2014 Yarenleri! :)

Bunada şükür yavrum yaa tel mel umrumda değil valla yeniden msjlaşabilicez konuşabilicez yaa ohhh çok şükür rabbimmeeeee.. Seninki tel götürdü mü boncuk gözüm?
Aynen bebegim en onenlisi o zaten:) bunada şükür. Gotrdu tatlm gecrdi hatta teli sık sık arama zaman gecsn ortami kap ondan snra ckartrsn kullanrsn dedm tamam dedi :)

Aynen bebegim en onenlisi o zaten:) bunada şükür. Gotrdu tatlm gecrdi hatta teli sık sık arama zaman gecsn ortami kap ondan snra ckartrsn kullanrsn dedm tamam dedi :)
Hihihihi ohh iyi çok şükür sevindim bitanem Tlf çok büyük nimet vallahi yaa O msj atmak ne kadar güzel bişeymiş askerlikte anladım

Kızlar rüzgardan balkonun tel kapısı ses çıkartıyo ödüm patladı az önce yaa
Ahahaha alemsn kz dunde koltuk sallandi uzanyodm lan nilyo dedm yanmdada annem uzanydu dusndm herlde annem kiltgu salladi die snra oda dedi sallanti oldu deprm olsaydi frlardm disari snra dallanmadi sukur:)

Ahahaha alemsn kz dunde koltuk sallandi uzanyodm lan nilyo dedm yanmdada annem uzanydu dusndm herlde annem kiltgu salladi die snra oda dedi sallanti oldu deprm olsaydi frlardm disari snra dallanmadi sukur:)
Ahahahaha allah korusun kıııız çok korkarım depremden Bi defa eski evdeyken oturuyoduk ev arkadşm ben çağlar bide bi arkadaş daha vardı.. bi deprem olmaya başladııııı allaaaaaah herkes birbirine bakıyo aşkım kolumu tutmuş dışarı kaçırcakmış bizi 1nci kattaydı o ev balkondan atlıcakmış benide alıp.. Çocum yaa yalnız gitmiyo benide götürüyo yanında gihihihihihi

oh beeee rahatladikkk yavrukussssss
Doğrudur demetimmmm.. Sende severmisin kitap okumayı bebeğimmmmm
yok balim yau pek sevmiyorum :)

Alemsn kz seni brakp gideck hali yok ya hahaaha :) bzde eski evdeykn deprm oldu aksam. kz butun komsular dsarda yatmstk yazdi allahtan .d.d

oh beeee rahatladikkk yavrukussssss

yok balim yau pek sevmiyorum :)
Sağol kuşummmm valla hep beraber rahatladık yaa çok şükürrr Ben kitap okumayı severim kuşummm.. Çok güzel bişi yaa Ama kimisini sıkıyo.. Çğlarda sevmiyo mesela. Alıştıramadım bi türlü ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…