Ahaha aynen yakarım Roma'yı da yakarım!
Ben de hediye yollamıcam karar verdim
Ayy bize öyle nezih planlar tersNerde Suada brunch falan biz köylüyükk
Aynen bence de yemek olsun rakı balık olmasın. Hem daha iyi eglenilir. Biz ne yapsak yaa. Sinemaya gidelim yemek yiyelim bari, inşallah aksilik çıkmazda. Çünkü bi ne zaman buluşacak olsak bir aksilik çıkıyor evren bizi istemiyorAllah senin iyiliğini versin ya biz de köylüyüükkk Toğğaatlıyık bacııımsen planı nasıl buldun onu söyle memnun kalırmı yemek yerine rakı balık mı olsa ama hem rakı balık hem kopkop bünyeye ağır gelir, rakının başına oturdu mu kalkmaz benim adam ben eşofman takımı yollayayım diyorum sıcak tutsun
Topraaaaaağğğğğğğğmmmmmm
Nasılsın kuzum :) keyifler yerindedir inşallah :)
İyi sayılırım canım sağ ol sen nasılsın canikom :)
İyi sayılır derken herşey yolundadır umarım :) İyiyim bende çok şükür kuzum :) işlerden kaçtım geldim buryaa :) üşüdümm vallaa yaa
Aynen bence de yemek olsun rakı balık olmasın. Hem daha iyi eglenilir. Biz ne yapsak yaa. Sinemaya gidelim yemek yiyelim bari, inşallah aksilik çıkmazda. Çünkü bi ne zaman buluşacak olsak bir aksilik çıkıyor evren bizi istemiyor
çıkmaz aksilikbir kere de iyi düşün be bacım
Ellerine sağlıııkBanada yolla bi tepsi ordan bebiiiişşşş
Kaptım ben tüyoları eyvallah kuzucukkk
Sabret kuşuuuum 21 güne tüm vücudun alışmış olucaaaak
ben iyiyim allaha şükür bebeğiiiim dün akşamdan beri öyle güzel kar yağdıki sabah yollar kapandı işe 2saatte zor gidebildimHastanedede sabahtan ve öğle tatilinde kartopu oynadık arkadaşlarla çoooooook eğlendimmmm Kardan kadın yaptııık adınıda kardelen koyduk
Canım ben iyi düşünsemde iyi olmuyor ki
Bir gün buluşcaz ben günler öncesinden heyecanlanmışım işler yüzünden pek sık buluşamıyoruz çünkü. Neyse bu midesi ağrıyor diye ilaç içmesin mi sonra alerji yaptı hastaneye kaldırdılar bir gittim bütün suratı kıpkırmızı ve şiş
Gene bir gün heyecanlamışım babasıyla kavga etti
Bir kere daha babasıyla tartıştı
Son dakika işi çıktı
Son dakika şehirdışına işi çıktı
Aksilikler bizi bırakmıyor gelde iyi düşün
Selam kzlaaaar nassınız bakalmm? Cuma gunu erkek arkadasm gelecek 1 guncuk kalcak ama olsun .. Benden tahınlı kurabıye brownı kurabıye yesıl fasulye ıstedı bidee :))) Normalda et manyagıdır orda bkms etten :))
iş çıkışları falan da buluşmuyor musunuz cicim aynı yerdesiniz ya hani ondan dedim
bahtsız bedevi burcuuu
ayyy ne heyecanlısındır şimdiiiişimdiden ellerine sağlıkk cicimm sıva kolları
Kızlar yaa tlfmuz gittiAz evvel ankesörlüden aradı sevdicek o burdur kodunu görünce içim cıızz etti yaa Dua edin nolur akşam komutan geri versin yada sadece hattı versin Allahım sen yardım et
Ya ben bir dönem işten çıkmıştım ya hani o dönemler evden bir bahaneyle çıkıyorduk. Ama onlar iş yüzünden sabit durmuyor atıyorum bir Pendikteler bir Beylikdüzü ya da başka işler çıkıyor falan. Genelde bu yüzden kavga ediyorduk zaman ayırmıyorsun diye hani öyle kalkıpta çok gezemiyoruz kafamıza esince gidemiyoruz. Babası da bir garip açıkcası rahat bırakmıyor
Saol tatlmm cuma yaparm artk :))
Kızlar yaa tlfmuz gittiAz evvel ankesörlüden aradı sevdicek o burdur kodunu görünce içim cıızz etti yaa Dua edin nolur akşam komutan geri versin yada sadece hattı versin Allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?