- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Ya bende de daha oncedende vardi ama acimiyodu ne zaman hamile kaldim bi anda acimaya basladi aman dikkat et sende bi basladi mi bi daha gecmiyo agrisi
Ya bende de daha oncedende vardi ama acimiyodu ne zaman hamile kaldim bi anda acimaya basladi aman dikkat et sende bi basladi mi bi daha gecmiyo agrisi
bak sen ya karnım ağrıyo diye git canım bahane bile hazırevet aslında haklısın....ama nedense geçmiyor gibi....
birde ben yarın muziplik yapmayı düşünüyorum....gebelik takibimi yapan doktorum yarın acilde nöbetçiymiş....bir baheneyle gitmeyi düşünüyorum....hem bebiğimi de görmüş olurum...
Kizlar ya hemeroid sıkıntısi cekiyorum ne yaptiysam ise yaramiyo bi de demir hapina basladim sanirim o da beni kabiz yapiyo dr sagolsun bi krem verdi ama bi ise yaramiyo
Kizlar ya hemeroid sıkıntısi cekiyorum ne yaptiysam ise yaramiyo bi de demir hapina basladim sanirim o da beni kabiz yapiyo dr sagolsun bi krem verdi ama bi ise yaramiyo
Oyle yapiyorum canim yaa hatta doktor form caylarinda icebilirsin dedi insallah ise yarar allahin izniyle hersey guzel olur bende evde oturuyorum butun gun hatta alisik olmayinca sıkılırsin diyolardi ama yok iyi geldi bana :))
Yarin portakal suyuyla deneyeyim bi canim sagol bana da dr kahvaltidan once icme hapi miden agrir dedi kahvaltidan 2 saat sonra ic dedisana da gecmış olsun cnm... sabahları ac karnına ılık su ve kayısı kurusu ve ıncır kurusu ye. ben hem yatmadan önce hem uyanınca yıyorum. bol sıvı tuket. demır hapını portakal suyu ıcıp ustune demır hapını alınca kabızlık yapmadıgını gordum. cunku demır ılacını c vıtamını ıceren seylerle alın dıye okudum c vıtamını demırın cabuk emılmesını saglıyor. demır ılacını sut gıbı proteın ıceren seylerı tuketmeden 3 saat once ya da 3 saat sonra iç... yoksa demır emılmez..kayısı kompostosu ıyı gelıyor kabızlıga.
kızlar çooooook kötüyüm 5 güdür hastanede yatıodum.çok fazla kanamm oldu we şu an düşük tehlikem war nolur dua edin we birer ayetel kürsi okuyun çok kötüyğmmm(((((((((((((((
kızlar çooooook kötüyüm 5 güdür hastanede yatıodum.çok fazla kanamm oldu we şu an düşük tehlikem war nolur dua edin we birer ayetel kürsi okuyun çok kötüyğmmm(((((((((((((((
14. haftada değilmisin bu ne kanaması böyle yaaa cinsiyeti de belli olmuştu senin sanırım kızdı çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun senin için dua edeceğim umarım herşey yoluna girer....
bizde anlamadık canım bir günde 3 üniteye yakın kan kaybettm çok zor ya kaybetmektenn çok korkuyorm
canım allahım şifanı versın benımde 14 .ve 16. haftadada yogun kanamam olmuştu. hastanede yattım.ayetel kursıyı okudum ..stres yapıp aglayıp bebegı asagı ıtme..kanama sebebın ne...drlar ne dıyor...ben de korkmaya basladım şimdikızlar çooooook kötüyüm 5 güdür hastanede yatıodum.çok fazla kanamm oldu we şu an düşük tehlikem war nolur dua edin we birer ayetel kürsi okuyun çok kötüyğmmm(((((((((((((((
canım allahım şifanı versın benımde 14 .ve 16. haftadada yogun kanamam olmuştu. hastanede yattım.ayetel kursıyı okudum ..stres yapıp aglayıp bebegı asagı ıtme..kanama sebebın ne...drlar ne dıyor...ben de korkmaya basladım şimdi
daha önce hiç olmuşmuydu peki kanaman...çok zor biliyorum ama çok da üzme kendini moral çok önemli biliyorsun bol bol dinlen allah korusun sizi...
sebebi bilinmio canım yani hiç bişi demedi.bakalım ewde yatıorm kanamam kahwerengiye döndü budün ama daha kanama alanım warmış(((((
sebebi bilinmio canım yani hiç bişi demedi.bakalım ewde yatıorm kanamam kahwerengiye döndü budün ama daha kanama alanım warmış(((((
olmuştu canım ama o lekelenme tarzındaydı bu olansa çok açık canlı kırmızıydı we bi gecede 3 ünite kan kaybettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?