2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

merhaba taze anneler buraya taşınmışsınız nasılsınız bende varım inşallah bişe olmamışsa bebişime bnm kanam var perşembeden beri perşembe kese gözüktü yarın tekrar gidecem kese etkılenmışmi diye bakacak inşallah bişe olmamıştır bana dua edermisiniz:24::24::24:

selam canım yazını okudum yazmak istedim benimde kanamam olmuştu test günümde de kanamam olmuştu ondan sonrada hatta bende parça gelmişti bende korktum bebeğim gitti diye ve kanamam 10 günden fazla sürmüştü eğer kanaman kırmızı değilse korkma canım pembeye döndüyse rabbimin izniyle azar azar bitiyo demek inş çabuk kanama alanın kapanır daha yaşamassın bunu inş yarında güzel haberlerle gelirsin rabbim bebeğini sana bağışlasın bebeğin dahada sıkı tutunsun sana canım sende moralini yüksek tutki bebeğin etkilenmesin

bu arada topiğiniz hayırlı olsun bol bol hamişle dolsun rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın

birde bu haftalarda çok dikkatli olun kızlar ani hareketlerden eğilip kalkmaktan ve bir yerlere uzanmaktan uzak durun fazla ayakta durmayın bebeğin daha iyi tutunması ve yerini sağlamlaştırması için çok çok dikkatli olun bana doktorum hiç kalkmadan 3 ay yatırmıştı yaptığımız bazı hatalar sonucu yatarak hamilelik geçirmeyin kızlar çok dikkatli olun rabbim sıkıntısız sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip eylesin

Aynen tatlm ev kusuyum bende simdi bide hic cikamiyrum dsari butun gun netteym iste. Bu arada kizlar ben 2 tane okudum Allah kabul etsin

Allah kabul etsin canim ;) bende bi kış kurani ogrenmek istiyorum hem bebegimle iyi olur ;) halen bi garibim kalp atisini duyana kadat bana uyku yok sanirim

selam canım yazını okudum yazmak istedim benimde kanamam olmuştu test günümde de kanamam olmuştu ondan sonrada hatta bende parça gelmişti bende korktum bebeğim gitti diye ve kanamam 10 günden fazla sürmüştü eğer kanaman kırmızı değilse korkma canım pembeye döndüyse rabbimin izniyle azar azar bitiyo demek inş çabuk kanama alanın kapanır daha yaşamassın bunu inş yarında güzel haberlerle gelirsin rabbim bebeğini sana bağışlasın bebeğin dahada sıkı tutunsun sana canım sende moralini yüksek tutki bebeğin etkilenmesin

bu arada topiğiniz hayırlı olsun bol bol hamişle dolsun rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın

birde bu haftalarda çok dikkatli olun kızlar ani hareketlerden eğilip kalkmaktan ve bir yerlere uzanmaktan uzak durun fazla ayakta durmayın bebeğin daha iyi tutunması ve yerini sağlamlaştırması için çok çok dikkatli olun bana doktorum hiç kalkmadan 3 ay yatırmıştı yaptığımız bazı hatalar sonucu yatarak hamilelik geçirmeyin kızlar çok dikkatli olun rabbim sıkıntısız sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip eylesin

Kalemine saglik canim ne guzel yazmissin farkinda olmadan egiliyorum o anda sanki icimden bisey akıyor zaten bi akintim oluyor bariz kilodum islaniyor ;) onerilerin icin cok sagol sende hos geldin bize yardımcı olursan seviniriz:16:

aman allahım utandırmasın yazını görünce nasıl etkilendim allahım vermek istedikten sonra nelere kadir :d tatlım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benım
Hayat işte neler yaşıyor insan daha neler yaşıyacaz kimbilir, saol canım Allah hepimizin yavrusunu korusun.

:nazar:maşallah canım rabbim bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin :16::16::16::16:gerçketne bebişin size bi mucize olmuş canım az şeyler yaşamamışsın ama çok şükür allahım sonun da sabrının mükafatını vermiş :46::46::46:

Saol canım gerçekten mucize, ben haziranda son tüp negatifimi aldım. Artık kapatmıştık defteri eşimle evlat edinmeye bile karar vermiştik temmuzda hamile kalmışım biz hiç beklemediğimizden 6 haftalıktı öğrendiğimde.

kızlar bu ne hız:nazar:kaç sayfa olmuş hepsini okuyamadım. Ben belim ağrıdıkça mutlu oluyorum korkuyorum bir aksilik çıkar diye belim ağrıdıkça bebeğim benimle diyorum onceden batma oluyordu artık o yok işte ağız sulanması var şimdi bide mide yanması

Belirtiler 6.-7. haftadan sonra yoğunlaşıyor canım daha öncesinde ben hiç birşey hissetmemiştim.

Kizlar grip oluyorum bogazlarim cok kotu sisti cok halsizim onerilerinz var mi

Bende bir haftadır gribim ilaç alamıyoruz bitkisel çaylarda çok önerilmiyor ama aile hekimim elmayı ve limonları kabuklarıyla yıkayıp doğrayıp kaynat dedi. süzüp ılıkken içtim boğaz ağrısına çok iyi geliyor tavsiye ederim.

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi :43::43::43: yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı :14::14::14: benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm:43::43::43:

bende eylülde tüp bebekle hamileym 5 haftalık hep burda başka hikayeler okurken bnde yazabilcem mi diodm ama allah nasip ettişükür....bende hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

Hayırlı olsun ben de senin gibi mucizeleri okurken acaba benide bulur mu derdim ama çok şükür mucizem gerçekleşti. Allah bebişlerimizi korusun.

amin canm hepimizinkini korusun inşşşşşşşşş....ama ben hala inanamıyorum ne bilim kaybetmekten çok korkuyorum sanırım.şimdi aklımda kalp atışını duycak mıyım die bir sürü sorular....

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi :43::43::43: yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı :14::14::14: benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm:43::43::43:

çok uzuldum sultan canım oyle konuşma sebebini araştırın mutlaka niçin böyle oluyormuş tedavisini olursun sonra yine olur inşallah

Canım biliyorum ne desem boş ama lütfen böyle yıpratma kendini. Niye olmasın çocuğun Rabbim bunu aldıysa eminim yenilerini verecek bu bizim sınavımız isyan etmeden sabredecez. Şuan acın çok yeni ondan umutsuzsun, zaman geçtikçe yeniden ayağa kalkacaksın ve mücadeleye devam edeceksin. Ben 5 yıllık evliyim aşılamalarla beraber 7 kez tedavi yaşadım her negetiften sonra yıkıldım dağaldım ama her seferinde yeniden başladım. Rabbim çok büyük lütfen umudunu yitirme bundan sonra her duamda sende varsın...

çok uzuldum sultan canım oyle konuşma sebebini araştırın mutlaka niçin böyle oluyormuş tedavisini olursun sonra yine olur inşallah

canım sebep söylemiyo doktor allahtan diyor allahtan allah veriyo o alıyo diyor eşimde dedi allahtasa ben sana niye bukadar para döküyorum dedi yorum yapmıyor yaptırmadım test kalmadı rahım filmi histereskopi genetik analızı ne dedıyse yaptırdık yok işte olmuyor daha ne yapim ben yyaa ne yapimmmm

canım sebep söylemiyo doktor allahtan diyor allahtan allah veriyo o alıyo diyor eşimde dedi allahtasa ben sana niye bukadar para döküyorum dedi yorum yapmıyor yaptırmadım test kalmadı rahım filmi histereskopi genetik analızı ne dedıyse yaptırdık yok işte olmuyor daha ne yapim ben yyaa ne yapimmmm

Canım kaçıncı tedavindi birde hangi merkezde yaptırmıştın merak ettim?

başka doktora gittin mi peki yani mutlaka gözden kaçan bir şey vardır. Sakın bırakma peşini sultan madem çocuğun oluyor madem tutunuyor olur mutlaka olur

ya off arkadaşım ya açar açmaz şok oldum rabbim sabır versin kuzum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Tatlim sende mi calismiyorsun benim gibi ev kuşu musun
aynen bende sizin gibi en kuşuyum evde pinekliyorum :9::9:
Saol canım gerçekten mucize, ben haziranda son tüp negatifimi aldım. Artık kapatmıştık defteri eşimle evlat edinmeye bile karar vermiştik temmuzda hamile kalmışım biz hiç beklemediğimizden 6 haftalıktı öğrendiğimde.
rabbim isetrse neler oma k, bitanem çok şükür rabbimize :16::16:bizde neler .çektik neler yaşadık 5 yıl bu bebeği arayalı allahım çok büyük sonunda bana da nasip etti:49:
Belirtiler 6.-7. haftadan sonra yoğunlaşıyor canım daha öncesinde ben hiç birşey hissetmemiştim.
benim d yeni başlıyo gibi canım hafif göğüslerde başladı bel ağrım var :16::16:
amin canm hepimizinkini korusun inşşşşşşşşş....ama ben hala inanamıyorum ne bilim kaybetmekten çok korkuyorum sanırım.şimdi aklımda kalp atışını duycak mıyım die bir sürü sorular....

benim de tek korkum sıkıntım o canım allahın izniyle kalp atışlarını da duyarsak çok çok rahatlıcaz valla :18::18::18:

üzülme desemde kocaman bir boşluk demi ben kaybetme duygusunu çok iyi bilirim sana sadece şunu söylemek isterim bacım dogup 2 yıl sonra hakkı rahmetine kavuşsa neler yaşardın bi hayal et allahım gelmeden esirgesin allahım hayırlısını biliyor kuzum yaradana sığın sakın isyan etme ne olur... hiç unutmuyorum yeni evliyim sorunum var çocugumuz olmuyor annemle oturuyoruz anneme dedim yolda herkezin bebeği var herkezin karnı burnunda allahım bana niye vermiyor dedim o kadar çok agladım ki kolay kolay annemin yanında aglamam annemle agladık annem orda bana bi konuşma yaptı seninde olacak yaşın çok küçük tüp bebek yapatırısın vs vs bişeyler dedi allahıma isyan etmedim canım belki saçmaldım duygumu anlatamadım kısaca diyecegim yaradandan başka kimsemiz yok ne olur yaradana sıgın

Back
X