
Agrisa korkuyoruz agrimasada kalp atisini falan duysak hersey normale binse
Birinin kalbinin attigini gordum digerininkini de görsem bi an evvel
artık şu stres durumu bitsede tadını çıkarsak hamileliğin ben çok yoruldum
aynen canım...katılıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?