olmuştu canım ama o lekelenme tarzındaydı bu olansa çok açık canlı kırmızıydı we bi gecede 3 ünite kan kaybettm
Cnm bizim gibi sıkıntılı gebelik geçirenlere dua: "ya mubdıu" kelimesini 99bizde anlamadık canım bir günde 3 üniteye yakın kan kaybettm çok zor ya kaybetmektenn çok korkuyorm
Sıkıntı olmayabilir canim ama tam olarak bilemicem sen yinede her ihtimale karsi yat dinlen bol bol su ic moralini yuksek tutnaya calisArkadaslar mrb ben kasim ayinda transfer yaptirdim ilk denemem transfer sonrasi 10. Gun beta hcg 38 , 11.gun 71, 61 ama sabah kanamam oldu pembemsi hafif bir kanama cok korkuyorum bir sıkıntı mı var acaba
Arkadaslar mrb ben kasim ayinda transfer yaptirdim ilk denemem transfer sonrasi 10. Gun beta hcg 38 , 11.gun 71, 61 ama sabah kanamam oldu pembemsi hafif bir kanama cok korkuyorum bir sıkıntı mı var acaba
Arkadaslar mrb ben kasim ayinda transfer yaptirdim ilk denemem transfer sonrasi 10. Gun beta hcg 38 , 11.gun 71, 61 ama sabah kanamam oldu pembemsi hafif bir kanama cok korkuyorum bir sıkıntı mı var acaba
kızlar yine kanamam oldu we yine parça düştü yine ağlayarak canım yanarak dr a gittik...çok şükür bebek ii ama hala kanama alanım warmış...ağır gelio artk kaldıramıorm bu kaybetme korkusu beni öldürüo nolur duanızı eksik etmeyin NAZ'ımı bana bağışlasın allahım...
uğrayamadım canım 2 gündür migren krizim tuttu perişan oldum ağrıdan kıvrandım durdum çekilcek gibi değilBugun kimseler ugramamis buraya
kızlar yine kanamam oldu we yine parça düştü yine ağlayarak canım yanarak dr a gittik...çok şükür bebek ii ama hala kanama alanım warmış...ağır gelio artk kaldıramıorm bu kaybetme korkusu beni öldürüo nolur duanızı eksik etmeyin NAZ'ımı bana bağışlasın allahım...
uğrayamadım canım 2 gündür migren krizim tuttu perişan oldum ağrıdan kıvrandım durdum çekilcek gibi değilinşş bu kadar şiddetli ağrım olmaz
ee sen nasılsın canım
çok üzüldüm canım rabbim inşş bebeğini sana nasip eder...
Kızlar karnınız belli olmaya başladı mı?benimki biraz çıktı.kıyafetlerim de sıkmaya başladı.bu arada doktorum yüzde altmış oranla kız olabileceğini söyledi.
Bende iyiyim sukur gecmis olsun sanada haftasonu isleri evi topka camasir yika falan oyle gecti bugunde tatilin son gunu:2:
Kolay gelsin canim cok yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?