2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

dünden beri yerdeyim göktemiyim bilmiyorum lekelenmem var dün akşamdan beri hemen tüp bebek dr aradım proluton depont 500 vurdurun dedi acile gittik hemen yaptırdık eve geldim bi baktım bu kez de simsiyah bişey gelmişş yarın dr kont gideceğim inş bebişim iyidir kızlar bişeyi yoktur rabbime emanet dualarınızı eksik etmeyin liüften

İnşallah ıyıdır cnm merak etme benım kac kez en fazlası elım buyuklugunde pıhtılı kırmızı kanamam oldu çok sukur bışey olmadı inşallah da olmaz rabbım hepimizin bebegını korusun annesine bagıslasın.ya mubdıu 99 kere elınızın uzerine koyup tekrar edin ben oyle yapıyorum allah yardımcımız olsun

canım hiç korkma benim 10 gündür war yarın yine gitcem hiç korkma bol bol yat we su iç...rabbim yardımcın olsun

canım hala war mı kanaman

canım hala war mı kanaman

Bızde 13.haftadayız hepimizin bu hftlarda kanaması mı olmaya basladı nedır? Benımde şuan kanamam var surekli yatıyorum. Tv ve cepten internet yegane eglencelerim.ben artık coraspın kullanmıycam kanamaları buna baglıyorum.drumda kullanma dedı sız kullanıyormusunuz?

Allah yardimcin olsun canim insallah biseycik olmaz bebegine bol bol dua edelim sende bol bol dinlen

Sanki birazcik belli olmaya basladi gibi masallah söyle citi piti bi kiz olsa :)) gerci tosuncuk bi erkek de olur olsun da hangisi olursa olsun:))

çok tatlı yemeyen ben hergün yeni bir tatlı öğrenip yapmaya çalışıuorum eee haliyle benim göbek fırladı.hayırlısı olsun kız erkek farketmez allah senin de gönlüne göre verir inşallah tabiii önce sağlıkla diyelim...

Cnm doktor bna coraspirini 8.hftada biraktirdi bnm o hftalarda kanamam oluo diye...

Allahım sen bebeklerimizi koru neden oluyor bu kanama acaba sebebi nedir doktoruna bir sor bakalım.yarın hayırlı haberler bekliyoruz senden.çok geçmiş olsun.

canım çok üzüldüm....ama endişe etme biliyorsun birçok kişide olmuştu böyle ve bebişlere birşey olmamıştı çok şükür....merak etme senin bebişine de birşey olmamıştır....dualarım seninle...güzel haberlerini bekliyoruz....

ben hiç aspirin kullanmadım canım ama ona rağmen kanamm oldu we hala dewam edio umudumu yitirmek üzereyim(((((((((

senn dewam edio mu kanaman

Cnm doktor bna coraspirini 8.hftada biraktirdi bnm o hftalarda kanamam oluo diye...

Tup drum bana kanama olunca coraspini bırak kesilınce tekrar başla 28. Haftaya kadar devam dedı.kendisi istanbulda.benım bu 5. Kanamam 7, 10, 11, 12, 13. Haftada kanamam oldu hep bırakıp basladım daha ıcmek ıstemıyorum Sımdıki drumda olur dedı.

senn dewam edio mu kanaman

Evet bu sabah yataktan uyandım hareket edince bıseyın aktıgını hissettim bır baktım yataga gecmiş kan tuvalete gıttım kocaman bır pıhtı dustu yataga yattım tekrar ama aktıgını hissediyorum dra gıttık alttan ultrasonda baktı rahım agzında problem varmı dıye ama yokmuş eve geldim yattım hep bır kalktım adet gıbı kanıyor. Tekrar yattımsımdı azaldı cok sıkur ama daha kahveye bıle dönmedi.hastanede ki kadın ben oğlumu şakır şakır kanayıp dogurdum dedı biraz rahatladım.kan sulandırıcı almıyorsan nıye olurkı acaba

ben hiç aspirin kullanmadım canım ama ona rağmen kanamm oldu we hala dewam edio umudumu yitirmek üzereyim(((((((((

Dua okuyup sadaka vermekten baska yapabılecegımiz bişey yok.ama güçlü olmamız lazım bebeklerımızın bıze ıhtıyacı var rabbım onları bıze bağışlayacak sakin ve umutlu olmalıyız.ben internetten bebek resimlerine bakıp gulumsuyorum ve içimdeki umut tekrar yeşeriyor

Amin canim insallah bende tatli tuzlu fark etmiyo baya baya yiyorum cok kilo alacam diye de korkuyorum :)) hakkimizda hayirlisi hem biz hem evlatlarimiz sağlıklı olsun gerisi kolay

Mrh kızlar bende hamileyim Allahın izniyle
8. gün değerim 103
10. gün değerim 257
şuan 11. günümüzdeyiz. doktorum bana salıdan itibaren 12 gün say öyle gel keseya bakalım kalp atışını görürsek ne mutlu bize dedi
sizce kese için bu kadar beklemeye gerek varmı kaçıncı günlerde gördünüz keseyi , birde kan testini daha da tekrarlamama gerek var mı 1 kez daha yapmıyım diyorum

Hayırlı olsun cnm.aramıza hoşgeldin. Bence tekrar teste gerek yok ben sadece 12 gun yapmıştım oda 253 cıkınca daha yaptırma dedı dr.yanı ıkıye katladı mı diye bıle yaptırmadı.ıkı hf sonra gel dedı daha oncede keseyı gorebılırsın ama ıkı kez stres yasama dedı. İki hf sonra hem keseyı hem kalbi gördük.daha once gıtsem kalbı ıcın tekrar gıtmem gerekecektı yanı.aslında sen 1 hf snra keseyı gorursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…