- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
merhaba taze anneler buraya taşınmışsınız nasılsınız bende varım inşallah bişe olmamışsa bebişime bnm kanam var perşembeden beri perşembe kese gözüktü yarın tekrar gidecem kese etkılenmışmi diye bakacak inşallah bişe olmamıştır bana dua edermisiniz![]()
selam canım yazını okudum yazmak istedim benimde kanamam olmuştu test günümde de kanamam olmuştu ondan sonrada hatta bende parça gelmişti bende korktum bebeğim gitti diye ve kanamam 10 günden fazla sürmüştü eğer kanaman kırmızı değilse korkma canım pembeye döndüyse rabbimin izniyle azar azar bitiyo demek inş çabuk kanama alanın kapanır daha yaşamassın bunu inş yarında güzel haberlerle gelirsin rabbim bebeğini sana bağışlasın bebeğin dahada sıkı tutunsun sana canım sende moralini yüksek tutki bebeğin etkilenmesin
bu arada topiğiniz hayırlı olsun bol bol hamişle dolsun rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın
birde bu haftalarda çok dikkatli olun kızlar ani hareketlerden eğilip kalkmaktan ve bir yerlere uzanmaktan uzak durun fazla ayakta durmayın bebeğin daha iyi tutunması ve yerini sağlamlaştırması için çok çok dikkatli olun bana doktorum hiç kalkmadan 3 ay yatırmıştı yaptığımız bazı hatalar sonucu yatarak hamilelik geçirmeyin kızlar çok dikkatli olun rabbim sıkıntısız sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip eylesin