2014 Yarenleri! :)

Kar yağmıyo kuşum ama dünkü karlar donmuşşş her yer buz pistine dönüşmüş Burdurda böyleymiş sabah çağlar anlattı komutanlarından 2si kaymışlar karda düşmüşlerr Ahahahahaha

amaaan buz daha tehlikeli kuşummm dikkatli ol ahahah ne gülmüşlerdir ama gülmekle gülememek arası

Ben sinir olmuştum güzel telefon alınca

ucunda whatsapp olunca gıkımı çıkarmadım valla amaaaan girsinler internete nolucak be kuzucuuum

amaaan buz daha tehlikeli kuşummm dikkatli ol ahahah ne gülmüşlerdir ama gülmekle gülememek arası

ucunda whatsapp olunca gıkımı çıkarmadım valla amaaaan girsinler internete nolucak be kuzucuuum

Benle konuşmuyorki whatsapp'tan ahaha ben mesaj atıyorum ancaa

Şükür canım yine atabiliyor mesaj.. İyiym bende bugün yolladım askerimi Ağrı da artık o da Bende yoğun oluyorum sabahları artık girdiğim kadarıyla işte

hadi canım Allah kavuştursun...içini ferah tut kuzum inaşallah atlatıcz bu durumları ...bendende al o kadar valla giremiyorum fazla ..uzun dönemmiydi kzuzum seninki ...

Kuzucuukkk bak geçti mi nasıl geçiyor 100e geldi mi zırt diye geçer ama dikkat bu dediğimi unutma 40tan 30 olmuyo bi türlüüüü çıldırıciiiim..

ahh canım hatırlıyorum seninde 90 larını ben o zaman yeniydim acemii hhehehe darısı bzie valla bak bitince askerlik unutma bzizi tamammı komşuyuz biz hahah urfanın etrafı dumanlı dağlar oyy oyyyy :)

Akşam atayım kardelenle fotomu bebeğim

Dikkat edicem bebiiişşşş Kız bu buzda hastalar fizik tedaviye geliyolaaarr Çoook cesurlar maşallah.. Düşseler kollarını ayaklarını kırsalar daha kötü olucak haberleri yok ayol

Dikkat edicem bebiiişşşş Kız bu buzda hastalar fizik tedaviye geliyolaaarr Çoook cesurlar maşallah.. Düşseler kollarını ayaklarını kırsalar daha kötü olucak haberleri yok ayol

ahh o teyzeler amcalar heryerdeler yaaa gençler dışarı çıkmaya korkuyor bizim yaşlılarımız pıtı pıtı geziyorlarrr fizik tedavi deyip geçme şekeriiiimm monoton hayatlarındaki değişik bir aktivite olabilir öyle ağır hareket ettiklerine bakma içlerindeki enerji bizde yook

İyiyiz çok şükür ama nereye kadar yani. Sanırım bu çocuk sözlenecek biz hala devam etcez ahaha

işin şakası demi bacım buuu, yooo yoo yoo burcum buna izin vermez

Kendini benim yerime koy bak bakalım o zaman sağlıklı düşünebilecek misin? O zaman kendinle ters düştüğünü bilsende saçma sapan şeyleri göze alabilecek misin? Düşün bir. Ben her ne kadar iyi gibi gözüksemde cidden iyi değilim. Ne yapacağımı ne edeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım bacuu

aslında kendimi senin yerine koymadan yorum yapsam gerçekleri daha iyi söyleyebilirim sana bebeğim ben senin kötü olmanı neden isteyeyim, bu en çok sana zarar verir bunu görebildiğim için böyle bir yorum yapıyorum.. aslında ne kadar senin gibi bakmaya çalışsam da karakter olarak çok çok farklıyız, ne kadar iyi değilim desen de güçlüsün bence..

hem bunları düşünmek yerine fedakarlık yapmayı düşünmelisiniz bence bacım,
kolay kolay içi kaynamaz insanın birisine, buldu mu kaybetmek istemez seni anlıyorum

Ben fedakarlık yapmayı göze aldım zamanında ama sonradan fikirlerim değişti benim. Ailemi düşündüm asla istemezler kaldıki o kadar baskı ve muhafazakar hayatı ben de istemem buna karar verdim. Evet güçlüyüm bu zamana kadar çok şeyle mücadele ettim ama artık olmuyor yani onu kaybetmeyi göze alamıyorum. Ya insan düşünüyor sevmese dersinki sevmiyor işte ya zorlamanın manası yok ağlar zırlarsın bir süre sonra kabullenirsin. Ama şimdi birbirimizi seviyorken özlüyorken daha farklı her şey daha zor...

gunaydinnnn balllarrr yavrularrrr bitaneleeeeer
bu sabah 2 kilo vermis olmanin mutlulugu ileee size kokuluuuu kokulu opucukleeeer gonderiyorum

gunaydin balimmm :) allah seniiii aklima direk gari de gariiii sarkisi geldi nedense hahaa hayret bisey oynayivericez garrriiiiiii gari de gariiii
Akşam atayım kardelenle fotomu bebeğim
at bitanemmmm at

anlayabiliyorum bacım çok haklısın her ucu bilmem ne li değnek derler ya o biçim ben sadece söylediğin gibi eğer araya 3. bi kişi girerse, bu durumda bu kadar sakin olacağını düşünmüyorum demek istedim cicim
ayyyy bunları düşünme ya güzel şeyler düşün ailelerin fikrinin değiştiğini düşün evrene mesaj gönder

Ya ben zaten sakin olmamki aklıma esiyor bazen gider sözü nişanı basarım yani. Ailesi beni tanımasa ben yaparımda cidden yaparım bazı konularda gözü karayım maalesef Ama aile beni tanıyor gider kendimi rezil ederim başkaları da duyar işin yok uğraş dur
O evrenin de ben... Geleceği günü düşünüyorum şu anda gezmeye gidiyoruz falan. Geldiğinde güzel bir film olur inşallah duygusal iki ağlarık

sana bu şarkıyı armağan ediyorum
ahah biz sinemada aşk filmine gitmeyiz evde izleriz racona tersss ben de doğumgünüsü hediyesini izne geldiğinde mi versem diyorummm.. Suada'da yemek, gecenin ilerleyen saatlerinde kop kop, ertesi gün Leonardo polonezköyde brunch asker kurabiyesinden daha çok yattı aklıma

Ahaha aynen yakarım Roma'yı da yakarım!
Ben de hediye yollamıcam karar verdim
Ayy bize öyle nezih planlar ters Nerde Suada brunch falan biz köylüyükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…